Bachelor of Design

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Design (BDes) fokozat négyéves diploma, amely három pályát kínál a specializációhoz: Termékek (ipari formatervezés), Kommunikáció (grafikai tervezés) és Környezet (fizikai és digitális egyaránt). Tantervünk hangsúlyozza az emberek, az épített világ és a természeti világ interakcióinak tervezésének fontosságát. (További információ a program keretrendszeréről.)

Együttműködő, dedikált stúdióterekben dolgozva a hallgatók készségeket fejlesztenek, és olyan tervezési elméleteket, módszereket és folyamatokat tanulnak meg, amelyek elősegítik ötleteik fejlesztését és finomítását. Tárgyakat készítenek, koncepciókat kommunikálnak és összetett rendszereket fejlesztenek ki, amelyek megkönnyítik az értelmes interakciókat.

Testreszabhatja diplomáját.

Carnegie Mellon az egyik olyan alapképzési programmal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy testre szabják diplomájukat. Választhat, hogy meglehetősen szűk körben tartja-e a hangsúlyt a mély szakértelem fejlesztése érdekében, vagy átfogó megközelítést alkalmazhat, amely interdiszciplinárisabb koncentrációt eredményez. Az alábbi ábra mutatja, csak két példa Pathways , hogy a diákok is számba a tananyag.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first ... Tovább

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first programs to offer a master’s degree in interaction design. Our programs enroll approximately 250 undergraduate and graduate students from a variety of backgrounds, inspired by a wide range of motivations and career ambitions. Kevesebb