Üzleti

Általános információk

Program leírás

Az üzleti adminisztrációs alapképzésünk áthidalja az oktatási és üzleti világ tapasztalatait olyan innovatív és rugalmas programokkal, amelyek hangsúlyozzák a tapasztalati tanulást és fejlesztik a vállalkozói szellemet. Pályakezdőink elmélyült ismeretekkel, gyakorlati ismeretekkel és versenyelőnyökkel távoznak, hogy bármilyen üzleti környezetben sikeresek legyenek.

126775_hand-3190204__340.jpg

nyers pixel / Pixabay

Az üzleti fokozat a lehetőségek világát nyitja meg. Programjaink és kurzusaink kihívást jelentenek az Ön képességeire, kibővítik látókörüket, és lehetővé teszik, hogy széles lehetőségekkel foglalkozzon munkalehetőségekkel, karrierpályákkal és akár önálló vállalkozással is.

Az UPEI üzleti adminisztrációs tantervének célja a kreativitás ösztönzése, a potenciál felszabadítása és az innovatív megoldások kifejlesztése. A program hangsúlyozza a vállalkozói gondolkodásmódot, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy észrevegyék a lehetőségeket a különböző üzleti körülmények között, és felruházza őket a szükséges készségekkel és tudással, hogy kihasználhassák őket.

Ez a program, a vállalkozói szellemre összpontosítva, a hallgatók számára biztosítja az összes készséget, útmutatást, technológiát és erőforrást, amelyekre szükségük van a gyorsan növekvő vállalkozói vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez. Sőt, a program magában foglal egy ipari szövetkezeti programot, amely lehetővé teszi számukra a gyakorlati készségek fejlesztését az osztálytermi tanulmányok és az egyetemi környezeten kívüli valós tapasztalatok ötvözésével.

 • Időtartam: 4 év
 • Díjnyertes Egyetem: Edward-szigeti Prince Prince University (UPEI)
 • szakok:
  • Vállalkozói szellem
  • értékesítés
  • Pénzügy
  • Számvitel
  • Szervezeti menedzsment
 • Karrier kilátások mint:
Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today ... Tovább

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Kevesebb