Bachelor of Business (Nemzetközi üzleti)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A karriered a nemzetközi üzleti életben

A nemzetközi képességekkel rendelkező személyzet most szervezeti imperatív. A program elsősorban olyan diplomások előállítására összpontosít, akik kritikusan gondolkodnak a nemzetközi üzleti tevékenység felelősségteljes, fenntartható módon és felkészültségével a sikeres karrier kialakításában a vállalati / üzleti szektorok, a kormány, a harmadik szektor és a tanácsadás területén Ausztráliában és a tengerentúlon.

Mit fog tanulni ebben a programban?

Alapvető tudást fog szerezni a nemzetközi üzleti területen a szakterület első felében. Ezután mélyebb ismereteket és kritikus perspektívákat alkalmazhat az üzleti gyakorlat és a menedzsment kulcsfontosságú területein. A diploma második felében szakirányú tanulmányokat vagy választható tárgyakat vehet fel egy másik tudományágban a karrierlehetőségek bővítéséhez.

Részletek

Ebben a hároméves programban választhat egy másik üzleti főiskolát vagy kiskorút egy másik üzleti tudományágból, egy nemzetközi tanulmányi kurzusból vagy egy idegen nyelvből, amely megfelel a karriered céljainak.

Példák: idegen nyelvek, nemzetközi tanulmányok, fenntarthatóság és környezetvédelem, térinformatikai tanulmányok, statisztikák és adatkezelés, politika, társadalmi igazságosság, nemi tanulmányok és konfliktus közvetítés.

A program lehetővé teszi a pénzügyi piacokkal, a nemzetközi kereskedelemmel, a globális logisztikával és az ellátási lánc menedzsmentjével kapcsolatos alapvető üzleti kérdések megértését, valamint a kultúrák közötti gazdálkodás terén meglévő készségek fejlesztését.

Ezenkívül megtanulhatja, hogyan kritizáljon kritikusan a nemzetközi üzleti tevékenység felelősségteljes, fenntartható módon történő megtervezéséről és a vállalkozói tevékenységről, valamint betekintést nyerjen az üzleti tevékenység intézményi szerepébe, amely rávilágít arra, hogy a globális gazdaságpolitika hogyan alakítja és formálja a nemzetközi üzleti szervezeteket .

Hogyan fog tanulni?

A legtöbb osztályod az RMIT Swanston Akadémiai Épületében kerül megrendezésre, amely innovatív tanulási tereket kínál a kiskereskedelmi és szociális terek között, amely ösztönző környezetet teremt a hallgatók számára.

Tanulmányai során együttműködni fog a társaikkal, és a kis csoportos projektek és szimulációs gyakorlatok révén érdeklődni fog az iparággal. A tanulmányok részeként Ön is képes tanulni vagy dolgozni a tengerentúlon.

Az RMIT számos tapasztalatot kínál Önnek, hogy tanulhasson és fejleszthessen fogalmakat az osztályteremben, valamint vegyen részt a munka világában, és valós és reális problémákra is alkalmazza a tanulást.

Önnek lehetősége lesz arra, hogy bemutassa, amit tanult az osztályban vagy az iparágban:

 • ötletek és megoldások bemutatása az iparág képviselői számára
 • egyedi tervezésű szimulátorok használata
 • tudásunk alkalmazása az esettanulmányokban bemutatott valós kérdések kezelésére
 • munkahelyi projektek befejezése a specifikációk és időkeretek szerint.

Az RMIT Egyetem online tanulási portálján, a myRMIT-en keresztül megtekintheti az oktatók által létrehozott online forrásokat és tanulási tevékenységeket, hozzáférhet a tananyaghoz a Blackboardon keresztül, együttműködhet az oktatókkal és diákokkal, és hozzáférhet a diák e-mail fiókjához. Az oktatási szoftver, a tanulási központ, az erőforrások és a nyomtatók az RMIT vezeték nélküli hálózaton keresztül elérhetők a saját laptop, tablet vagy okostelefon segítségével, vagy az egyetemen található számítógépes eszközök segítségével. A myDesktop segítségével ugyanazt a szoftvert érheti el otthonról.

