Bachelor of Commerce (könyvelés) DBCA

Általános információk

2 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás


A fokozat áttekintése

 • Csatlakozzon egy egyetemhez, a világ 150 legjobb intézményében, a számviteli és pénzügyek terén (1).
 • Tanulmány a Dél-Ausztráliában a No.1 Business School-ban végzett diplomás pályára (2).
 • Erős alapot kell teremteni a számviteli tudásnak az üzleti, az adózási, a könyvvizsgálati, a pénzügyi és a fenntarthatósági szempontból.
 • Erős jelentéstételi, döntéshozatali, problémamegoldó, kommunikációs és csapatmunka-készségek fejlesztése.
 • Ismerje meg a globális üzleti tevékenységet befolyásoló gazdasági, jogi és politikai hatásokat.
 • Készülj fel egy elbíráló karrierre a számviteli és üzleti tanácsadásokban, iparilag akkreditált mértékben.
 • Vegyen részt egy tengerentúli tanulmányúton, amelyben megismerheti más régiók üzleti gyakorlatait és politikai és kulturális hatásait, vagy vállaljon szakmai gyakorlatot egy szervezetben.
 • Gyorsan kövesse tanulmányait és teljesítsen egyetemi diplomát és mesterfokozatot mindössze négy év alatt a 3 1 Pathway to Masters csomagunkkal.
 • A University of South Australia Üzleti Iskola világszerte a legmagasabb egy százalékot (3), és a QS Csillagok 2019-ben a teljes kiválóságért öt csillagot kapott.
 • Tanulmányozza a világszínvonalú kutatás által a számvitelben (4) tájékoztatott tantervet.

(1) 2019 QS tárgyi rangsor. (2) QILT: A diplomások eredményeinek felmérése a 2016-18-os tanév tapasztalati kérdőívéről - Teljes munkaidős foglalkoztatási mutató (egyetemi és posztgraduális). Csak a SA által alapított egyetemek. (3) Az UniSA Business School az ausztráliai és világszerte 187 intézmény egyike, amelyet az EQUIS akkreditált (világszerte több mint 16 500). EFMD, 2019. október. (4) Ausztráliai Kutatás Kiválósága (ERA).

Pillanatkép

Világszerte a legmagasabb, 1 százalékos rangsorban, Ausztráliában és Ázsiában az egyik legnagyobb vezető számviteli és pénzügyi oktatási szolgáltató.

Ez az iparilag akkreditált fokozat biztosítja a számviteli tudás erős alapjait az üzleti, az adózási, a könyvvizsgálati, a pénzügyi és a fenntarthatósági szempontok kombinációjával. Ismerje meg a globális üzleti tevékenységet befolyásoló jelenlegi gazdasági, jogi és politikai hatásokat, valamint kritikus jelentéstételi, döntéshozatali, problémamegoldó, kommunikációs és csapatmunka készségeket.

Tudjuk, hogy a munkáltatók az iparági tapasztalatokkal bíró diplomásokat értékelik, így lehetősége van arra, hogy a szakmai gyakorlatot, a mentorálást vagy a munkaintegrált tanulást beilleszthesse. Még a tengerentúli üzleti projekten is dolgozhat.

* Az UniSA Business School a tíz ausztráliai és 187 intézmény egyike, amelyet az EQUIS akkreditál (világszerte több mint 16 500). EFMD, 2019. október.

Amit megtanulsz

A vállalkozás alaptanfolyamaival kezdődik. Ezek szilárd alapot biztosítanak Önnek a fontos területeken, ideértve a számviteli és mennyiségi módszereket az üzleti életben; üzleti jog, pénzügy, üzleti intelligencia, adatkezelés és elemzés, közgazdaságtan és marketing.

Ezután elosztja a számviteli szakterületeit, tanulni a legmodernebb ismereteket és készségeket:

 • pénzügyi és vezetési számvitel
 • adójog
 • könyvvizsgálat
 • fenntarthatósági elszámolás
 • globális és kortárs számviteli kérdések
 • stratégiai pénzügyi elemzés

Miért a Bachelor of Bachelor of Commerce (Számvitel)

Ez egy globálisan versenyképes fok, amelyet a minőség és az iparág szempontjából releváns.

A diplomások tagságára jogosultak a CPA Australia, ausztrál Chartered Accountants és az Új-Zéland, a Chartered Certified Accountants (ACCA) és a Chartared Institute of Management Accountants (CIMA) globális szövetsége.

