Bachelor of Business Administration

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Business Administration

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

A BANGALORE EGYETEMBEN KAPCSOLÓDÓ

A BBA (Bachelor of Administration) program hangsúlyozza a kommunikáció, a mennyiségi érvelés és az üzleti elemzési készségek fejlődését. A tanfolyam megkönnyíti a megfelelő ismereteket és készségeket az üzleti és menedzsment. A tanfolyam során a diákok ismerik az üzleti gyakorlatokat és folyamatokat, megértik a közgazdaságtan szerepét a világpiacon, és megismerik a globális üzleti kérdéseket. Mivel ez az egyik legjobb BBA főiskola Bangalore Indiában, ez a program lehetővé teszi a diákok szakosodni egy olyan területen, beleértve a nemzetközi üzleti, pénzügyi, számítógépes információs rendszerek, vagy számviteli. A tanfolyam magában foglalja a következőket:

 1. Közgazdaságtan
 2. Projektmenedzsment
 3. Vállalkozói alapok
 4. Üzleti elmélet
 5. E-business
 6. Üzleti jog és etika

BBA (IGAZGATÁSI KIADÓ) TANFOLYAM LEÍRÁSA

Bachelor of Business Administration (BBA) kurzus adni ismerete elveket tökéletes a karrier a vállalati világban. A kurzus segít a jövőbeni üzleti és vezetői karrier célok elérésében. A BBA kurzus lehetővé teszi a jelöltek számára a menedzsment területét. A hallgatók megtanulják a hatékony üzleti menedzsment különböző aspektusait. A tanfolyamot úgy tervezték, hogy a hallgatókat hatékonyan kezelje a vezetői oktatásban. A kurzus a kommunikációs készségekre összpontosít, amelyek segítenek a vállalkozói tevékenységben. A diákok a vezetés minőségét, döntéshozatali készségeket és jó kommunikációs készségeket fejlesztenek ki a kurzus végére. A kurzus sikeres diplomásai választhatnak számos munkahelyet a pénzügyi, marketing, értékesítési, irányítási, kormányzati és oktatási ágazatokban. A BBA-programok felkínálják a vezetőket, hogy felkészítsék a tanulókat a sikeres munkára bármilyen típusú szervezetben. A kurzus módszertana az esettanulmányok, projektek, prezentációk, ipari látogatások és az ipar szakembereivel folytatott interakció formájában gyakorlati tapasztalatokkal jár. A kurzus célja, hogy expozíciót biztosítson a szervezeti munkához, és tanulja meg az elméleti fogalmak alkalmazását a valós üzleti életben. A program magában foglalja az intenzív szakmai gyakorlatot, több élő projektet, globális merülő programokat, valós élethelyzetek felmérését és gyakorlati tapasztalatait az üzleti világban. Így vagyunk az egyik legjobb BBA főiskola Bangalore, India.

Belépés a legjobb BEST BBA COLLEGE-ba BANGALORE-ba

 • Jogosultság: 10 2 Bármely patak
 • Időtartam: 3 év

BBA (ALKALMAZÁSI KATEGÓRIÁK) TANFOLYAM KARRIERI MEGJELENÉSEK

A BBA hallgatók olyan készségeket tanulnak meg, amelyek segítenek nekik különböző vezetési és adminisztratív szerepek megszerzésében. A tanfolyam elvégzése után a diplomások választhatnak felsőoktatást vagy kereshetnek munkát különböző ágazatokban. A munkáltatók a különböző területeken elhelyezkedő pozíciók széles választékát kereshetik az üzleti hallgatók számára. A hallgatók mesterképzésre szakosodhatnak, akik menedzsment tanulmányokat, humán erőforrás fejlesztési menedzsmentet, pénzügyi tervezést és gazdaggazdálkodást szerveznek. A pozíciók közé tartozhatnak:

 1. formáció biztonsági tiszt
 2. veszteségmegelőzési vezető
 3. műveleti menedzser
 4. Költségbecslő
 5. Értékesítési vezető

A BBA kurzus megnyitja a munkalehetőségek spektrumát az Akadémiai Intézetek, a Reklám, a Bankár, a Deviza, a Hotel Menedzsment, a Konzultációk, a Termelő Ipar, az IT és az ITES, valamint a különböző kormányzati szolgáltatások területén. Pályakezdő felvásárolt kapacitások, mint a Business Development Executive, pénzügyi elemző, adatelemző, Project Manager (IT), Marketing Executive, humán erőforrás (HR) menedzser, SAP tanácsadó, Operations Team Leader,

FEJEZET FIZETÉSI MÓDSZERE 3 ÉVRE BBAF

 • 3 év Összesen: Rs.1,80,000 / -
 • Átalányösszeg Összeg: Rs.1,53,000 / -
 • Kezdeti előleg Rs.30.000 / -
HA BERENDEZÉSEK:
 • 1. félév: Előleg (Rs.30.000) Rs.25,000 = Rs.55,000 /
 • 2. félév: Rs.25,000 / -
 • 3. félév: Rs.25,000 / -
 • 4. félév: Rs.25,000 / -
 • 5. félév: Rs.25,000 / -
 • 6. félév: Rs.25,000 / -

JEGYZET:

1) A JÁTÉKFELTÉTELEK TARTALMAZZA AZ ÖSSZETÉTELI ANYAGOT, A PROJEKTEK 100% -BELVÉTELI TÁMOGATÁSÁVAL.
2) A DÍJAK SZERKEZETE NEM ALKALMAZHATÓ A KÜLFÖLDI DIÁKNAK.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve March 19, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Július 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Price
ár
180,000 INR
Locations
India - Bengaluru, Karnataka
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Július 2019
India - Bengaluru, Karnataka
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt