Hivatalos Leírás

Az UCO College of Business Biztosítási és Kockázatkezelési Bachelor of Business Administration egyesíti a pénzügyi, biztosítási és matematikai specializációt. A hallgatók megszerzik a szükséges készségeket a biztosításmatematikai tudomány, a kockázatkezelés és a biztosítás területén. További információ a BBA-ban a Menedzsment - Biztosítás és Kockázatkezelés témakörében kattintson ide .

Tanterv

  • Biztosítási és kockázatkezelési főként a diákok a vállalati kockázatkezelést vállalják, a vállalati kockázatkezelést, a biztosítási és kockázatkezelési alapokat, a cég vagyon- és felelősségbiztosítását, valamint az üzleti életben és az egészségbiztosításban.
  • A hallgatók testre szabhatják a főbbeket választható kurzusokkal, mint például a beruházások, a közszféra kockázatkezelése, az életesemények matematikája, a vállalat kockázatkezelése és az állami szektor kockázatkezelése.
  • A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy csatlakozzanak a nemzetközi kockázatkezelési, biztosítási és biztosításmatematikai tudományi kollegiális testvériséghez, a Gamma Iota Sigma-hoz.

Oklevél

ösztöndíjak

A bejövő fiatalok számos ösztöndíjra jogosultak az Általános Tudományos Ösztöndíj Programon belül. Számos ösztöndíj van a College of Business számára.

Karrierlehetőségek

  • Biztosításkötő
  • Kockázatkezelési elemző
  • Biztosításkutató
  • Követelmény-szabályozók, vizsgáztatók és nyomozók

Nézd meg a karrier-útmutatót a biztosítási és kockázatkezelési szakok számára.

Közösségi lehetőségek

Használja ki ezeket a lehetőségeket a metróban, ami felkeltheti érdeklődését, és még növelheti az önéletrajzát.

Program oktatási nyelve:
Angol

21 további kurzus University of Central Oklahoma »

Utoljára frissítve July 23, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
611 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019