Bachelor of Computer Science

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

Ez a fokozat

A számítástechnikusok a számítás és alkalmazásuk elméleti alapjaira és gyakorlati megközelítéseire összpontosítanak. Terveznek módszereket és eszközöket, és programokat írnak számítógépes alkalmazásokhoz. Ezek az alkalmazások lehetnek például a gépek vezérlésére szolgáló számítógépes rendszerek, információkezelés és nagy adatok, mobil eszközök alkalmazásai, tőzsdei trendelemzés, játéktervezés, kémiai reakciók vizualizálása, neurális hálózati tervezés, számítási geometria robot navigációhoz, betegmegfigyelés kórházakban, és még sok más.

Mit fog tanulni?

Keresse meg erősségeit és érdekeit a számítógép-tudomány és az informatika alapjainak tanulmányozása során: programozás, problémamegoldás, hálózati és kommunikációs, webes technológia, adatkezelés, rendszerelemzés, emberi-számítógépes interakció és projektmenedzsment. Az első év során tanulmányozni fogja a számítógépes tudomány, az informatika és az információs rendszerek fokozatait összekapcsoló témák közös magját. Lehetőség van a Wollongongi egyetem egyik főszereplőjére specializálódni a második tanulmányi évből egy vagy több főbb szakember kiválasztásával:

 • Nagy adat
 • Kiberbiztonság
 • Digitális rendszerek biztonsága
 • Játék és mobil fejlesztés
 • Szoftverfejlesztés

A diákok számára, akik nem kívánnak szakosodni egy főszereplővel, akkor fejlett tantárgyakat teljesítenek, amelyek speciális ismereteket nyújtanak Önnek, miközben professzionális ismereteket és készségeket adnak a számítógép-tudományban. Az elmúlt évben az éves diákcsapat projekt részeként saját alkalmazást fog kifejleszteni, amely megoldásokat kínál az iparági partnereink által nyújtott valós problémákra.

Tanulmányi eredmények

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

 1. Mutassa be a számítógépes alapismeretek alapvető ismereteinek megértését és a számítógépes tudomány elméleti alapjainak alkalmazhatóságát, hogy számos gyakorlati problémát megoldhasson.
 2. Tervezzen és dolgozzon ki innovatív szoftvermegoldásokat számos alkalmazáshoz.
 3. Az új megközelítések és algoritmusok kidolgozása, fejlesztése és alkalmazása a gyakorlati problémák megoldására.
 4. Alkalmazzon megfelelő elméletet, gyakorlatokat és eszközöket a számítógépes rendszerek specifikálásához, tervezéséhez, megvalósításához és karbantartásához, valamint értékeléséhez.
 5. Hatékonyan működik egy csapat részeként, hogy közös célokat és célokat érjen el, és kommunikáljon a projekt érdekeltjeivel.
 6. Szakmai és etikai megközelítés elfogadása a döntéshozatalban és a kapcsolódó társadalmi felelősségekben.

Pályaépítés

Azok a hallgatók, akik a számítógépes tudományok alapképzésébe jelentkeznek, legalább 144 kreditpontot gyűjthetnek az alábbiak kielégítő teljesítésével:

1. A következő fő témák:

Tárgy kód

2. Ahhoz, hogy egy jelöltet kapjon, a jelöltnek kielégítően teljesítenie kell négy (4) tantárgyat (24 cp), amelyek az adott főcsoporthoz tartoznak.

3. A főiskolát nem teljesítő diákoknak 12 kreditpontot kell kitölteniük 300 szintű CSCI vagy ISIT tantárgyból, és további 12 kreditpontot 200 vagy 300 szintű CSCI, CSIT vagy ISIT tantárgyból, amelyek nem szerepelnek a magban.

4. Ahhoz, hogy kettős nagydíjat kapjanak, a pályázóknak biztosítaniuk kell, hogy a témakörök közül négy kiválasztásra kerüljön az egyes nagyszámú cégek követelményeinek kielégítésére. Az általános kurzusszabályok lehetővé teszik, hogy egy tantárgy legfeljebb egy nagyobb tanulmányba kerüljön.

5. Választható tantárgyak, hogy a számítástechnikai és informatikai tárgykönyvi listából választott 144 kreditpontot hozzon létre, amely bármely CSIT, CSCI vagy ISIT téma, vagy az általános ütemterv.

Megjegyzés: Legfeljebb 60 kreditpont az első év alanyaiban.

