Bachelor of Business Administration (BBA)

Általános információk

Program leírás

A Prince Edward Island University Egyetemi Gazdaságtudományi Karja az oktatás és az üzleti világ tapasztalatait innovatív és rugalmas programokkal összeköti, amelyek hangsúlyozzák a tapasztalati tanulást és a vállalkozói szellemet. Pályakezdőink elhagyják a gyakorlati ismereteket, készségeket és a versenyelőnyt, hogy bármilyen üzleti környezetben sikeresek legyenek.

126775_hand-3190204__340.jpg

nyers pixel / Pixabay

Az üzleti fokozat a lehetőségek világát nyitja meg. Az UPEI Gazdaságtudományi Karja olyan programokat és kurzusokat kínál, amelyek kihívást jelentenek képességeire, kibővítik látókörüket, és lehetővé teszik, hogy széles lehetőségekbe merüljen fel a munkalehetőségek, karrierpályák, valamint az önfoglalkoztatás területén.

HÁLÓ OKTATÁS ÉS A VILÁGKÖZPONT

Az UPEI üzleti adminisztrációs tantervének célja a kreativitás ösztönzése, a potenciál felszabadítása és az innovatív üzleti megoldások kifejlesztése. A program hangsúlyozza a vállalkozói gondolkodásmódot, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy észrevegyék a lehetőségeket a különböző üzleti körülmények között, és felruházza őket a készségekkel és ismeretekkel, amelyekre a megoldáshoz szükségük van.

Ez a program, a vállalkozói szellemre összpontosítva, a hallgatók számára biztosítja az összes készséget, útmutatást, technológiát és erőforrást, amelyekre szükségük van a gyorsan növekvő vállalkozói vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez. Ez magában foglalja egy ipari szövetkezeti programot is, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egy sor gyakorlati készséget fejlesszenek ki az osztálytermi tanulmányok ötvözésével az egyetemi környezeten kívüli szakmai tapasztalatokkal. Ezen túlmenően az UPEI esettanulmány-programja egyedülálló élményt nyújt a hallgatóknak az esettanulmányok segítségével.

KISZERZNI A TELJES LEHETŐSÉGET VÁLLALKOZÓI MINDSETTEL ÉS INNOVATÍV VÁLLALKOZÁSI MEGOLDÁSOKAT

 • Időtartam: 4 év
 • Díjnyertes Egyetem: Edward-szigeti Prince Prince University (UPEI)
 • szakok:
  • Vállalkozói szellem
  • értékesítés
  • Pénzügy
  • Számvitel
  • Szervezeti menedzsment
 • Karrier kilátások mint:
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Tovább

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Kevesebb