Bachelor of Arts (Film

Általános információk

Program leírás

Overveiw

A BA Film és Televíziós produkció kreatív készségeket fejleszt és fokozza a fogalmi megértést, hogy segítsen a diákoknak megtanulni a mesemondás művészetét. A gyakorlatokon keresztül ápolt gyakorlati tapasztalatok a forgatókönyvek, a forgatás, a rendezés, a világítás, a szerkesztés, az audió tervezés, az utómunkálatok, valamint az írásjavaslatok és a pitching ötletek gyakorlati tapasztalataihoz szükségesek ahhoz, hogy elindítsa karrierjét a virágzó kreatív iparágakban. A tanfolyam célja, hogy kreatív projekteket folytasson számos különböző formátumban és műfajban, ahol a hallgatók a technikai know-how-t a képzelet erejével integrálják. A korszerű művészeti lehetőségekkel és a tapasztalatalapú tanulási szemléletmóddal a hallgatók a tanfolyam részeként lövésfilmeket és dokumentumfilmeket készítenek. A hároméves program az iparral kapcsolatban működik. A tanulás egy sor workshop és mesterkurzus sorozata történik a belső és a látogatói munkatársak között, köztük elismert filmkészítők és televíziós gyártók.

Jogosultsági

Minimum 50% összesítés az X osztályban

tartam

3 év teljes munkaidőben

Karrier

A filmes és televíziós produkció hároméves Bachelor programja az Egyesült Arab Emírségek kreatív iparágak körében tesztelte a Pathways , amelyek magukban foglalják a Dubai Studio City-t, a Dubai Media City-t, a Dubai Media Production szabad zónát és a Dubai Film és TV-jutalékot jelentő gyakorlatokra, elhelyezésekre és karrierlehetőségekre. a diplomások. A diákok részt vesznek a helyi, országos és nemzetközi filmes és televíziós fesztiválokon, versenyeken és műhelyeken, többek között a Dubai Nemzetközi Filmfesztiválon (DIFF), a Közel-Kelet Filmben és a Comic Con-ban, a Sharjah Nemzetközi Gyermek Filmfesztiválon stb. a térségben kreatív területeket kínál, mint a filmkészítés, a reklámozás, a televíziós műsorszolgáltatás, a vállalati és a közösségi média, mint forgatókönyvírók, producerek, rendezők, operatőrök, kameratársak, hangmérnökök, filmkészítők, közösségi média vezetők stb. .

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Established more than twenty five years ago, the Amity Education Group is a leading education group today, offering globally benchmarked education right from pre-schools to Ph.D. level.

Established more than twenty five years ago, the Amity Education Group is a leading education group today, offering globally benchmarked education right from pre-schools to Ph.D. level. Kevesebb