Bachelor of Business Administration Online

Általános információk

2 locations available

Program leírás

értékpapír


közbülső/>

Egyetemi elemzője Business Administration Online (3 év)


vég/>

Bachelor in Business Administration Online (4 év)

Miniszteri Felbontás: No. 2386/17


Módozat. Karrier Grade/>

EAN nem korlátozott a belépés, bár a kérelmezőnek meg kell felelnie a következő felvételi követelmények:

 • Interjú nevelési tanácsadó.
 • Szakmai segítséget incumbencies beszélni az igazgató a verseny.
 • Hozzájárulás az intézményi bemutatása a kancellár.
 • Részvétel bejárat tanfolyam: Bevezetés a Management Science
 • Amellett, hogy a dokumentációs követelmények meghatározott szabályok


megfontolások/>

Internettel kapcsolatos vállalkozások ma kétségtelenül az egyik olyan terület, több sikertörténet hazánkban és világszerte. A szektor, amelynek lehetséges szárnyaló ígér nagy lehetőséget munkahelyteremtés az elkövetkező években.

Karrier Internet Business Administration értelmezi a jelentősége annak, hogy az internet a mi a valóság, és arra törekszik, hogy előkészítse szakemberek, mind a menedzsment tudomány, valamint a sajátosságait által bemutatott digitális vállalatok.

Mi nevelő szakemberek szilárd készségek, hogy képes legyen kezelni a komplex összefüggésben az állandó változás sikeres kezelése annak hatása szervezetekkel. Képzett szakemberek a tudást és eszközöket, hogy ne csak a jelenlegi igényeket, hanem azok, amelyek minden bizonnyal továbbra is megjelennek, mint az internet folyamatosan fejlődik.

Mi a vonat szakemberek a szükséges készségeket, hogy elfoglalják fontos pozíciót a vállalatok és az iparági szervezetek azonnal amely sürgős igény szakosodott emberi erőforrás. Egy szélesebb körű, társadalmilag felelős és vállalkozó, ideális azok számára, akik létrehozása, fejlesztése és végrehajtása az üzleti a század.

Készen állsz, hogy felkészüljenek a jövőben?


Címének hatálya/>


SCOPE CÍM: diplomát üzleti menedzsment ELEMZŐ AZ INTERNET/>

 • Tervezés és tervezi új internetes vállalkozások és újra működőképessé meglévők alkalmazásával innovatív technológiák a fenntartható fejlődés.
 • Ki kell dolgozni egy üzleti tervet az interneten, mint a domináns technológia és a feltörekvő a stratégiai és innovatív tervezés.
 • Alkalmazni az információs technológia fejlődése és kommunikációs az elemzés, tervezés és az új üzleti lehetőségeket, hogy maximalizálja a versenyképesség a középső része a társadalmi igények, hogy jönnek ki belőle.
 • Tanulmányokat készít az új ismeretek adottságok, amelyek hozzájárulnak a menedzsment internetes vállalkozások.
 • Stratégiákat, módszereket és szabályozások, amelyek biztosítják a védelmet és etikai és jogi használatát használt alkalmazások kezelése az üzleti online.


SCOPE CÍM: üzemgazdász AZ INTERNET/>

 • Kezelje az internetes üzleti szerint meghatározott célokat a cég bevonásával előnyöket biztosítani a területén a tudás és a tudományos-technikai fejlődés.
 • Értékelje internetes üzleti projektek megvalósíthatósági tanulmányok szolgálatában döntöttek a csere, javítása vagy átalakítása.
 • Tanácsot ad az adminisztráció internetes vállalkozások és a marketing folyamatok, pénzügy, költségvetés, költségek, politika, szabályozás, védelem, titoktartási és biztonsági kezelésével információt az interneten.
 • Tanácsadás vállalatok számára, hogy végre új vállalkozói perspektívák kultúráján alapuló technológiai innováció és az üzleti információs rendszerek.
 • Vizsgáljuk elméletek, modellek, trendek, amelyek alakításában üzleti, közigazgatási és technológiák erre a célra használt érdekében, hogy javuljon a minőség és a versenyképesség szintjét.


tanulmányi terv/>

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Tovább

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Kevesebb
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Több Kevesebb