Bachelor matematikában

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Áttekintés

Earlhamben hallgatóink matematikai alapokat és problémamegoldó készségeket fejlesztenek ki, amelyeket alkalmazhatnak különféle tudományágakban vagy a matematika további tanulmányozásában.

Matematika hallgatóink számára könnyedén megtervezhetik és magukban foglalhatják a matematika és más érdekek közötti kapcsolatokat feltáró projekteket, mint osztályprojekt, önálló tanulmány vagy dupla fő.

A tanárok és a hallgatók között szoros és folyamatos együttműködés zajlik, mind az osztályban, mind olyan helyzetekben, mint például a Math Stúdióban való együttműködés vagy olyan témák kutatása, mint például a globális felmelegedés, az állati kabátok kialakulása és az ötletek terjedése az „Arab Tavasz” alatt.

A nyári szakmai gyakorlatok a Betegségkezelő Központokban, a Nemzeti Laboratóriumokban, a Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézetben, a NASA-ban és az NSA-ban érhetők el.

Főbb

Diákjaink heti "matematikai" szemináriumokon és informális ebédeken vesznek részt, valamint részt vesznek a regionális matematikusok találkozóin.

Tanulhat a matematika budapesti szemeszterén, a világ egyik legnagyobb matematikai kutatási központjában.

A közelmúltban végzett hallgatók az egyetemi hallgatók alkalmazott matematikát, biztosításmatematikai tudományokat, számítástechnikát, oktatást, mérnököt, környezettudományt, jogot, matematikát, orvostudományt, zenetudományt vagy teológiát tanulnak.

Az Earlham Mathematics öregdiákok középiskolás tanárok, üzleti vezetők, számítógépes programozók, rendszerelemzők, környezetvédelmi statisztikusok, aktuáriusok vagy matematikai tanárok köré válhatnak.

Eredmények

Az Earlham matematikai szakok a matematika, a fizika, a gazdaság, a pénzügy, a zene, a geostudomány és a pszichológia diplomáját folytatják.

Az öregdiákok sokféle karriert folytattak, ideértve a pénzügyi ügynökeket, mind az NSA, mind az FBI számára, a biztosításmatematikumok, a számítástechnika és a középiskolai oktatás szempontjából.

Egy diák nemrég bemutatta munkáját az Amerikai Matematikai Szövetség és az Amerikai Matematikai Társaság nemzeti együttes találkozóján.

Tanulmányi terv

Általános oktatási követelmények

A Matematika Tanszék 17 tanfolyamot kínál, amelyek teljesítik az általános oktatás analitikus érvelési követelményeinek absztrakt érvelési elemét: MATH 130, 140, 180, 190, 280, 288, 300, 301, 310, 320, 350, 360, 420, 425, 430, 435 és 482; és hét, amelyek teljesítik e követelmény kvantitatív érvelési összetevőjét: MATH 120, 180, 280, 300, 320, 350 és 360. A tanszék Earlham szemináriumokat is kínál.

A polgármester

Azokat a hallgatókat, akik a matematika szakán gondolkodnak, arra ösztönzik, hogy jelentkezzenek be Calculus A vagy Discrete Math kategóriába az első év őszi szemeszterén, és megbeszéljék terveiket az egyik matematikai karral, ha a középiskolában vettek számológépet.

Nemzetközi beiratkozások

Globális tanulási közösség

Az egyenlőség, az igazságosság, a tisztelet és az együttműködés Quaker értékeiben gyökerező Earlham-oktatás végtelen vágyat idéz elő, hogy másként látja a világot, és változást hozzon létre. Earlham felkészül a főiskolai karrier kihívásaira és döntéseire, valamint a főiskolai utáni életére.

Nemzetközi hallgatóként kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy Earlhambe hozza a világot. Elismerjük és értékelik azokat a különféle perspektívakat, amelyeket magával vihet, és azt, hogy azok miként gazdagíthatják az osztálytermi és az osztálytermi tapasztalatokat.

A nemzetközi hallgatók az Earlham hallgatói körének körülbelül 21% -át teszik ki. Dinamikus campusunkban több mint 200 nemzetközi hallgató, oktató és nyelvi asszisztens foglalkozik, több mint 60 országból.

Örömmel várjuk Önöket egyetemen is!

Szabványosított teszteredmények

Valamennyi nemzetközi jelentkezőtől szabványosított teszteredményeket kell megadni.

Ha az angol nem az elsődleges nyelv, akkor be kell nyújtania egy angol nyelvvizsgavizsga-vizsga anyagot, és teljesítenie kell a szükséges kritériumokat. SAT vagy ACT pontszámot is benyújthat a versenyképességének fokozása érdekében felvételi és ösztöndíj-megfontolások céljából.

Ha az elsődleges nyelv az angol, akkor angol nyelvvizsga helyett benyújthatja a SAT vagy az ACT eredményét.

Jelenleg elfogadott tesztek és a minimálisan szükséges pontszámok:

Teszt Kívánt Ajánlott
SAT - EBRW 400 600
ACT - Olvasás 20 26
TOEFL - összesen 80 92
IELTS - összesen 6.0 7.0
Duolingo - összesen 105 115
GTEC - összesen 1192 1255
ISE - összesen ISE II érdem ISE III Pass

Noha megértjük a szabványosított tesztelés során felmerülő számos kérdést, Earlham jelenlegi regisztrációja a SEVIS-hez megköveteli ezen teszteredmény-követelmények betartását. A SEVIS egy olyan hallgatói és csereinformációs rendszer, amelyet az Állami Minisztérium a Belbiztonsági Minisztérium (más szavakkal a fontos amerikai kormányzati ügynökségek) nevében használ. Ezért a Nemzetközi hallgatói tanácsadóknak teszteredményeket kell használniuk az akadémiai felkészültség és az angol nyelvtudás alátámasztására, amikor I-20 (a hallgató vízum igényléséhez szükséges dokumentumot) készítenek befogadott hallgatóra.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world.

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world. Kevesebb