EFMD Epas Accredited

A programról

Diploma: Bachelor of Business Administration, BBA
Képzési típus: Teljes munkaidős tanulmányok
Hossz: 210 ECTS Cr, 3,5 év
Éves bevitel: 2019 augusztus. Bevétel 50
Alkalmazási időszakok: 2019. január 23-23

Szeretne magas színvonalú üzleti oktatást kapni, megszeretni az osztálytársakat a világ minden tájáról, és fejleszteni az angol készségeket? Ha igen, ez valami számodra! Az International Business biztosítja a hallgatók számára a tudás és az alapvető üzleti menedzsment képességek, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a globális piacon. Az egész angol nyelvű szakot tanulmányozza. Tandíj és ösztöndíj A hivatalos tandíj 8000 euró / év az EU-n kívüli állampolgárok esetében. Minden kivételes hallgató kap 50% -os ösztöndíjat az első évben. Jó teljesítmény a tanulmányokban (55 CR / év) garantálja az 50% -os ösztöndíjat a tanulmányok során. Fejlessze tudását és készségeit a következőkre:

 • kezelni a különböző csapatokat
 • kommunikálni multikulturális környezetben
 • az üzleti adatok szintézise és elemzése
 • stratégiai gondolkodást alkalmazzanak
 • kezelni a globális vállalkozásokat.

Tanulmány és munkatapasztalat Ön nem csak BBA diplomát szerzett; a tanulmányai során sok tényleges munkatapasztalatot is szerezhet. Sok diplomásunk már tanulmányaik során széleskörű üzleti hálózatokat alapít. A gyakorlati képzés (kb. 5 hónap), a projektek és az értekezés a tanulás és a munka világával és a vállalatokkal való kapcsolattartás minden formája. A világ minden tájáról A diákok például Franciaországból, Oroszországból, Észtországból, Ghánából, Nigériából, Fehéroroszországból, Bangladesből, Kínából, Vietnamból, Nepálból, Dániából, USA-ból, Indiából, Srí Lanka-ból, Pakisztánból, Malawi, Kanada, Mexikó, Brazília és Finnország!

Az üzleti élet alapjai Az első év során az üzleti élet alapjaira koncentrál, mint például a marketing, a menedzsment, a kommunikáció és a kutatás alapjai. Olyan elméleti alapokat fogsz kapni, amelyek segítenek megérteni az üzleti gyakorlatokat a globális környezetekben.

Academic Tracks A második évben két akadémiai pályát választasz és írsz diplomát. Az Academic Tracks (7 kredit) Marketing menedzsment, Cross-Cultural Management, Technológia Üzleti és Jövő Előrejelzés, Pénzügyi és Vállalati Irányítás, User Centric Design és Innováció, Nemzetköziesség és Versenyképességi Közgazdaságtan.

Nemzetközi kitettség A harmadik tanév a nemzetközi expozíció és specializáció szentelt: gyakorlati képzés és / vagy külföldi csereidőszak. Ösztönözni kell, hogy partnerintézményeinken válassza ki szakirányát. A diákok is kiterjeszthetik tapasztalataikat és készségeiket azzal, hogy dupla diplomát folytatnak az egyik akkreditált partner egyetemünkön, Finnországon kívül. Abban az esetben, ha még egy szemesztert a JAMK akkor is specializálódott high-tech menedzsment, sport marketing, turizmus és vendéglátás menedzsment, vagy a vállalkozói szellem.

Tervezett tanulási eredmények A tervezett tanulási eredmények egy nyilatkozatot tesznek arról, amit egy diák tud, és képes lesz a program végén.

 • Tudás és megértés
 • Gyakorlati készségek: Multikulturális kompetencia
 • Szellemi készségek: információmenedzsment az üzleti életben
 • Átruházható készségek: Multikulturális kommunikáció az üzleti életben

Állásajánlatok Alumínium felmérésünk szerint a diplomások a következő szakmákban dolgoznak: marketing igazgató, főtitkár, export asszisztens, vezérigazgató, HR koordinátor, export asszisztens, mobil termék menedzser, terület értékesítési vezető, B2B marketing ügyvezető, kereskedő, értékesítési tanácsadó, Üzletágvezető, vezető tervező, fiókkezelő, beszerzési marketing menedzser, termékmenedzser, üzletvezető, elemző, márkaigazgató.accreditationlabel102JAMK Nemzetközi Üzleti Programja az egyetlen EPAS akkreditált főiskolai szintű program a finn szakképző egyetemek között. Azok a diplomások, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozzák az EPAS akkreditált programot, biztosak lehetnek abban, hogy magas színvonalú nemzetközi színvonalú intézményben járnak el, magas szintű tudományos színvonal és szakmai hozzáértés között. Emellett a vállalati világ igényei is jól integrálódnak a programba.

Hogyan kell alkalmazni

1. Jelentkezzen online

2. A nem finn képesítéssel rendelkező pályázóknak legkésőbb 2012. május 30-ig 15:00 órakor (UTC 2) legkésőbb 15:00 óráig el kell küldeniük a szükséges mellékleteket az elsődleges UAS felvételi szolgáltatásukhoz.

Szükséges házak:

 • az eredeti bizonyítványok másolatai (középiskola / középiskola)
 • szükség esetén a tanúsítvány hivatalos fordítása (angol, finn vagy svéd nyelven, a fordításnak rendelkeznie kell a fordítók aláírásával és bélyegzőjével)

3. Minden feljogosított pályázót felkérnek a belépési vizsgákra. A felvételi meghívókat vagy a jogosultsági döntéseket március elején e-mailben küldi meg.

4. A felvételi vizsgák március végén / április elején kerülnek megrendezésre. A meghívólevél (e-mail) tartalmazza az időről, a helyről és a különleges intézkedésekről szóló részleteket.

5. Az eredményeket legkésőbb 2019. június 28-án jelentik be.

6. Ha be van jelentkezve, indítsa el a vízum / tartózkodási engedély iránti kérelmet (ha szükséges) haladéktalanul június elején.

7. Ha beiratkoztatják, legkésőbb 2019. július 8-ig 15:00 órakor (UTC 2) legkésőbb 15:00 óráig kell megerősíteni a tanulmányi helyet. Ha nem visszaküldi az űrlapot időben, elveszíti a tanulási helyet.

8. Ha Ön a Finnországban (Finnországban érettségivel vagy szakképzettséggel) szerzett középiskolai végzettséggel rendelkezik, kérjük, küldjön el nekünk oktatási igazolványának másolatát 2019. július 8-ig, legkésőbb 15:00 óráig.

9. Kérjük, ne feledje, hogy a beiratkozás feltétele, hogy a vonatkozó eredeti igazolásokat ellenőrizni lehessen. A szakiskolai / egyetemi tanár visszavonhatja a beutazást, ha a kérelmező hamis adatokat adott vagy hamisított dokumentumokat.

10. A tanulmányok 2019 augusztus közepén kezdődnek. Kérem, jöjjön el Jyväskyläbe addigra!

11. A Nursing Degree Programot illetően a JAMK bűnügyi nyilvántartást kérhet azoktól a hallgatóktól, akiknek gyakorlati képzése magában foglalja a kiskorúak (18 évesnél fiatalabbak) munkáját. Továbbá, kérjük, ellenőrizze a DP ápolási egészségre vonatkozó követelményeket.

12. E-mailben kommunikálunk, ezért kérjük, írja be e-mail címét helyesen az alkalmazásába! Rendszeresen ellenőrizze e-mailjeit, beleértve a levélszemét és a levélszemét mappáit

13. Figyeljük meg, hogy tandíj van a nem EU / EGT-állampolgárok számára.
Lukuvuosimaksuja ei ole suomalaisia tai muita EU-kansalaisia!

További információ!

Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus JAMK University of Applied Sciences »

Utoljára frissítve December 23, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
42 hónapok
Nappali
Price
8,000 EUR
Tandíj a nem EU / ETA diákok számára. Az EU diákjai NEM fizetnek
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

International Business