Hivatalos Leírás

A BBA célja a fenntarthatósági menedzsment programban az üzleti adminisztráció mélyreható elméleti ismerete. A program végén képes lesz megérteni a vezetők előtt álló kihívásokat a mai globális üzleti életben.

Megtanulja, hogyan stratégiai módon foglalja bele a fenntartható gyakorlatokat az egyes üzleti tevékenységekbe, és így biztosítsa a mai komplex üzleti környezetben megkövetelt extra versenyelőnyt. A hallgatókat az üzleti közösség és a vállalati világ rendszeres interakciói révén valós üzleti tevékenységeknek teszik ki.

Ön vezetési és interkulturális készségeket fejleszt ki, és gyakorlati tapasztalatoknak vethető alá a tapasztalati táborok, terepjáratok és a nemzetközi szervezetek látogatása során a szakértők körültekintő irányítása alatt.

A tanítási módszer túlnyomórészt interaktív a szerepjáték-tevékenységeken és az esetek és videók klasszikus megbeszélésein alapulva. Vállalatok vezető vezetőivel üzleti projekteket fognak dolgozni, és vállalati prezentációkat és konferenciákat fognak meghívni. Online források és elektronikus kommunikációs platformok használatosak a papírmentes osztályok számára.

Programszervezés:

Tartalom: 33 modul, beleértve az Experiential Camps és az üzleti szimulációkat.

9 szakirányú modul és projekt a vezetők együttműködésével.

A program tapasztalatai:

Mint egy egyetemi hallgató, az üzleti közösséggel és a vállalati világgal rendszeres interakcióval valós üzleti tevékenységnek lesz kitéve.

A SUMAS hallgatók folyamatosan részt vesznek a Procter cégekkel együttműködve

A dátumok: január és szeptember.

Tanulmányaik során a diákok a természetvédelmi szakemberekkel dolgoznak empirikus munkák elvégzésére. A hegyekben vagy a tengerparton található üdülőhelyek élménytáborai hasznosak lehetnek a fenntartható életvitel tudatosítása és a környezeti kihívásokra vonatkozó gyakorlati megoldások megismerése érdekében.

Például a diákok gyakorlati projekteket hozhatnak létre a fenntarthatóság és a megőrzés területén a következő országokban: Bhután, Izland és Costa Rica.

Karrierlehetőségek:

Ez a program felkészíti Önt a karrierlehetőségek széles körére, amelyek megkövetelik az összetett üzleti tevékenységek elemzését és a fenntartható megoldások elérését. A diplomások elvárják, hogy alkalmazzák a multinacionális vállalatok, nemzetközi szervezetek, kis- és középvállalkozások. A diplomások is válhatnak vállalkozók, és részt vesznek a zöld munkahelyeken. A SUMAS hallgatók saját családi vállalkozásukra is tanulhatnak.

A diplomásoknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a szakmai továbbképzésre és a szakmai gyakorlatra vonatkozó opcionális 4. évre vegyenek részt.

Az alapképzési program követelményei:

 • Aláírt jelentkezési lap
 • Valódi útlevél vagy személyi igazolvány fényképtétele
 • Hivatalos, hitelesített középiskolai átiratok és oklevelek hiteles fordítással, ha nem eredetileg angolul
 • Hivatalos minősített egyetemi átirata (ha hitelkérelem benyújtására vonatkozik)
 • CV / Resumé, amely mind a teljes oktatást, mind a munkatapasztalatot jelzi, fordított időrendi sorrendben
 • Motivációs levél, amely jelzi, hogy miért választja Svájc a diákokat, miért tartja a Sustainability Management School , mit akar a hallgató tanulmányozni, hogy mennyi ideig tart, milyen mértékben kívánja elérni a hallgatót, és a diák azt tervezi, hogy elhagyja Svájcot tanulmányok (kötelező vízummal vagy engedéllyel rendelkező hallgatók számára)
 • Ha nem vagy anyanyelvű angol beszélő, vagy ha nem töltötted az elmúlt 3 évet egy angolul tanított iskolában: a TOEFL (legalább 550 PBT vagy 80 IBT) vagy az IELTS (minimum pontszám: 6,0) vagy más szabványosított Angol nyelvvizsga-vizsgák. Ahhoz, hogy a TOEFL teszt pontszámot automatikusan elküldhesse a Sustainability Management School , kérjük, adja meg a SUMAS TOEFL® intézményi kódszámát - 4629
 • Alkalmazási díj 200 CHF

Teljes díj

 • 1: 33 000 CHF
 • 2. év: 33 000 CHF
 • 3. év: 33 000 CHF

Állj egy esélyt arra, hogy ösztöndíjat kapj a különböző versenyeink beírásával: href = "http://sumas.ch/scholarships/

Program oktatási nyelve:
Angol
Sustainability Management School

1 további kurzus Sustainability Management School »

Utoljára frissítve January 15, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Price
117,000 CHF
Összes tandíj az összes 3 éves tanulmány számára.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

Iceland Experiential Camp 2017

Bhutan Experiential Camp 2016