85217_Business3.jpg

A Business Administration (angol nyelven) alapképzési program célja, hogy elősegítse az adminisztrátort, aki tisztában van a kis-, közép-, nemzeti vagy multinacionális vállalatok vezetésével, marketingjével, pénzügyeivel és könyvelésével Grúziában, Kaukázusban vagy a Fekete-tenger régiójában. Az adminisztrátor rendelkezik a termelés, a szolgáltatás, az építőipar és az áruforgalom területén a folyamatok megfelelő kezeléséhez szükséges ismeretekkel és készségekkel, figyelembe véve a világ üzleti kihívásait és a fejlődés ütemét.

Minden, az üzleti tevékenységben való részvételre törekvő személynek értékelnie kell a gazdasági egységének, vállalatának, országának előnyeit és hátrányait a versenytársakhoz képest. A folyamatok általánosítása az üzleti területen az egyén azt gondolja, hogyan lehet előnyöket szerezni az üzleti életben, és nyerni a vállalat, az egyén és az ország győzelmét a versenykörnyezetben. Ennek megfelelően a jelenlegi program célja, hogy a tudás és a készségek hosszú távú versenyképességének megőrzéséhez hozzájáruljon a diákok számára olyan „előnyökhöz”, amelyek hozzájárulnak a munkaadói társaság hatékony és racionális megőrzéséhez. biztosítson neki üzleti erőforrást: földet, munkavállalókat, tőkét és a vállalkozói szellem fenomenális képességét az üzleti környezetben.

Az elmúlt években a grúz üzleti életben az alacsony és a középszintű vezetők fontosságát különösen a regionális és a világi folyamatok dinamikájának és fejlődésének helyi, regionális és világpiaci, regionális és világi folyamatait szem előtt tartva képesek felmutatni, és képesek voltak pozitív hatással van a tudás és készségek alkalmazására vonatkozó összetett üzleti kérdésekre.

A program célja nemcsak az üzleti, menedzsment, pénzügy, a grúz, a regionális és a világgazdasági számviteli szakemberek támogatása, hanem egy adott típus létrehozása és fejlesztése is - a klasszikus vállalkozó, aki tisztában van a jellemző vállalkozói készségekkel, ismeretekkel és rugalmassággal. az üzletért.

85221_Business1.jpg

A tanulmány módszertana

A tanulmányi folyamat irányítása olyan módszertanok alkalmazására irányul, amelyek az alapképzési program gyakorlati megvalósításának köszönhetően biztosítják a megfelelő ismereteket, készségeket és kompetenciákat az alapképzéshez / képesítéshez.

Az alábbi tanítási módszerek alkalmazhatók az akadémiai tevékenység során:

Verbális módszer - egy téma magyarázata, megkérdőjelezése és megfontolása; vita-vita; bemutatás;

Írásos módszer (a feladat / előadás elkészítése, a gyakorlati képzés házi feladata, csoportos bemutatók tartása);

Információs technológiák alkalmazása (az információ kutatása és feldolgozása, gyakorlati feladatok elvégzése a szakterület vonatkozásában, szemléltető anyagok készítése jelentésekhez / prezentációkhoz stb.);

Kombinált módszerek:

Előadásokon - hallgatás és jegyzet készítése;

Csoportos munka:

Verbális módszer - (a tanult anyaggal, vitákkal / megbeszélésekkel kapcsolatos témák megfontolása, prezentáció készítése Írásos módszertan (a feladattétel / bemutatás előkészítése, gyakorlati képzés házi feladata, csoportos beszámolók készítése)

85224_Business2.jpg

Foglalkoztatási terület

A gyakorlati tevékenységekhez szükséges kötelező elméleti ismeretek és általános kompetenciák elsajátítása eredményeképpen a Bachelor of Business Administration a Bachelor program befejezése után a következő képességekkel rendelkezik:

  • Részvétel egy új üzleti szervezet kialakításában, és hatékonyan alkalmazza a tanulás során megszerzett ismereteket és készségeket önálló vállalkozóként. Létrehozni egy helyi vállalatot, amely a nemzeti célokra irányul, és más személyeket bérel. A hallgató arra ösztönzi magát, hogy saját üzleti tevékenységét a harmadik és negyedik tanulmányi évre vonja be, amely önálló üzleti tevékenységet eredményez a tanulmány befejezése után.
  • Legyen alkalmazotta multinacionális és transznacionális cégeknél azzal a céllal, hogy szakmai irányítással, marketinggel, pénzügyi menedzsmenttel és könyveléssel kapcsolatos szakmai tapasztalatokat szerezzen, professzionális képeket és hírnevet szerezzen;
  • Legyél alkalmazottai a regionális üzleti vállalkozásban és részt vegyen tevékenységének minden területén. Angol üzleti oktatást és készségeket alkalmaz az említett regionális vállalat tevékenységeinek nemzetközi piacon történő bővítésére;
  • Foglalkozzon a grúz helyi vállalatoknál, különösen az exportpotenciálú egységekben, ahol a külföldi piacok behatolása létfontosságú, és az angol nyelven szerzett ismereteit a menedzsment, a marketing, a pénzügyek és a számvitel területén alkalmazzák.
  • Foglalkozzon az állam által az exportra, a foglalkoztatásra, a gazdasági fejlődésre és a kisvállalkozásokra, valamint kutatóintézetekre és ügynökségekre épülő vállalatoknál, ahol az angol üzleti szakemberek nagy keresletben vannak.
  • Legyenek alkalmazottak az állami szervezetek, különböző minisztériumok, ahol a szakemberek a gazdaság és a gazdaság területén is nagy a kereslet.

85222_Business4.JPG

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Március 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

CIU Welcome Party

CIU