Bachelor in Writing: Szakmai írása

Általános információk

Program leírás

Miért fontos az írás?

A Northwest-i főiskolák írják le a készségeket és technikákat olyan tartalmak készítésében, amelyek inspirálják, kommunikálnak, megoldják a problémákat, és az igazságot keresik. Az északnyugat írásban dolgozó diákok az írástudományok spektrumán dolgoznak - írásos beszámolók írásbeli költemények készítéséig. Az északnyugati diákokat nem szigorúan írják a hírmédiára, mint egy újságírói programban, a fikció és a költészet tanfolyamaira, mint a kreatív írásprogramokra vagy a szakmailag fókuszált műfajokra, mint a műszaki írásprogramokra. Inkább olyan nagyot tervezünk, hogy segítsen és megkérdőjelezze a tanulókat, hogy rugalmas, hatékony, kommunikációs írókká váljanak.

Amikor a munkáltatók felvételi döntéseket hoznak, olyan okos embereket keresnek, akik jól írnak. Az északnyugat írásai nagyok, mint a mai munkaerőpiacon való keresztképzés. Szakképzést kap a lejárati dátum nélkül - a bölcsészettudományi fokozat, amely felkészíti Önt az első munkájára a főiskola után, és minden olyan munkát, amelyről döntést hoz. Úgy gondoljuk, hogy az írás megszerzése kiváló előkészületet jelent az életnek mint művésznek, tudósnak, állampolgárnak és professzionálisnak - minden olyan dologra, amelyet akkor kell megtennie, amikor egy szigorú egyetemi képzést végez egy támogató egyetemen és mindazokat a dolgokat, amelyekkel a kortárs életben sikerülne.

A diákok választhatnak, hogy keresni egy főiskolai diplomát írni, hangsúlyt fektetve a szakmai írás, vagy a kreatív írás és a közzététel.

Kisebb az írásban

A kiskorú írásban üdvözli a főbbeket. A diákok megtudják a tömegkommunikáció és a fejlett tanulmányok alapjait a kreatív írás, a műszaki írás, a népszerű média és a nyelv területén. A kiskorú 24 órás hitel befejezését igényli.

Karrierlehetőségek

Az ehhez a munkához kapcsolódó munkakörök:

 • Író
 • Szerkesztő
 • Újságíró
 • Jogász
 • Projekt menedzser
 • Műszaki író

Szakmai alapú tanulási tapasztalatok

A GreenTower Press egy kis sajtó, amelyet a tanszék támogat és két kari tagot kezel. A GreenTower Press egy nagyon elismert irodalmi folyóiratot, a The Laurel Review-et tesz közzé. Minden kifejezés, diák gyakornokok szerez professzionális kiadói tapasztalat a GreenTower Press és a Laurel Review . A diákok a Laurel Review -ben szerkesztői szerkesztőként dolgoznak, ahol publikálják, bírálják és szerkesztik a kéziratokat.

A Medium Weight Forks egy olyan művészeti és irodalmi folyóirat, amelyet a hallgatók publikálnak a Kiadványok készségek tanfolyamon minden tavaszi ciklusban.

Az írásközpont oktatói és egyéb szolgáltatásokat nyújt az összes északnyugaton tanuló diáknak, és az osztály tanulói közül sokan értékes tapasztalatot szereznek írás-oktatóként és diákigazgatóként. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy írásbeli munkatársakkal dolgozzanak az osztálytermekben.

A szakmai írásban dolgozó hallgatók gyakorlati alapú gyakorlatokat végeznek a munkahelyi műfajokban, ideértve a regionális vállalkozások és szervezetek számára valós idejű valós projekteket is.

A diákok olyan fakultatív kollégákkal utaznak, mint például az írók és írók programjainak éves konferenciája, az Összehasonlító Drámai Konferencia és a Kollégium összetételének és kommunikációjának konferenciája.

Diákszervezetek

A Scribblers, a Northwest kreatív író klubja hetente találkozik, hogy megosszák a kreatív munkát és írjanak össze.

A Sigma Tau Delta, az angol tiszteletbeli társadalom, évről évre eljuttatja a hallgatókat egy országos konferenciához, hogy bemutassák a kritikus és kreatív munkát. A Sigma Tau Delta 1931-ben Északnyugat-ban jött létre.

Karrier kész. Első nap.

Az északnyugat biztosítja a diákok karrierlehetőségét, az első nap a gyakorlatokon, a tapasztalatokon és a hálózati lehetőségeken keresztül.

Szakmai

Bár az angol szakemberek nem igényelnek gyakornoki képzést, nagymértékben ösztönzik őket. A gyakornokok a következő szervezetekkel dolgoztak:

 • GreenTower Press (Északnyugat campus)
 • KZLX rádióállomás (északnyugat campus)
 • Támogatási koordinátor (Északnyugat campus)
 • Északnyugat-Missouri (diákújság)
 • Tower évkönyv
 • Jobb házak és kertek
 • Nodaway Megyei Történelmi Társaság
 • A-Z kommunikáció

Az északnyugati különbség

Az 1905-ben alapított Northwest egy hagyományos campus, több mint 7.200 egyetemi és posztgraduális hallgatóval. A közepén mindenhol Maryville két óra van Omaha, Nebraska és Kansas City, Missouri és
2 ½ óra Des Moines, Iowa.

 • A tankönyvek és a laptop bérleti programok a hallgatókat csaknem $ 7,300-t takarítják meg négy év alatt.
 • Az USA Hírek és Világjelentés negyedik alkalommal, négy év alatt a legmagasabb, mérsékelten szelektív regionális egyetemként sorolták be a "25 legjobb egyetemeken".
 • A Bearcat előnye az államon kívüli hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy az államban tandíjhoz jusson, ami több mint 6000 dollárt tud megtakarítani. Az átlagos államigazgatási hallgatóknak fizetett 5 477 dolláros állami támogatással és 8,286 dollárral a külföldi diákok számára az északnyugati színvonalas oktatást kínál megfizethető áron.
 • Északnyugaton az American Dream Grant a tandíj 100% -át és a Pell-felmérhető diákok díját fedezi.
 • A diákszervezetek , a szakmai gyakorlatok és a szakmai alapú tanulási tapasztalatok biztosítják a diákok számára, hogy karrierlehetővé váljanak, az első nap.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Tovább

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Kevesebb