Bachelor kerámia, rajz, festés, fotózás, nyomtatás, vagy szobrászat

Általános információk

Program leírás

art

Miért tanulmányozza a művészetet?

Az Art depalt = "artment küldetése az alt =" művészek, alt = "művészettörténészek és vizuális alt =" művészeti adminisztrátorok képzése, valamint a non-alt = "art nagy cégek számára szervezett kurzusok biztosítása. arra törekszenek, hogy felértékeljék a képeket és ötleteket, amelyek az alt = "művészet és más tudományágak között történhetnek. Diplomainkat az alt = "művészetben arra ösztönözték, hogy figyelembe vegyék jövőbeli szakmai szerepüket mind a kortárs világ, mind a történelmi világ összefüggésében. Az alt =" művészettörténet tisztelete mellett, megfelelő tudáskészséggel, kézzel tanították őket. és a szem. Segítettek megtalálni az életútjuk következő lépéseit, és kihívást kaptak arra, hogy a legjobbak legyenek a választott szakterületükön.

Hogyan különbözünk

 1. A nemzeti és nemzetközileg elismert karok által tanított kis osztályok egyéni figyelmet és sikeres mentorálást jelentenek.
 2. A diákok a nap 24 órájában, hetente egy héten férhetnek hozzá a stúdiókhoz, amelyek elősegítik a független vizuális feltárást, elősegítik a diákok közötti bajtársadalmat és a közösséget, és ösztönzi a vizuális alt = "művészetben a sikerhez szükséges munkamenetet.
 3. Minden stúdió-kar tag aktív stúdiót tart fenn, legtöbbje galéria társítással rendelkezik, és mindegyik sikeres nemzeti és / vagy nemzetközi kiállítási nyilvántartással rendelkezik.
 4. A művészettörténeti karnak sikerült bizonyítania a sikert, beleértve a nemzeti és nemzetközi helyszíneken megjelenő kiadványokat és előadásokat, a szakirodalomban publikált kiadványokat, valamint a nemzetközileg versenyképes kutatási támogatásokat és ösztöndíjakat.
 5. A Kar és a diákok az ArtPrize-ben részt vettek a kurátorok, a kiadók és a kiállításokon, és 2010-ben, a 2012-es Top 10-ben és 2014-ben a Final Winner-ben szerepelnek az időalapú kategóriában.
 6. A diákok palt = "részt vehetnek egy életváltó kétéves tanulmányi programban Párizsban, amely egyesíti a szigorú alt =" művészettörténetet és stúdióképzést az egyetemen a tavaszi félév során egy három hetes utazási tanulmány Párizsban májusban.
 7. Minden alt = "művészeti hallgatók szabadon vehetik igénybe a Grand Rapids Művészeti Múzeumot és Frederik Meijer Kertek és Szobrászati Parkok, valamint minden évben buszos kirándulásokat kínálnak a Chicagói Művészeti Intézet, a Kortárs Művészeti Múzeum és a Detroit Művészeti Intézet.
 8. A létesítmények közé tartozik egy új, 25 számítógépes Mac laboratórium grafikai tervezéshez.
 9. A diákok sikeresen biztosították a gyakornoki programokat a Grand Rapids Művészeti Múzeumban, a Frederik Meijer-kertekben és a szobrászati parkban, a Grand Rapids Múzeumban, a Ford Könyvtárban, a Kortárs Művészeti Intézetben és a Kortárs Művészeti Múzeumban.
 10. A hat galéria évente bemutatja az alt = "diákok, karok és nemzeti alt =" művészek művészetét.

Főbb követelmények

Hetvennyolc (78) óra. Kötelező tanfolyamok: harminchárom (33) félév óra alapítványi tanfolyamok; AT130, AT131, AT142, AT143, AT201, AT202, AT212, AT230, AT311, AT321, AT341, AT400; elsődleges stúdió koncentráció (12 óra) és másodlagos stúdió koncentráció (9 óra) kerámiában, rajzban, festésben, fotózásban, nyomtatásban vagy szobrászatban; hat (6) óra alt = "művészeti választani, és tizenöt (15) óra az alt =" művészeti történeti kurzusokban, beleértve az AT150, az AT151, az AT350, az AT391 és az alt = "művészettörténetet.

A BFA nagy cégeknek legalább harminc (30) órát kell keresniük a stúdióban és kilenc (9) félévben az alt = "művészeti történelemben az Aquinas College . Legalább kilenc stúdió alt =" művészeti kreditet kell szerezni az utolsó két évben érettségi előtt. A BFA-programba való belépés az egyes félévek vége felé elvégzett portfolió felülvizsgálat útján történik. A programban való részvételhez a BFA-hallgatóknak minden félévben sikeresen felül kell vizsgálniuk portfóliójukat. A diploma megszerzését megelőzően minden BFA-hallgatónak végső értekezéses kiállításra van szükség. Ezt a kiállítást az Art Depalt = "művészeti karnak kell jóváhagynia, és a depalt =" artment elnöke igazolja. A BFA Majorsnak az utolsó félév közepe előtt be kell nyújtania az Aquinóban befejezett munkacsoportot.

Tanfolyamok

 • AT130 Alaprajz I (3) AC
 • AT131 alaprajz II (3)
 • AT142 grafikus és digitális tervezés (3)
 • AT143 2 és 3 dimenziós tervezés (3)
 • AT201 életrajz (3)
 • AT202 speciális rajz (3)
 • AT212 fényképezés I (3)
 • AT230 új űrlapstúdió (3)
 • AT311 festés I (3)
 • AT321 I-es szobor (3)
 • AT341 Nyomtatás I (3)
 • AT400 Művészeti szeminárium (3) SC
 • AT150 A művészet és az építészet története I (3) AC
 • AT151 A művészet és az építészet története II (3) AC
 • AT350 Modern felmérés (3) WI
 • AT391 Kortárs művészet (3) WI

Utoljára frissítve jún. 2019

Az iskoláról

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Tovább

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Kevesebb