Bachelor of Arts in Music

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Arts in Music programban a zeneileg tehetséges diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy különböző területeken felfedezzék az első osztályú zenei nevelést.

A zene csak a kezdet; hozzáadja a többi érdeklődését ahhoz, hogy az igényeinek megfelelően szabott diplomát hozzon létre.

Ha szereti a zenét, de szereti a matematikát, a politikatudományt, a pszichológiát, vagy felkészülni szeretne az orvostudományra, akkor a Bachelor of Music in Music program tökéletes lehet az Ön számára. Az intenzív zenei tanulmányok mellett kisebb vagy akár egy második nagyszerű zenét is befejezhet a zenei részlegen kívül, előkészítve a zenére, egy másik mezőre vagy egy olyan területre, amely mindkettőt ötvözi. Rugalmas tananyagunk lehetővé teszi, hogy felkészüljenek a posztgraduális iskolákra számos területen, beleértve az orvosi és a jogi iskolát. Különösen jó kiindulópont a zenetörténeti, zeneelméleti, etnomuzikológiai és egyéb területeken végzendő hallgatók számára. Létrehozhat egy olyan utat, amely megfelel saját érdekeinek és szükségleteinek.


A hallgatók ezt a diplomát teljesítik a következő zenei követelmények, összesen 42 félév óra.

 • Alkalmazott utasítás a fő hangszeren vagy hangon, 12 kredit
 • Zeneelmélet, 12 kredit
 • Zenetörténet, 9 kredit
 • Zongora osztály, 3 kredit
 • Zenei együttes, 6 kredit
 • Egy tananyag kisebb vagy egy másodikéves idegen nyelvsor befejezése.

Dupla őrnagy

A Bachelor of Arts in Music program a legnagyobb rugalmasságot kínálja, hogy megduplázza a főbb egy másik programot a MU egyetemen.

A BA zenés program egyik hallgatója a zenei zeneszerzőt kombinálja egy matematikai kettős diplomával, és tervezi a akadémián végzett posztgraduális iskolát. Nemrég fogadták el két rendkívül versenyképes nyári kutatási tapasztalatot az egyetemi (REU) programokban, és tervezi, hogy részt vesz a Coe College akusztikájában.

Orvosi Iskola előkészítése

A Bachelor of Arts in Music Programok lehetővé teszi a rugalmasságot, hogy befejezze a tanfolyamot, hogy felkészüljenek az orvosi egyetemre. Az alap-tanfolyam a Pre-Med körülbelül 36 kredit, de követelmények eltérőek a különböző orvosi iskolák. Az orvostudományi iskolákban érdeklő diákoknak a következő kurzusokat kell megtervezniük, de konzultálniuk kell a Biológia Tanszék karaival (forduljon Dr. Robert Maris, a Biológia Tanszék elnöke) számára, aki tanácsot adhat Önnek konkrét tanfolyamon. Mansfield University szintén van egy Pre-Med klub.

 • CHM 1111 - Általános Kémia I, 4 kredit
 • CHM 1112 - Általános Kémia II, 4 kredit
 • CHM 3301 - szerves kémia I, 4 kredit
 • CHM 3302 - Szerves kémia II, 4 kredit
 • BI 1110 - Zoológia, 4 kredit
 • BI 3370 - Cell Biology, 4 kredit
 • MA 2231 - I. szám, 4 kredit
 • PHY 1191 - Fizika I, 4 kredit
 • PHY1192 - Fizika II, 4 kredit

Összes hitel = 36


Ezenkívül egyes orvosi iskolák a következőket igénylik:

 • BI 3371 - Mikrobiológia, 4 kredit
 • BI 3372 - Genetika, 3 kredit
 • CHM 3341 - biokémia, 4 kredit

Zenei terápia:

Ha zenés terapeuta akarsz lenni, a pszichológus kiskorú BA zenével, valamint további zenés tanfolyamokkal felkészülsz arra, hogy beléphess a Masters Plus tanúsítási programba a Music Therapy programban. Mivel a programok eltérő követelményeket támasztanak, fontos, hogy korai szakirányú programokat azonosítsunk, amelyek biztosítják, hogy a diploma megszerzése után minden követelményt kielégítsen.

Jogi Iskola előkészítése

Ha érdekli a Law School, akkor a Mansfield University aktív és sikeres programot készít a hallgatóknak a törvény tanulmányozására. Ennek a programnak a középpontjában a Filozófia (Pre-Law) fő, és a Pre-Law Minor, amelyek mind a Filozófiai Osztály által működnek. A diákok is részt vehetnek az előtörvényszövetségben, egy aktív, hallgatói finanszírozású szervezet, amely különböző típusú támogatást nyújt a hallgatóknak a jogi képzés előkészítésében. Ez magában foglalja a jogtudományi vásárokra való kirándulást, az LSAT előkészítéssel kapcsolatos tanácsadást, a Mansfield University a jogtudományi toborzókról, a jogi iskolákra való felkészítéssel kapcsolatos tanácsadást, valamint a meglátogatott öregdiákokkal vagy jogi diákokkal folytatott megbeszéléseket. A Pre-Law kisebbségi állománya 18 óra hitelből áll, és a Filozófia főben a Pre-Law pálya 36 óra hitel. Vagy program könnyen elvégezhető, miközben folytatja a Bachelor of Arts zenei diplomát. További információért forduljon Dr. Adrianne McEvoy-hoz.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Tovább

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Kevesebb