Read the Official Description

2019. január 9-23

Tandíj 8000 € / tanév

Ösztöndíj áll rendelkezésre

A nemzetközi üzleti vagy a DIB szakirányú képzés olyan finn és nemzetközi diákok számára készült, akik érdekes karriert keresnek az innovatív nemzetközi üzleti, értékesítési és marketing, menedzsment vagy vállalkozói tevékenység terén.

A program a multikulturális tanulási környezetben hangsúlyozza a kölcsönhatást, és ösztönzi a kezdeményezést, az interakciót és az innovációt. A program fejleszti a hallgatók készségét a nemzeti, szervezeti és foglalkozási kultúrák közötti különbségek felmérésére. Megtanulja a részt vevő előadások és megbeszélések, a csoportos munkák, prezentációk, részt vesz a különböző projektek, esettanulmányok és a látogató vállalatok. A tanfolyamok nagy részét a külföldi partneregyetemek látogatói előadókkal együttműködve nyújtják. A szoros együttműködés a munka világával lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az elméletet a gyakorlatba helyezzék. Tanulmányok közé tartozik a gyakorlati képzés, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hálózatba kapcsolják a munkát Finnországban és külföldön.

Tanulmányi tartalom

A program az innovatív nemzetközi üzleti tevékenységek terén megkövetelt különböző készségek fejlesztésére összpontosít. Megtanulják a nemzetközi értékesítési és marketingterveket megfogalmazni, és végrehajtani, összehangolni és irányítani őket. Megtanulják, hogyan lehet létrehozni, fejleszteni és fenntartani a nyereséges ügyfélkapcsolatokat.

A program magában foglalja a nemzetközi marketing menedzsmentet is, amely lehetővé teszi elemzések, nemzetközi piaci felmérések elvégzését és piaci belépési stratégiák kialakítását. A tanulmányok magukban foglalják az informatika, a HRM, a vezetés és a számvitel képzését is. A diplomások olyan megközelítést alkalmaznak, amely a keresleten és a felhasználó-orientált innováción alapul, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy innovatív, kezdeményezésorientált és fejlődési szemléletű projektmunkát végezzenek.

Gyakorlatban tanulni

A nemzetközi üzleti tanulmányok nagy része valós életprojektek, amelyeket a diákok a helyi és a helyi szakemberek számára végeznek

a nemzetközi vállalatok részeként a tanfolyamokat. A Dorent Ltd, az Oikian Ltd vagy az Uros Ltd cégeknek szóló átmeneti tervek lehetővé tették a hallgatók számára,

képviselői. A nemzetközi konferencia szervezésével kapcsolatos ismereteink növelése érdekében hallgatóink aktívan segítették a helyi nyomdát a nemzetközi szemináriumok szervezésében.

Az OAMK már a tanulmányok során is képes lesz készségeket és ismereteket használni.

Karrierlehetőségek

A program sokoldalú karrierlehetőséget tesz lehetővé mind Finnországban, mind nemzetközi szinten. Általában a diplomások olyan területeken végeznek pályafutást, mint a nemzetközi értékesítés és marketing, ügyfélszolgálatok, értékesítési és irodai megbízások, személyzeti adminisztráció, pénzügy, marketingtervezés és kivitelezés, vagy nemzetközi kereskedelem import és export. A munkacím az alábbiak valamelyike lehet:

• Account Manager

• Marketing menedzserek és segítségnyújtás

• Marketing Koordinátorok

• Ügyfélszolgálati ügynökök

• Értékesítési vezetők és tárgyalók

• Beszerzési vezetők

• Vállalkozó

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Oulu University of Applied Sciences (OAMK) »

Last updated December 17, 2018
This course is Campus based
Start Date
Contact school
Duration
42 hónapok
Nappali
Price
8,000 EUR
a nem EU / EEA hallgatók számára, tanévenként
Deadline
Kérj Információt
Application period: 9-23 Jan.
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline
Kérj Információt
Application period: 9-23 Jan.

Contact school

Location
Application deadline
Kérj Információt
Application period: 9-23 Jan.
End Date

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business