Bachelor of Business (Hons) Marketing

Általános információk

Program leírás

A deregulációból, a technológiai változásokból és a globalizációból fakadó, a piacon tapasztalható nagy verseny miatt a marketing megértése egyre fontosabbá válik a szakemberek számára mind a magán, mind az állami üzleti területeken. A versenyképes világban azoknak a diplomásoknak, amelyek képesek hozzáadott értéket hozzáadni a termékekhez és szolgáltatásokhoz, előnye van másokkal szemben.

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók számára megalapozott üzleti hátteret biztosítson a marketing szerepének megértésével a szervezeten belül és a szervezetek között.

A számítógépes technológia exponenciális növekedésével szembesülve felismertük az egyetemi üzleti képzés átalakításának szükségességét olyan releváns tantárgyak beépítésével, amelyek biztosítják a túlélésre való képességet a digitális határon. Az értékesítésre szánt, újonnan verdetett új pályáink, amelyek magukban foglalják a Digital Business track és az E-Commerce pályát , teljesítik ezt a digitális átalakulást azáltal, hogy hallgatóinkat hatékony készségekkel és hatékony gondolkodásmóddal látják el.

A program befejezése után a diplomások elsajátítják a döntéshozatali képességeiket és innovatív szemlélettel járnak a problémamegoldásban.

Ezenkívül a program fejleszti a kritikus gondolkodási és kommunikációs készségeket, hogy a diplomások hatékonyan tudják kezelni a folyamatosan változó üzleti környezetet. E célok elérése érdekében a program integrálja a gyakorlati készségek és ismeretek fejlesztését, nagy hangsúlyt fektetve a jelenlegi elméletek és a legújabb kutatások megértésére.

Program részletei

 • 3 éves kitüntetési program
 • 31 tantárgy, beleértve egy diplomatervet
 • 14 hét a teljes félévben; 7 hét a félév során

Miért az Business @ HELP ?

 • A legnagyobb tudományos intézet a HELP University
 • Képzett és figyelemre méltó oktatók
 • Ipari tanácsadó testület
 • ..és még sok más

Belépési követelmények

A jelentkezőknek a következő belépési követelmények egyikével kell rendelkezniük:

 • HELP Alapítvány a Művészetekben / Alapítvány a Tudományban A CGPA minimális pontszáma a 4.0-ból 2.0
 • HELP diploma az üzleti életben A CGPA minimális pontszáma: 4,0 a 4.0-ból
 • STPM 2 C-k **
 • A-2 szint halad
 • Senior Middle 3 (UEC) 5 B ***
 • A CPU 5 áthalad legalább 50% -kal
 • Az ausztrál érettségizési programok egyetemi együttese 50% vagy ATAR pontszám legalább 50 különféle programok esetében
 • Egyenértékű képesítés
** A megadott képesítéseket matematika, angol, Sejarah és Bahasa Melayu igazolvánnyal kell igazolni SPM szinten.
*** Kérjük, olvassa el az Üzleti Karot,
Közgazdaságtan és számvitel a matematika és az angol nyelv követelményeiről.

bevitel

Január, március *, május, augusztus, október * (* ez a bevétel csak a programba belépőkre vonatkozik, anélkül hogy bármiféle mentességet élveznének)

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incub ... Tovább

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incubator of outstanding graduates, a model of selective excellence, and as a community-caring institution. All these years our educational goals have been to prepare students for their first job graduate school, to prepare students for their subsequent career and to prepare students for a fulfilling and productive life. The drives of our vision are our values which are based on “Pride Of Achievement, Sharing Success, The Courage to Be, To Be compassionate, and To be Significant” Kevesebb