Bachelor of Accountancy

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Stamford Bachelor of Accountancy program felkészíti a hallgatókat a számviteli és gyakorlati, analitikus és kommunikációs készségek alapos ismeretével. A hallgatók tanulmányoznak öt számviteli terület: adózás, pénzügyi számvitel, könyvvizsgálat, vezetői számvitel és számviteli információs rendszerek. A kar elkötelezett a tanítás és a magasan képzett.

Kettős fokozatok

A Bachelor of Accountancy programban részt vevő hallgatók tovább tudják ismerni a világot, miközben növelhetik foglalkoztathatóságukat a kettős fokú lehetőségekkel. Megkaphatnak egy második alapképzést, többek között a Northampton Egyetem Nemzetközi Számviteli, vagy Számviteli

CIMA egyetemi partner

A világhírű CIMA professzionális szervezet a vezetői könyvelők számára. A Bachelor of Accountancy program diákjainak hallgatói 10 mentességet kapnak a CIMA iratokban. Az Operatív Esettanulmány (OCS) vizsga számviteli sikeres elvégzésével a hallgatók CIMA Diploma a vezetői számvitelben részesülnek.

ACCA Silver Learning Partner

Az ACCA (Chartered Certified Accountants Association) a Stamford International University a Silver Learning Partner státuszát. Ez azt jelenti, hogy az ACCA vizsgákon részt vevő hallgatók számára mentességek állnak rendelkezésre.

Ipari és tudományos együttműködések A számviteli program együttműködik a globális számviteli testületekkel, mint a CIMA, az ACCA, a tanácsadó cégek, a kormányzati szervek és a számviteli vállalatok. A diákok részt vesznek az olyan iparági projektekben is, mint például az SAP és a Bangkok Flight Services (BFS), stb. Ezek az együttműködések versenyelőnyt biztosítanak a diákok valódi élményt nyújtanak.

Vendég előadők

Bloomberg Pénzpiaci Lab A Stamford Bloomberg Pénzpiaci Labja lehetőséget ad a diákoknak, hogy tanulmányozzák az üzleti esettanulmányokat, kövessék a legfrissebb üzleti híreket, vállalják a jegyzett társaságok pénzügyi elemzését és olvassák el a pénzügyi kimutatásokat.

Karrierlehetőségek

A diákok különböző karrierlehetőségekkel rendelkeznek, többek között:

 • Adó könyvelő
 • Pénzügyi ellenőr
 • Pénzügyi könyvelő
 • Kereskedő
 • Könyvvizsgáló
 • Kincstárnok
 • Pénzügyi vezető
 • Vezetőségi könyvelő
 • Forensic Accountant
 • Tanácsadó
 • Üzleti elemző

tartam

Kezdés dátuma: 3 bevétel évente: március, július, november

Időtartam: 3,5 év

Ár: 18.697 USD (hozzávetőleges programköltség)

Helyszínek: Thaiföld - Bangkok

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty ma ... Tovább

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty makes Stamford one of the most experienced and diverse faculties in Thailand, coming from countries that include the UK, USA, Germany, France, China, and many more. Kevesebb