Hivatalos Leírás

2019. január 9-23

Tandíj 8000 € / tanév

Ösztöndíj áll rendelkezésre

A nemzetközi üzleti vagy a DIB szakirányú képzés olyan finn és nemzetközi diákok számára készült, akik érdekes karriert keresnek az innovatív nemzetközi üzleti, értékesítési és marketing, menedzsment vagy vállalkozói tevékenység terén.

A program a multikulturális tanulási környezetben hangsúlyozza a kölcsönhatást, és ösztönzi a kezdeményezést, az interakciót és az innovációt. A program fejleszti a hallgatók készségét a nemzeti, szervezeti és foglalkozási kultúrák közötti különbségek felmérésére. Megtanulja a részt vevő előadások és megbeszélések, a csoportos munkák, prezentációk, részt vesz a különböző projektek, esettanulmányok és a látogató vállalatok. A tanfolyamok nagy részét a külföldi partneregyetemek látogatói előadókkal együttműködve nyújtják. A szoros együttműködés a munka világával lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az elméletet a gyakorlatba helyezzék. Tanulmányok közé tartozik a gyakorlati képzés, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hálózatba kapcsolják a munkát Finnországban és külföldön.

Tanulmányi tartalom

A program az innovatív nemzetközi üzleti tevékenységek terén megkövetelt különböző készségek fejlesztésére összpontosít. Megtanulják a nemzetközi értékesítési és marketingterveket megfogalmazni, és végrehajtani, összehangolni és irányítani őket. Megtanulják, hogyan lehet létrehozni, fejleszteni és fenntartani a nyereséges ügyfélkapcsolatokat.

A program magában foglalja a nemzetközi marketing menedzsmentet is, amely lehetővé teszi elemzések, nemzetközi piaci felmérések elvégzését és piaci belépési stratégiák kialakítását. A tanulmányok magukban foglalják az informatika, a HRM, a vezetés és a számvitel képzését is. A diplomások olyan megközelítést alkalmaznak, amely a keresleten és a felhasználó-orientált innováción alapul, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy innovatív, kezdeményezésorientált és fejlődési szemléletű projektmunkát végezzenek.

Gyakorlatban tanulni

A nemzetközi üzleti tanulmányok nagy része valós életprojektek, amelyeket a diákok a helyi és a helyi szakemberek számára végeznek

a nemzetközi vállalatok részeként a tanfolyamokat. A Dorent Ltd, az Oikian Ltd vagy az Uros Ltd cégeknek szóló átmeneti tervek lehetővé tették a hallgatók számára,

képviselői. A nemzetközi konferencia szervezésével kapcsolatos ismereteink növelése érdekében hallgatóink aktívan segítették a helyi nyomdát a nemzetközi szemináriumok szervezésében.

Az OAMK már a tanulmányok során is képes lesz készségeket és ismereteket használni.

Karrierlehetőségek

A program sokoldalú karrierlehetőséget tesz lehetővé mind Finnországban, mind nemzetközi szinten. Általában a diplomások olyan területeken végeznek pályafutást, mint a nemzetközi értékesítés és marketing, ügyfélszolgálatok, értékesítési és irodai megbízások, személyzeti adminisztráció, pénzügy, marketingtervezés és kivitelezés, vagy nemzetközi kereskedelem import és export. A munkacím az alábbiak valamelyike lehet:

• Account Manager

• Marketing menedzserek és segítségnyújtás

• Marketing Koordinátorok

• Ügyfélszolgálati ügynökök

• Értékesítési vezetők és tárgyalók

• Beszerzési vezetők

• Vállalkozó

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Oulu University of Applied Sciences (OAMK) »

Utoljára frissítve December 17, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
42 hónapok
Nappali
Price
8,000 EUR
a nem EU / EEA hallgatók számára, tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business