Bachelor of Digital Marketing

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A digitális marketing alapképzési programjának célja a vezető marketing szakemberek új generációjának - a digitális hozzáértésű szakembereknek a növekedése -, akik profitálhatnak az online technológiák robbanásszerű növekedéséből, ha napi munkájukban a legfejlettebb, innovatívabb eszközöket használják.

A Harbour.Space oktatási módszertana egyedülálló módon ötvözi az erős tanulmányi hátteret az üzleti tanulmányok, a pénzügy, a számvitel, a marketing és a stratégia területén, és alapos és konkrét digitális ismeretekkel rendelkezik az online videó , mobil , vírusos , közösségi média és adatközpontú marketing területén . Napi tanúja lesz a Google, a Microsoft, a Facebook, a Twitter, a Netflix és más legnagyobb technológiai vállalatok legújabb innovációinak.

Professzoraink nem tudományos oktatók - kiváló digitális és marketing szakemberek , akik több ezer sikeres hirdetési kampányt indítottak és sok nyertes stratégiai döntést hoztak.

Programszerkezet

Ez a program számos valós marketing esetet tartalmaz, amelyeken keresztül a hallgatók szilárd megértést kapnak egy igazi vállalat marketing osztályán a döntéshozatali folyamatról .

Minden kurzus lényege, de javasoljuk, hogy a diákok vegyenek részt a választottként megjelölt kurzusokban, mivel bővítik az ismereteket a kapcsolódó területeken.

modulok

 • Bevezetés a digitális marketinghez és a tartalommarketinghez
 • Digitális marketing fogalmak 1.0
 • Fejlett digitális ügyfélélmény vállalati kommunikáció, PR és történetmesélés
 • Korlátlan emberi válás,
 • Tartalmi stratégia
 • Adatvezérelt és e-mail marketing
 • Tökéletes SEO rendszerek létrehozása
 • Digitális analitika a Google Marketing Platform használatával
 • Digitális marketing mesterkurzus
 • Kutatásvezérelt tervezés globális perspektívával
 • Virtuális vállalati jogi környezet PR és tartalom e-kereskedelem
 • Digitális reklám
 • Startup Storytelling
 • Nyilvános beszédkészség és tárgyalási mesterkurzus
 • Demo nap Bootcamp
 • Capstone projekt

Nézze meg a 2019-2020 közötti tudományos ütemtervünket az általunk kínált összes osztály áttekintésében.

Programvezetés

alt = "Andy Crestodina
Az Orbit Media Studios társalapítója / stratégiai igazgatója
alt = "Andy Crestodina az Orbit Media egyik alapítója és stratégiai igazgatója, egy díjnyertes 38 fős webdesign-társaság Chicagóban. Az elmúlt 18 évben Andy webstratégiát és tanácsadást nyújtott több mint ezer vállalkozás számára. Andy a legmagasabb rangú előadó a nemzeti konferenciákon és írója a legtöbb legnagyobb blognak.
Andy több száz cikket írt a tartalomstratégiáról, a keresőmotor optimalizálásáról, a közösségi médiáról és az Analyticsről. Andyt számos díjjal és elismeréssel nyerték el: a Forbes 10 legfontosabb online marketingszakértője, akiket 2015-ben figyelnek , a Entrepreneur Magazine az 50 legjobb marketing-befolyásolót 2016-ban, a Mentor 1871-ben , az # 1 inkubátor az Egyesült Államokban, a digitális marketing adjunktusa Loyola Egyetem.
További információ Andy Crestodine-ról itt.

Stephanie Schwab
A Crackerjack Marketing vezérigazgatója
Közösségi média, tartalommarketing és befolyásoló marketing
Stephanie Schwab a Harbour.Space digitális marketing programjának társigazgatója. A Crackerjack Marketing, a digitális marketing ügynökség, a szociális média, a tartalom marketing és a marketing marketing szakterülete. Az e-kereskedelem és a digitális média terén szerzett 15 éves tapasztalatában , az utóbbi 11-ben a közösségi médiában összpontosítva, ismert márkákkal dolgozott, köztük a Target , a Graco Baby , a Pernod-Ricard , a Citizen Watch és az Abbott . A Stephanie csapatait szociális médiaipar díjakkal tüntették ki, beleértve a Ragan PR Daily díjat , a WOMMIE díjat , a PRNews Platinum díjat és az OMMA díjat .
Tudjon meg többet Stephanie Schwabról itt.

Nézze meg a Digital Marketing programot további információkért!

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Tovább

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Kevesebb