Read the Official Description

program áttekintés

A BSL Bachelor of Business Administration nem csak a legjobb gyakorlatok és az átruházható készségek elsajátítása az üzleti életben. Ez a személyes átalakulás és a növekedés vezető útjáról szól.

 • Olyan személyes attitűdöket, érzékenységeket és értékeket alakít ki, amelyek ápolják maguk és mások önismerető, felelősségteljes és megalapozott vezetői képességét.
 • Ösztönözni fogják, hogy alakítsák ki saját üzleti útját azáltal, hogy a vállalkozót olyan önálló gondolkodást, kezdeményezést és önszerveződést igénylő osztálytevékenységeken keresztül, mind a vállalkozói tanácsadási programon keresztül minden diák számára elérhetővé teszik.
 • Az üzleti élet fenntarthatósági perspektívájává válik minden egyes témakörben, és feltárja a vállalkozások gazdasági, környezeti és társadalmi hatásainak kiegyensúlyozására irányuló megközelítéseket.

BSL aláírás funkciók

 • Kis osztályok, személyre szabott figyelem és professzorok támogatása
 • Professzorok, akik tapasztalt és jelenleg aktív üzleti szakemberek és szakértők a saját területén
 • Nemzetközi és sokszínű környezet a 60 nemzetiségű diákokkal

Programbeállítások

1. opció: BBA gyorsított

 • Szerezd meg a Bachelor diploma 2 éven belül
 • Összefoglaló tananyag dinamikusabb megközelítéssel a tanuláshoz
 • Gondoljon be a szakmai pályájába, vagy folytassa a posztgraduális tanulmányokat a mester szintjén

2. opció: BBA Classic

 • Szerezd meg a Bachelor diploma 3 éven belül
 • Egyenletesen elterjedt tanterv, amely több időt biztosít az extracurricularis tevékenységekre
 • Lehetőség arra, hogy gyakorlati tapasztalataival, például szakmai gyakorlatával vagy önkéntes munkájával kiegészítse a tanulmányait a végsı idıszakban (10 hét), ha Svájcban

3. opció: BBA kettős fokozat

 • Szerezd meg Bachelor diploma 2,5-3 év alatt (kezdettől függően)
 • Döntő, harmadik év Dublinban vagy Párizsban, lehetővé téve a BSL és a Dublin Business School (DBS), illetve a BSL és az Université Paris-Est Créteil (UPEC, Párizs)
 • Nemzetközi, sokoldalú és sokszínű tanulási környezet

4. lehetőség: A millenniumi BBA

 • 3 év alatt szerezze meg az alapképzést az innovatív Prepare-Apply-Consolidate tanulási módszertan segítségével:
1. blokk: Készüljön fel - olyan hiteles tanulási tapasztalatokat fogsz folytatni, amelyek arra ösztönzik Önt, hogy saját perspektíváját hozza az osztályba, megoldja a valós üzleti ügyeket, és megtanulja a próba és a hiba tanulását. Fedeznek olyan alapképzési kurzusokat, amelyek felkészítik a kritikus tudást és készségeket az üzlet és az irányítás minden területén
Tapasztalati tanulás 1: Alkalmazás - két feltételt fogsz alkalmazni arra, amit megtanultál a szenvedéllyel, kíváncsisággal és készségekkel összhangban. Igen, ez nem hiba - a programod 2. éve kezdődik azáltal, hogy megtapasztalja a tapasztalatokat. Ön vezetni fogja a saját tapasztalatát, és megszerzi a kompetenciát és a mesterkedést egy olyan területen, amely Önnek értelme. Választhat a komponensek keveréke portfóliónkból
2. blokk: Consolidate - meg fogja erősíteni a tanulási tapasztalatodat azzal, hogy megtanulja az egyedi erősségeit, tehetségeit és érdeklődéseit. A 2. blokkban található kurzusok többsége választható, amely lehetővé teszi a tanuló utazás testreszabását, hogy a legjobban illeszkedjen a személyes célokhoz és a szakmai törekvésekhez
Experiential Learning 2: Innovate - Az Experiential Learning 1-től kapható ugyanazon komponensektől kezdve képes lesz dolgozni a tanulmányai által inspirált üzleti innovációkra, és koronázni a főiskolai programot

GYIK

Átutalhatok krediteket a BSL programokra?

BBA-programjaink esetében legfeljebb 100 ECTS kredit vagy 60 amerikai hitel (akár elismert egyetemi alapképzésű intézmény) átutalása lehetséges. A kreditek nem átruházhatók más programokra.

Hogyan lehetséges a BBA két éven belül elvégzése a BSL-ben?

A BSL BBA 2 éves program egyenértékű egy hároméves 200 ECTS főiskolai program által akkreditált ACBSP. Európában az egyetemi programokat a munkaidő órákban mérik, ami az óraszám és a tanulmányi órák kombinációja. A BSL program felgyorsítja a tipikus hároméves alapképzési programot intenzív kétéves programra a kétéves időszakban biztosított osztályok számának növelésével és két 10 hetes nyári feltételrendszer hozzáadásával.

A BSL által nyújtott hitelórák kissé eltérnek a hagyományos amerikai féléves és negyedéves rendszerektől. Egy naptári év során a BSL négy, tízhetes feltételeket biztosít, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy 15 órányi hitelt szerezhessenek. Teljes terheléssel rendelkező tanuló öt, három kreditórai tanfolyamot vesz igénybe, négy tanfolyamonként heti négy tanfolyamon, így hetente összesen 20 órát tölt az osztályteremben. A szigorú ütemterv fenntartásával a diákok legalább nyolc, vagy két naptári éven belül teljesíthetik a BBA-hoz szükséges 120 USA-s kreditértéket.

