Bachelor nemzetközi üzleti adminisztráció és idegen nyelvek

Általános információk

Program leírás

Megjegyzés: követelmény, hogy németül vagy dánul, valamint angolul beszéljen.

Kultúrák közötti tanulási környezet Flensburgban


A Flensburgi Egyetemmel együttműködve nemzetközi üzleti adminisztráció és modern nyelvek BSc-jét alapították, és Flensburgban tanult. Ez azt jelenti, hogy mind a tanított témák, mind a tanulmányi környezet szempontjából jelentős nemzetközi profillal rendelkezik. Végül, de nem utolsósorban, a megjelölt nemzetközi profil tükröződik a dupla fokozatban, amit a diploma megszerzése során szerez: egy dán és egy német alapképzés.

Széles körű témák


A nemzetközi üzleti ügyintézés BSc-je és a modern nyelvek Flensburgban az Ön számára megfelelő tanulmányi program, ha üzleti nyelvű tanulmányokat szeretnénk összeállítani az üzleti közgazdaságtan tanulmányaival. A növekvő politikai, gazdasági, kulturális és társadalmi globalizációval szemben a vállalkozások egyre növekvő igényeket támasztanak a munkavállalókkal szemben, akiknek nemzeti és nyelvi határokon át kell dolgozniuk.

Ez a BA jogosult az üzleti vállalkozások nemzetközi tevékenységével kapcsolatos feladatok elemzésére, értékelésére és megoldására, és jogosult lesz az ilyen tevékenységekkel kapcsolatos kommunikációs és közvetítési feladatok elvégzésére. Ön megszerzi a szükséges kompetenciákat idegen nyelvű képzésen keresztül, a társadalmi feltételek ismeretében, valamint a különböző kultúrában a döntéshozatali folyamatokat befolyásoló szociológiai és gazdasági tényezők ismeretében.

Programszerkezet


Heti átlagosan 15-20 előadás kerül megrendezésre. A tanulmányi tevékenységek előadások, gyakorlatok, esetek és projektek / szemináriumok keverékéből állnak.

Ne feledje, hogy az előadásokra való felkészülés a tanulmányokhoz fordított idő nagy részét veszi igénybe. Javasoljuk, hogy vegyen részt egy tanulmányi csoportban, mivel ez lehetővé teszi, hogy megvitassák, mit olvasott, felkészülve arra, hogy hogyan fog később együttműködni munkatársaival közös projektekben egy üzleti környezetben.

Belépési követelmények


A Flensburgi Egyetemmel folytatott együttműködés miatt felkérik, hogy kövesse ezt az eljárást:

A német középiskolai vagy középiskolai vizsgával vagy azzal egyenértékűnek minősülő pályázóknak a B.Sc.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Tovább

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Kevesebb
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Koppenhága , Ljubljana , Girona , Peking + 9 Több Kevesebb