Bachelor of Accounting

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Accounting , más néven a Bachelor of Accountancy , a fő egyetemi diplomát számviteli sok országban.

Ez a négyéves oklevél gyakran elegendő tanulmányt igényel a pénzügyi elszámolás, vezetői számvitel , könyvvizsgálat és adózás szakmai gyakorlatához.

A tanterv magában foglalja az üzleti jog és közgazdaságtan közgazdasági tanfolyamait, valamint az irányítási elmélet, az üzleti matematika és a statisztikák általános lefedettségét. Egyes programok lehetővé teszik a diákok számára, hogy szakosodjanak olyan témákban, mint az adókönyvelés , a könyvvizsgálat vagy a törvényszéki számvitel .

A számonkérési program alapképzési költségei 24 000 dollár / USD-en kezdődnek, bár részbeni érdemű ösztöndíjak állnak rendelkezésre az IELTS (6.5) és a TOEFL (90) vizsgabizottság alapján, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények alapján .

Számos számviteli program tartalmaz képzési és gyakorlati tapasztalatokat kutatási projektek, bemutatók, OPT és CPT lehetőségek formájában.

person holding white retractable penrawpixel / Unsplash

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb