Bachelor kerámia, rajz, festés, fotózás, nyomtatás, vagy szobrászat

Általános információk

Program leírás

art

Miért tanulmányozza a művészetet?

Az Art depalt = "artment küldetése az alt =" művészek, alt = "művészettörténészek és vizuális alt =" művészeti adminisztrátorok képzése, valamint a non-alt = "art nagy cégek számára szervezett kurzusok biztosítása. arra törekszenek, hogy felértékeljék a képeket és ötleteket, amelyek az alt = "művészet és más tudományágak között történhetnek. Diplomainkat az alt = "művészetben arra ösztönözték, hogy figyelembe vegyék jövőbeli szakmai szerepüket mind a kortárs világ, mind a történelmi világ összefüggésében. Az alt =" művészettörténet tisztelete mellett, megfelelő tudáskészséggel, kézzel tanították őket. és a szem. Segítettek megtalálni az életútjuk következő lépéseit, és kihívást kaptak arra, hogy a legjobbak legyenek a választott szakterületükön.

Hogyan különbözünk

 1. A nemzeti és nemzetközileg elismert karok által tanított kis osztályok egyéni figyelmet és sikeres mentorálást jelentenek.
 2. A diákok a nap 24 órájában, hetente egy héten férhetnek hozzá a stúdiókhoz, amelyek elősegítik a független vizuális feltárást, elősegítik a diákok közötti bajtársadalmat és a közösséget, és ösztönzi a vizuális alt = "művészetben a sikerhez szükséges munkamenetet.
 3. Minden stúdió-kar tag aktív stúdiót tart fenn, legtöbbje galéria társítással rendelkezik, és mindegyik sikeres nemzeti és / vagy nemzetközi kiállítási nyilvántartással rendelkezik.
 4. A művészettörténeti karnak sikerült bizonyítania a sikert, beleértve a nemzeti és nemzetközi helyszíneken megjelenő kiadványokat és előadásokat, a szakirodalomban publikált kiadványokat, valamint a nemzetközileg versenyképes kutatási támogatásokat és ösztöndíjakat.
 5. A Kar és a diákok az ArtPrize-ben részt vettek a kurátorok, a kiadók és a kiállításokon, és 2010-ben, a 2012-es Top 10-ben és 2014-ben a Final Winner-ben szerepelnek az időalapú kategóriában.
 6. A diákok palt = "részt vehetnek egy életváltó kétéves tanulmányi programban Párizsban, amely egyesíti a szigorú alt =" művészettörténetet és stúdióképzést az egyetemen a tavaszi félév során egy három hetes utazási tanulmány Párizsban májusban.
 7. Minden alt = "művészeti hallgatók szabadon vehetik igénybe a Grand Rapids Művészeti Múzeumot és Frederik Meijer Kertek és Szobrászati Parkok, valamint minden évben buszos kirándulásokat kínálnak a Chicagói Művészeti Intézet, a Kortárs Művészeti Múzeum és a Detroit Művészeti Intézet.
 8. A létesítmények közé tartozik egy új, 25 számítógépes Mac laboratórium grafikai tervezéshez.
 9. A diákok sikeresen biztosították a gyakornoki programokat a Grand Rapids Művészeti Múzeumban, a Frederik Meijer-kertekben és a szobrászati parkban, a Grand Rapids Múzeumban, a Ford Könyvtárban, a Kortárs Művészeti Intézetben és a Kortárs Művészeti Múzeumban.
 10. A hat galéria évente bemutatja az alt = "diákok, karok és nemzeti alt =" művészek művészetét.

Főbb követelmények

Hetvennyolc (78) óra. Kötelező tanfolyamok: harminchárom (33) félév óra alapítványi tanfolyamok; AT130, AT131, AT142, AT143, AT201, AT202, AT212, AT230, AT311, AT321, AT341, AT400; elsődleges stúdió koncentráció (12 óra) és másodlagos stúdió koncentráció (9 óra) kerámiában, rajzban, festésben, fotózásban, nyomtatásban vagy szobrászatban; hat (6) óra alt = "művészeti választani, és tizenöt (15) óra az alt =" művészeti történeti kurzusokban, beleértve az AT150, az AT151, az AT350, az AT391 és az alt = "művészettörténetet.

A BFA nagy cégeknek legalább harminc (30) órát kell keresniük a stúdióban és kilenc (9) félévben az alt = "művészeti történelemben az Aquinas College . Legalább kilenc stúdió alt =" művészeti kreditet kell szerezni az utolsó két évben érettségi előtt. A BFA-programba való belépés az egyes félévek vége felé elvégzett portfolió felülvizsgálat útján történik. A programban való részvételhez a BFA-hallgatóknak minden félévben sikeresen felül kell vizsgálniuk portfóliójukat. A diploma megszerzését megelőzően minden BFA-hallgatónak végső értekezéses kiállításra van szükség. Ezt a kiállítást az Art Depalt = "művészeti karnak kell jóváhagynia, és a depalt =" artment elnöke igazolja. A BFA Majorsnak az utolsó félév közepe előtt be kell nyújtania az Aquinóban befejezett munkacsoportot.

Tanfolyamok

 • AT130 Alaprajz I (3) AC
 • AT131 alaprajz II (3)
 • AT142 grafikus és digitális tervezés (3)
 • AT143 2 és 3 dimenziós tervezés (3)
 • AT201 életrajz (3)
 • AT202 speciális rajz (3)
 • AT212 fényképezés I (3)
 • AT230 új űrlapstúdió (3)
 • AT311 festés I (3)
 • AT321 I-es szobor (3)
 • AT341 Nyomtatás I (3)
 • AT400 Művészeti szeminárium (3) SC
 • AT150 A művészet és az építészet története I (3) AC
 • AT151 A művészet és az építészet története II (3) AC
 • AT350 Modern felmérés (3) WI
 • AT391 Kortárs művészet (3) WI

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Tovább

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Kevesebb