Bachelor of Computer Science

Általános információk

Program leírás

A számítástechnika Bachelor egy négyéves alapképzési fokozat, amely hangsúlyozza a számítástechnika matematikai és elméleti alapjait, beleértve a számítógépes programozást , a programozási paradigmákat, az algoritmusokat , az adatszerkezeteket, a logikát és a számítást, valamint a számítógépes architektúrát.

A diákok jellemzően az operációs rendszerek , a fordítók és a fordítói tervezés , a számítógépes hálózat , az adatkommunikáció , a számítógépes grafika , a mesterséges intelligencia , a szoftverfejlesztés , a számítógépes biztonság , az információs rendszerek , az adatbányászat és az adatkutatás koncentrációit választhatják.

A számítástechnika alapképzésének költségei 24 000 USD / tanévre indulnak, bár részleges érdemű ösztöndíjak állnak rendelkezésre az IELTS (6.5) és a TOEFL (90) vizsgabizottság alapján, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsga alapján kiválóan teljesítő nemzetközi hallgatók számára pontszámok.

Sok számítástechnikai program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, prezentációk, OPT és CPT lehetőségek formájában.trace, board, technologygeralt / Pixabay

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb