Leírás:

  • Magasan képzett főiskolák előkészítése az épületek és épületek tervezése, építése és üzemeltetése, az építőipar szervezése terén.
  • A diplomások szakmai képzése az építési technika és a technika jelenlegi szintjével összhangban, szakmailag képzett szakemberek kialakítása.

A program célja:

A felsőoktatás professzionális profilozásának biztosítása e program keretében lehetővé teszi a diplomások számára, hogy versenyképes mérnöki termékek létrehozásában kutatási és fejlesztési tevékenységeket végezzenek; a gépgyártás és -berendezések hatékony technológiai gyártási és javítási műveleteinek fejlesztése; a gépgyártás technológiai folyamatainak, az automatizálás, az irányítás, az ellenőrzés, a diagnosztika és a termékvizsgálat rendszereinek hatékony működésének fenntartása; rendelkezniük kell a társadalmi mobilitást és a munkaerőpiac stabil keresletét elősegítő univerzális és tárgyi szakterületi kompetenciákkal.

Felvételi követelmények:

  • Országosan elismert bizonyítvány vagy oklevél általános (teljes) oktatás vagy középfokú szakképzés.
  • A felvételi vizsgák sikeres átadása.

Képzési bázis (partnerek):

Egyesület "Észak-Kaukázus építők regionális önszabályozó szervezete"; az önkormányzati gazdaságigazgatás bizottsága, Ipari terület igazgatása, építési és házfelügyeleti felügyeleti irányítás, AO projekt "Stavropolkommunproekt", OOO "StavGeoStroy", OOO "Evilin-stroy2", OOO "Stroitelnoye upravleniye-2", OOO "Stavropol of építészeti és városfejlesztési intézmény ", OOO" Milana ", OOO" Stroy-Ka "Stavropol, OOO" Komplekt-Gips ", OOO" Vállalati csoport "RusGazEngineering". Lehetőség van gyakorlati képzés elvégzésére a hallgató állandó rezidencia.

Karrierlehetőségek:

"Észak-Kaukázusban az építők regionális önszabályozó szervezete"; Igazgatási Bizottság önkormányzati gazdaság, ipari körzeti igazgatás, építési és lakásfelügyelet építés-ellenőrzési irányítása, UAB „Stavropolkommunproekt” projektintézet, „StavGeoStroi”, LLC "Evilin-stroi 2", LLC "Stroitelnoe upravlenie-2", LLC "Intézet építészet és városfejlesztés Stavropol régióban ", LLC" Milana ", LLC" Stroy-Ka "(Stavropol), LLC" Komplekt-Gips ", CJSC" Vállalati csoport "RusGazEngineering".

Pozíciók: építőmérnök, szakember, művezető, helyszínvezető, főmérnök, építőipari minőségügyi osztály mérnöke, tervezőmérnök, főmérnöki mérnök, épületek és létesítmények mérnöke.

Program oktatási nyelve:
Orosz
Angol

7 további kurzus North-Caucasus Federal University »

Utoljára frissítve June 29, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
2,500 EUR
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date