Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Bachelor of Business Administration (Hons) program integrált kombinációja az általános oktatás és a magas színvonalú üzleti tanulmányok. Hét koncentrációjú üzleti tanulmányokat kínál, amelyek:

A program hibrid felvételi megközelítést alkalmaz. A diákok közvetlenül felvehetnek a fent felsorolt ​​koncentrációra (főbb tanulmányokra), vagy alternatívaként választani tudják a BBA Concentration Undecided-t . Olyan diákok számára készült, akik nagy érdeklődést mutatnak az üzleti tanulmányok iránt, de még nem döntöttek egy fókuszmezőről. A beiratkozott hallgatók különféle koncentrációkat vizsgálhatnak meg egy közös 1. évfolyamon, és koncentrációjukat az 1. év végéig be kell fejezniük. A hallgatók a hat koncentráció közül egyet választhatnak (kivéve a számviteli koncentrációt, amelyből közvetlen alkalmazásra van szükség). specializálódtak a 2. évtől kezdve.

További érettségi lehetőségek közé tartozik a kettős koncentráció a BBA-n belül vagy a nem üzleti területen belül.

Karrierlehetőségek

A diplomások megismerhetik a karrierlehetőségek széles skáláját számviteli és menedzsment, reklám, banki, üzleti elemzés, globális és kínai üzleti, gazdasági elemzés, pénzügy, IS audit, menedzsment vagy humán erőforrás menedzsment, marketing / értékesítés, kutatás, rendszerelemzés, képzés , és a tanácsadás.

Programfunkciók

  • Experiential Learning Tanulmányok

Minden BBA-hallgatónak legalább 120 óra tapasztalati tanulási tevékenységet kell végeznie (cseréje / szakmai / szolgáltatási tanulás) az érettségi előtt.

  • Kiterjedt csere lehetőségek

Az iskola több mint 200 csereprogramot kötött világszerte elismert egyetemekkel.

  • Helyi és külföldi szakmai lehetőségek

Az iskola együttműködik a jól ismert szervezetek, hogy a diákok különböző szakmai lehetőségeket

Felvételi követelmények

Üdvözöljük a pályázókat a világ minden tájáról.

Holisztikus megközelítést alkalmaznak a pályázók egyedi érdemi kiválasztása során. A pályázóknak meg kell felelniük az egyetemi felvételi követelményeknek, az angol nyelvi követelményeknek és a programismertetési követelményeknek (ha vannak ilyenek). A legtöbb nemzetközi tantervet figyelembe veszik. További információkért látogasson el a következő webhelyre: href = "https://admissions.hkbu.edu.hk/en/international.html

Ösztöndíj

Ösztöndíj: Kiváló tudományos eredményekkel és jó interjúalanyokkal rendelkező tengerentúli hallgatók számára ajánlják, hogy 170 000 HK (Full Award) vagy HK $ 85,000 (Half Award) felvételi ösztöndíjat kapjanak, amely megújítható a normál időtartamú tanulmányokra, eredmény.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve August 1, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
120,000 HKD
Nem helyi: HK $ 120,000 / év; Helyi: HK $ 42,100 / év
Deadline
Május 31, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 1, 2023
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019
End Date
Június 1, 2023