Ipari kapcsolatok

Önnek lehetősége lesz arra, hogy közvetlenül alkalmazza az akadémiai készségeit a munkahelyi kontextusra a következő munkaintegrált tanfolyamokon:

 • A nemzetközi üzleti felelősségteljes kezelése. Ebben az alapvető tanfolyamban a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (CSR) szakosodott egyetemi tanár vezeti, aki a CSR és a fenntarthatóság vezetői tanácsadójaként dolgozott. Ön értékelni fogja a különböző megközelítéseket ezen a területen, és megtanulja, hogyan vehet részt egy sor érdekelt féllel az üzleti és társadalmi eredmények javítása érdekében.
 • A nemzetközi üzleti politika gazdaságossága. Ebben a kövekben a világgazdaság történeti és intézményi kontextusát, valamint a kereskedelem, a pénzügyek, a termelés és a globális vállalkozások gazdasági skálázhatóságának, valamint azok politikai, gazdasági és kulturális környezetének a mai trendjeit tanulmányozzuk. Ezek úgy lettek kifejlesztve, hogy fejlesszék munkaképességüket, és képesek legyenek elemezni és kezelni az információkat és kontextusokat, megoldani a problémákat és hatékonyan kommunikálni a jövőbeli üzleti karrierjében.

Az egyéb munkával kapcsolatos és iparágra vonatkozó lehetőségek közé tartozik:

 • A Fastrack Innovációs Program részeként egy diákcsapatban dolgozik. Ebben a választható kurzusban a mentorokkal együtt dolgozhat, hogy megoldást találjon egy valós problémára. A gyors prototípusok ilyen formáját úgy tervezték, hogy az RMIT hallgatói friss gondolkodását alkalmazza.
 • Üzleti gyakornoki választások, ahol egy vagy két napra hetente egy szemeszterre áll. Ezek a pozíciók általában nem fizetendők, és célja a lágy készségek fejlesztése és az általános foglalkoztathatóság növelése a diploma megszerzése után. Ön felelős a saját elhelyezéséért, azonban álláskeresési segítségnyújtás áll rendelkezésre.
 • BUSM4599 Üzleti készségek a Start Ups-hez, egy kurzus, amely a saját vállalkozásuk elindításában érdekelt diákok számára készült.

A College of Business fejlesztése, mind nemzeti, mind nemzetközileg, a Gerhard Vorster, a Deloitte stratégiai vezérigazgató-helyettese, a magas rangú vezetők iparági tanácsadó testülete. Az igazgatótanács létrehoz egy stratégiai hídot a legújabb technológiai és tervezési gondolkodás és üzlet között.

A RMIT Egyetem elkötelezett abban, hogy olyan oktatást biztosítson Önnek, amely erősen összekapcsolja a formális tanulást a szakmai vagy szakmai gyakorlattal.

Választani és a program struktúráját

Ez a program alkalmas olyan hallgatók számára, akik már jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, vagy azok számára, akik szeretnének kiterjeszteni tanulmányait az üzleti és a kapcsolódó tudományágak kiválasztásával számos második nagy kiadók és a kiskorúak, hogy megfeleljen a karrier vagy személyes fejlesztési célokat.

A program 24 tanfolyamból áll (mindegyik 12 kreditpontból), és magában foglalja:

 • 8 kötelező közös üzleti alap tanfolyamok
 • 8 üzleti fegyelem fő tanfolyamok
 • 8 rugalmas tanfolyam.

A 8 rugalmas kurzus három lehetőség közül választható:

 • egy második üzleti fegyelem fő (8 tanfolyam)
 • kötelező üzleti fegyelem kiskorú (4 tanfolyam) és második kiskorú (bármilyen fegyelem)

kötelező üzleti fegyelem kisebb (4 tanfolyam) és 4 választani.

Második vállalkozás főbb lehet:

 • számvitel
 • közgazdaságtan
 • pénzügy
 • pénzügyi tervezés
 • információs rendszerek
 • logisztikai és ellátási lánc menedzsment
 • vezetés
 • marketing.