Van-e szakterület a BBA programban?

A BBA programunk lehetőséget kínál arra, hogy befejezze a végső, harmadik évet a Dublin Business School-ban, ahol a tanulás irányítását az Igazgatóság, a HRM, a Jog, a Pszichológia vagy a Projektmenedzsment áramköréből választhatja.

Mi a BSL oktatásának nyelve?

A BSL minden kurzusa angol nyelven érhető el.

Mennyire nehéz BSL-n tanulni?

A BSL-hez való bármilyen fokú tanulmányozás nem könnyű, de érdemes tapasztalat, amely gazdagító tanulási tapasztalatokat fog nyújtani. Az ilyen tapasztalatok csak akkor léteznek, ha minden diák a lehető legjobb erőfeszítést adja, és hajlandó keményen dolgozni a jó eredmények elérése érdekében.

Milyen követelményeknek kell eleget tenni a BSL-ben?

Kérjük, ellenőrizze a BBA program felvételi feltételeit.

Az adminisztratív iratok és levelek mellett meg kell mutatni, hogy nem csak a vezetés és az ipar iránt érdeklődsz, hanem érdeklődsz azon vállalkozások vagy szervezetek hosszú távú fejlesztéséért és fenntarthatóságáért, amelyekben egy napon dolgozni szeretnél. Legalább két dolgot kell tenned ahhoz, hogy megmutasd, hogy van ilyen érdeked: írj egy motivációs levelet és részt vegyen az interjúban (Skype vagy személyesen).

Először is be kell fejeznie a motivációs levélben, hogy milyen érdeklődésre számít az iparág vagy karrier, és miért (bármit is szeretne, például üzleti, képzőművészeti, jótékonysági, kormányzati, természetvédelmi, sportolási stb.). A motivációs levélben is meg kell magyaráznod, hogy mit gondolsz a készségekről, amit tanulni akarsz, hogy képessé válj az érdeklődők számára.

Másodszor, az interjúban megkérjük, megkérjük, hogy értékelje, milyen mértékben szeretné tanulmányozni a BSL-t. Ez meglephet. Nem egyszerűen az iskola dönt, hogy elfogadja-e Önt, de el kell döntenie, hogy elfogadja-e az iskolát. Ez azt jelenti, hogy először meg kell vizsgálnia, hogy mi a BSL. A BSL nem csak iskolai végzettség. A BSL olyan hely, ahol gazdagíthatja tanulási tapasztalatait. Szóval, készüljön fel az interjúra, és nézze meg az interneten mindent, amit az iskoláról tudhat meg. Ahhoz, hogy tanulmányozhasson a BSL-ben, elvárható, hogy elkötelezze magát a kemény munkára, a tanulásra és a viselkedésre, mint egy profi.

Hány IB pontot kell elfogadnom a BBA programhoz?

Az IB minimális pontszám 32. Ha a pályázó nem éri el a szükséges minimumot, de bizonyítani tudja, hogy más tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a keményen dolgozó, erős érdekek a fenntartható üzletmenetben és irányításban, akkor a felvételi engedély feltételei teljesíthetők. Ez azt jelenti, hogy a jelöltnek további erőfeszítéseket kell tennie a BSL első iskolai feltételeiben annak bizonyítása érdekében, hogy komolyan dolgozik a kemény munka során.

Tud-e a svájci diák a "Maturité" / "Maturitätszeugnis" nélkül a BBA-val szemben?

Igen, azok a diákok, akik nem fejezték be a svájci érettségi oklevelet, de akik vagy elkezdték vagy befejezettek egy gyakornoki képzést (a svájci szakmai maturáció kereskedelemben, amelyet Berufsmatura vagy Maturité professionnelle néven is neveznek), a BSL Bachelor programra pályázhatnak. Legalább három éves szakmai tapasztalat kompenzálja az érettségi diploma hiányát, de a több éves szakmai tapasztalat, annál alacsonyabb a BSL-nél végzett tanulmányi teljesítmény.

Milyen TOEFL pontszámot kell alkalmazni a BSL-ben?

A kiválasztási folyamat részeként a sikeres pályázókat megkérdezzük, hogy értékeljék angol nyelvüket és sikerük esélyeit az adott programban. Útmutatóként angol szintre van szüksége az alábbiak szerint:
IELTS 6; TOEFL 80; TOEIC 750 (csak egy teszt szükséges)

A BSL TOEFL kód 0018.

A BSL kínál ösztöndíjat?

A BSL a tandíj 50% -át részleges ösztöndíjakat kínálja a méltó jelentkezőknek egy szükségletre és érdemalapra. A pályázókat egyéni alapon vizsgálják felül, és megítélése szerint a tudományos eredmények, a személyes motiváció, és az általános pozitív, hogy felvehetik az iskolába. Az érdemalapú ösztöndíjak akkor állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű hallgatók számára a program második részében.

Program taught in:
Angol
Business School Lausanne
Last updated October 17, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 19, 2019
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Price
87,000 CHF
By locations
By date
Start Date
feb. 19, 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

feb. 19, 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date

BSL Bachelor of Business Administration (BBA)