Bachelor of Business Administration

Általános információk

2 locations available

Program leírás

értékpapír


közbülső/>

Egyetemi elemzője in Business Administration (3 év)


vég/>

Bachelor of Business Administration (4 év)

Resol. ME számú 226/14 - Modif. Megjegyzés NO2017-02829872-APN-DNGU # ME


Módozat. Karrier Grade/>

EAN nem korlátozott a belépés, bár a kérelmezőnek meg kell felelnie a következő felvételi követelmények:

 • Interjú nevelési tanácsadó.
 • Szakmai segítséget incumbencies beszélni az igazgató a verseny.
 • Hozzájárulás az intézményi bemutatása a kancellár.
 • Részvétel bejárat tanfolyam: Bevezetés a Management Science
 • Amellett, hogy a dokumentációs követelmények meghatározott szabályok


megfontolások/>

Megfelelő kezelése szervezetek számukra hatékonyságának és eredményességének elérése meghatározott stratégiákat, a rugalmasság és az innováció alkalmazkodni a változásokhoz. Az egyre dinamikusabb, versenyképesebb és globális összefüggésben van speciális profesionles in Business Administration elengedhetetlen feltétele a fejlődésnek és a fenntarthatóság mindenféle struktúra, akár nonprofit vagy profitorientált és nagy szerkezetek, vagy kicsi.

Pályakezdő Business Administration EAN képesek részt venni a készítmény és értelmezése általános iránymutatások által meghatározott politikák és stratégiák a szervezet. Ők végrehajtsák, felügyeljék ezeket az irányelveket, és képesnek kell lennie, hogy ösztönözze, támogassa és ösztönözze a partnerek elérése fókuszált teljesítményt.

Címének hatálya


Címének hatálya: üzemgazdász ELEMZŐ/>

 • Segítik a vállalatok számára a fenntarthatóság és a növekedés, a döntéshozatali folyamatok szükségessé szerkezeti változások vagy eljárás.
 • Tervezni és végrehajtani projektek irányadó meglévő vállalkozások növekedés irányába fejlődő őket, hogy új üzleti lehetőségeket.
 • Megtervezi és végrehajtja a fejlesztés egy új társaság bármilyen típusú és méretű.


Címének hatálya: üzemgazdász/>

 • Létrehozni, szervezni és kezelni a különböző típusú szervezetek, az aktivitás és méretben, középső és felső állásban van, többek között a vezérigazgató, vagy a független tanácsadók.
 • Vonat és útmutató szervezet bármilyen típusú, az aktivitás és méretét, hogy a keresés az új üzleti lehetőségek alapján a kreativitás és találékonyság, a független tanácsadók.
 • Vegyen részt a független tanácsadók azok a vállalatok számára a fenntarthatóság és a növekedés, a döntéshozatali folyamatok szükségessé szerkezeti változások vagy eljárás.
 • Tanácsadás cégek különféle, az aktivitás és mérete a hatékony és eredményes gazdálkodás az emberi erőforrások és az ésszerű technológia, akár szerves részét képezik, vagy független tanácsadók.


tanulmányi terv/>

Utoljára frissítve feb. 2018

Az iskoláról

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Tovább

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Kevesebb
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Több Kevesebb