Diákként előnyös lesz a számviteli szakma és a szakmai iparágak közötti szoros kapcsolatok, valamint gyakorlati készségek megszerzése a legmodernebb technológiákat alkalmazó számítógépes szimulációs szoftverekkel. Lehetőség van arra is, hogy részt vegyen egy tanulmányutakon, ahol megismerkedhet az üzleti gyakorlatokkal, valamint más régiók politikai és kulturális hatásaival.3 1 Pathway a mesterekhez

Szeretne posztgraduális fokozatot szerezni egy további tanulmányi évvel? Csomagolhatja a Kereskedelmi Bachelor (Számviteli) szakot a Pénzügy Master, Pénzügy Master (Pénzügyi Tervezés) vagy Master of Management (különféle szakterületek) és két végzettséggel rendelkezik mindössze négy év alatt a 3 1 Pathway to Masters programmal. Ez az egyedülálló ajánlat lehetővé teszi a tanulmányok gyorsabb lefolytatását, nagyobb szakértelem fejlesztését és karrierlehetőségeinek kibővítését. Hároméves alapképzést és egyéves mesterfokozatot (tipikusan két év) tanul majd négy év alatt az egyetemi választott vagy jelölt kurzusok felhasználásával.További tanulási módok

Rugalmas szállítási és tantervi lehetőségeink az Ön életmódjához, a tanulás és a karrier érdeklődésének legkedvezőbb módjaihoz igazodnak. A nyári és téli iskola intenzív kurzusai, a mentorálás és a hálózatépítési lehetőségek előnyei az iparággal, valamint a gyorsított tanulási Pathways . Továbbá, az iparág által támogatott szakmai továbbképzési kurzusokat is kihasználhatja, a vezetői készségeket az UniSA-n keresztül értékeli, és támogatást kérhet az on-campus Business Student Hub-on.

Karriered

Ahogy a Dél-Ausztráliában a No.1 Business School diplomás pálya1, minőségi tanítása és az osztályon kívüli tapasztalatok biztosítják, hogy karrierre kész.

Az ilyen fokú rugalmasságnak köszönhetően sok karrierút van a diplomáink felé - karrierje az Ön szakirányától függ. Ön fontolóra veheti a következő karriereket:

 • Könyvvizsgáló / kockázat tanácsadó: pénzügyi és működési integritás és megfelelés biztosítása; pénzügyi, operatív és menedzsment folyamatok és rendszerek értékelése és jelentése; üzleti folyamatok áttekintése és kockázatértékelés
 • Üzleti tanácsadó: együttműködés új vagy megalapozott vállalkozásokkal; üzleti tervek és pénzügyi kimutatások elemzése; befektetési, marketing-, finanszírozási és pénzügyi trendekkel kapcsolatos tanácsadás; a fogyasztói igények megértése és a jövedelmezőség javítása; problémamegoldás az ügyfelekkel
 • Törvényszéki könyvelő: vállalati vagy szabályozási környezetben dolgozott a csalás és hasonló bűncselekmények kivizsgálására; igazságügyi szakértői jelentések kutatása és előkészítése bíróságok számára; szakértői bizonyítékok nyújtása
 • Fizetésképtelenségi és újjáépítési tanácsadó: az érdekelt felekkel való munka és a lehető legjobb eredmények elérése személyes és üzleti pénzügyi nehézségek esetén; adminisztráció és felszámolás; szerkezetátalakítás a teljesítő vállalkozások alatt és fordulatok
 • Vezetői könyvelő: a felső vezetés segítése kritikus üzleti döntések meghozatalában; előrejelzések, költségvetések és kockázatelemzés készítése; tanácsadás a vezetőknek az üzleti döntések pénzügyi következményeiről
 • Gyakorló könyvelő: magánszektor, kormány vagy magánszemélyzetnél dolgozik; adóbevallások készítése; a számviteli rendszerek naprakészen tartása; pénzügyi nyilvántartás vezetése; üzleti struktúrákkal kapcsolatos tanácsadás
 • Adó könyvelő / Vállalati adótanácsadó: vállalati és egyéb üzleti adóbevallások és egyedi adóbevallások összeállítása; adótervezési tanácsadás és stratégiák biztosítása

* QILT: Graduate Output Survey tanfolyam tapasztalat kérdőív 2016-18 - teljes munkaidős foglalkoztatási mutató (egyetemi és posztgraduális). Csak állami SA alapított egyetemek.

Valódi világ kapcsolatok

Amellett, hogy a tanulmányok részeként szakmai tapasztalattal rendelkező tanárok tanulnak, lehetőséget biztosítunk arra, hogy az osztályon kívüli iparággal kapcsolatba léphessen:

 • Teljesíts egy szakmai vagy ipari projektet
 • Legyen globális polgár a tengerentúli csereprogramunkkal - világszerte több mint 60 egyetemi egyetemünk van, és két hetetől egy évig terjedő tanulási lehetőségeket kínál.
 • Építsd ki a hálózatodat és a karrierdet a Business Career Mentor programunkban való részvételével, amely párosít Önnel egy tapasztalt üzleti szakemberrel

Rendszeres egyetemi szintű munkavállalói mesterkurzusokat és foglalkoztatási expozíciót, valamint alumni rendezvényeket szervezünk Ausztráliában és külföldön.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Kevesebb
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Több Kevesebb