Belépési követelmények

Sikeresen be kellett fejeznie egy ausztrál 12-es évet vagy azzal egyenértékű középiskolai végzettséget, legalább 65% -kal (lásd az alábbi számológépet).

Az egyenértékű képesítések magukban foglalhatják az RMIT Alapítvány Tanulmányok program befejezését, vagy az elismert posztgraduális diplomát az adott szakterületen a szükséges besorolással.

A minimális tudományos követelmények teljesítése nem garantálja a belépést. A pályázatát továbbra is fel kell mérni és elfogadni.

Angol nyelvi követelmények

A program tanulmányozásához a következő angol nyelvvizsgák egyikét kell elvégeznie:

 • IELTS (Academic): minimum 6,5-es sáv (egyedi sáv nélkül 6,0-nál)
 • TOEFL (papíralapú teszt): minimális pontszám 580 (TWE 4.5)
 • TOEFL (Internet alapú teszt - IBT): minimális összpontszám: 79 (legalább 13 olvasással, 12 a hallgatásban, 18 a beszédben és 21 írásban)
 • Pearson English English (Academic) teszt (PTE (A)): minimum 58 pont (50-nél kisebb kommunikációs sáv nélkül)
 • Cambridge English: Speciális (CAE): legalább 176, legalább 169-en belül bármelyik komponensben.

Nemzetközi lehetőségek

Ön aktívan ösztönzi a szélesebb világot a hagyományos és a virtuális tantermekben. A különböző határokon átnyúló együttműködések tanulmányozása közbeni betekintést nyújtanak arra, hogy a szervezetek hogyan fejleszthetik az ötleteket, és különböző magatartásokat, tanulási stílusokat és gyakorlatokat mutatnak be, amelyekkel a diploma megszerzése után találkozunk.

Az opciók a következők:

 • tanult RMIT-rel Vietnamban
 • Tanulmányozza az RMIT oktatási partnereivel a Sanghaji Nemzetközi Üzleti és Gazdaságtudományi Egyetemet
 • részt vesz egy diákcserében
 • részt vesz egy tanulmányutakon, amely egy tengerentúli utazási és kulturális élményt ötvöz, és intenzív módban végzett kurzusokkal, melyeket a diplomát jóváírnak
 • együttműködnek az egyetemeken és helyszíneken lévő projektekben az üzleti és egyéb tudományági hallgatókkal
 • a Globális Vállalkozói és Gyakorlati Program (GEIP) részeként külföldi szakmai gyakorlatot folytat.

Karrier

Az RMIT célja a nemzetközi üzleti diplomások számára, hogy jobb globális állampolgárokká válhassanak, mert profitáltak az üzleti gyakorlatok globális szemlélettől és egy társadalmilag felelős üzleti objektívből. Ön fel fog derülni azzal, hogy megértik, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a különböző szervezetek és az iparágak közötti tevékenységek.

A szerepek és az iparágak nemzetközi üzleti képesítéssel járhatnak:

 • politikafejlesztés és tanácsadás, különösen egy szervezeten belül
 • a kereskedelem széles körét és a finanszírozással kapcsolatos szerepeket
 • üzleti elemző
 • logisztikai és ellátási lánc menedzsment szerepeket, például a beszerzési menedzserek tanácsadását a tisztességes kereskedelem és az etikai beszerzés terén a logisztikai import / export iparban
 • kormányzati kapcsolatok és tanácsadás, például tanácsadás a kereskedelemmel kapcsolatos kérdésekről
 • gazdasági kutatást és gazdaságpolitikai vagy szabályozási iránymutatások kidolgozását
 • Menedzsment szaktanácsadó
 • a vállalati társadalmi felelősségvállalással és a fenntarthatósággal kapcsolatos üzleti szerepeket az üzleti stratégia, a rangsor, az etikai értékelés és az indexek tekintetében, valamint az üzleti konzultáció, a partnerségek, valamint a társadalmi és környezeti hatások javítását.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Tovább

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Kevesebb