A kar ösztönzi az IKT-készségek és ismeretek fejlesztését a munkahelyen egy iparági elhelyezés révén. Az ISIT200 iparági elhelyezés befejezése, amely legalább egy 8 hetes jóváhagyott iparági elhelyezés időtartama írásos jelentések formájában, minden tanuló számára ajánlott.

Major tanulmány

Az ebbe a fokozatba beiratkozott hallgatók jelentősek lehetnek:

 • Nagy adat
 • Kiberbiztonság
 • Digitális rendszerek biztonsága
 • Játék és mobil fejlesztés
 • Szoftverfejlesztés

Megjegyezzük, hogy bizonyos 300 szintű témaköröknek, amelyek egy fő részeként szükségesek, 100 és 200 szintű előfeltételei lehetnek, amelyek nem szerepelnek a fő részeként.

Minden pályázónak el kell várnia, hogy konzultáljon az iskola és a kar tanácsadóival, mielőtt elkötelezné magának a konkrét tanulmányi mintázatot, függetlenül attól, hogy fentebb vagy sem.

Akkreditáció

A Számítástudományi Bachelor az Ausztrál Számítógép Társaság által akkreditált, mint a "Szakmai" szint tagsági követelményeinek való megfelelés.

Miért válassza ezt a kurzust?

Az UOW szakemberei magukban foglalják az IKT-ágazatban az alapul szolgáló tudományok, informatika, mérnöki és matematikai módszerek teljes terjedelmét. Van az egyik legerősebb iskola a legújabb számítástechnikai és üzleti számítástechnikai rendszerek kiépítéséhez, telepítéséhez és kezeléséhez.

Az iparági partnerekkel szorosan együttműködve biztosítjuk, hogy minden program releváns maradjon az iparági trendek és fejlesztések szempontjából. A diákok tanulmányozzák a valós projekteket, és kölcsönhatásba lépnek az iparági szakemberekkel, és tanulnak karrier-készségükről a diploma megszerzése után.

Karrierlehetőségek

 • Analyst Animator
 • Számítógép vagy szoftvermérnök
 • Adatbázis adminisztrátor
 • Elektromérnök
 • Játékok vagy App Developer
 • Befektetési bankár
 • IT szakértő
 • Hálózati építész vagy mérnök programozó
 • Biztonsági mérnök
 • Webes tervező vagy fejlesztő

Belépés

Számos felvételi lehetőség áll rendelkezésre minden korosztályú és tudományos háttérrel rendelkező diákok számára. A belépést szabályozó eljárásokat az UOW felvételi eljárásai és az UOW College felvételi szabályzata határozza meg.

Az alkalmazással kapcsolatos konkrét tanácsokért vagy kérdésekért kérjük, forduljon a jövő diákok csapatához.

Hitel az előzetes tanuláshoz

Ha bebizonyíthatja, hogy előzetes tanulás útján, mint például a korábbi felsőfokú vagy a TAFE-képesítésekkel, teljesítette a tanulói tanulási eredményeket, akkor jogosult lehet a fokozathoz. Ha az UOW-fokozat szempontjából releváns, az adott tantárgy (ok) ra vonatkozóan meghatározott jóváírás adható meg; amennyiben nem releváns a fokozat szempontjából, a nem meghatározott hitel odaítélhető.

Az UOW Főiskolai Informatikai Diploma sikeres befejezését követően 48 kreditpontot kapunk a számítógépes tudományok (BCompSc) UOW-nál. Meg kell felelnie a minimális tantárgykövetelményeknek, hogy az IT-oklevélből a BCompSc második évévé váljon.

Angol Követelmények a nemzetközi diákoknak

A következő angol nyelvű szintre van szükség ahhoz, hogy beléphessen a programba:

IELTS Academic

 • Teljes pontszám: 6.0
 • Olvasás: 6.0
 • Írás: 6.0
 • Hallgatás: 6.0
 • Beszél: 6.0

TOEFL (internetalapú)

 • Teljes pontszám: 70
 • Olvasás: 18
 • Írás: 18
 • Hallgatás: 17
 • Beszél: 17

UOW Főiskola: angol felsőfokú tanulmányok: Hitel (50 fő súlyozott átlagjegy és legalább 50 az egyetemi olvasásban és írásban)

Más képesítések is figyelembe vehetők. A részleteket az angol nyelvi követelmények weboldalán találja meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Tovább

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Kevesebb
Wollongong , Liverpool + 1 Több Kevesebb