Bachelor in Theatre - Általános tanulmányok

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

theatre

Miért tanul a Színház?

Akár készen állsz a színpadra, akár építeni, megtalálod a helyét az Aquinói Alt = "színházban. A legmodernebb létesítmény és egy új alt =" színházi osztályvezető hozzáadásával programunk új kiválósági színvonalat.

2003-ban a 7 millió dolláros Aquinas College előadóművészeti központ (együttműködve az Aquinas College , a Közösségi Körszínházzal és a Grand Rapids Katolikus Középiskolákkal) nagy nyitószezonja volt. Ez egy kooperatív hatás, amely rendkívüli alt = "színházat hoz a közösségünknek és diákjainknak.

Hogyan különbözünk

 1. Az Aquinas az egyetlen négyéves magániskola a Grand Rapids területén, ahol az alt = "színház nagy.
 2. A program része egy egyedülálló együttműködésnek a Circle Színház és a Katolikus Középiskolák Ligája, az egyetlen ilyen nemzetiségű, amely lehetővé teszi a különböző teljesítmény-, oktatási és technikai képzési lehetőségeket.
 3. A tanszék évente négy-öt teljesen felszerelt műsort készít, középpontjában a kortárs játék, a musicalek és az adaptációk.
 4. A tanszék három különböző 21-hitel koncentrációt (teljesítmény, technikai és általános) kínál a 27 hiteles mag mellett.
 5. Az Aquinas legfeljebb négy tehetséges ösztöndíjat kínál a bejövő újoncok és transzferek számára, a meghallgatás (előadóművészek) vagy portfólió (tervezők, színpadvezetők és igazgatók) alapján.
 6. A diákok a Grand Rapids-i főbb színházakban, valamint a Chelsea-i Purple Rose-ban, valamint Chicagóban, Houstonban, Los Angelesben és Phoenixben gyakoroltak szakmai gyakorlatot.
 7. A diákok több színészi és tervezői kreditet hagynak el, mint a többi főiskolai szakemberek, mert hozzáférést kapnak a párhuzamos lehetőségekhez ahhoz, hogy megújuljanak az egyetemre érkezéskor, és ne várjanak éveket a színpadi időre vagy az árnyéktervezőkre.
 8. Az elmúlt években a látogatói drámaírók és tervezők széles köre a nemzetből töltött időt töltötte az egyetemen, ami a diákok számára új munka fejlesztésének és gyártásának, valamint a hálózati kapcsolatok létrehozásának.
 9. A tanszék a helyi, kevésbé megőrzött iskolákba turnézott a gyermekek produkcióira, ahol a Rising Sun Rising Moon, Brave Little, Tailor, The Troll és az elefánt herceg, valamint a Operation: Play! program, amely a helyi elemi iskolai gyerekek által írt történeteket
 10. A diákok egyéni edzésre kerülnek a jövőben a diploma megszerzése után, megtanulják, hogyan tudják értékesíteni a készségeiket nemcsak a professzionális alt = "színházban, hanem ritka és piacképes készségekként, amelyek az alternatív karrierlehetőségekhez szükségesek.

Főbb követelmények

Negyvennyolc (48) kreditóra a színházban: a mag (27 kredit) és egy koncentráció vagy „pálya” (21 kredit) a következő lehetőségek közül: teljesítmény (színészi és / vagy irányító), műszaki tanulmányok, kreatív drámák vagy általános tanulmányok.

Színház Major alapvető tanfolyamok:

 • TE / EH217 Drámai irodalom
 • TE242 parancsfájlelemzés
 • TE361 Színháztörténet I
 • TE362 Színháztörténet II
 • TE141 I
 • TE251 Stagecraft
 • TE244 I irányítás
 • TE399 Senior Capstone projekt / független tanulmány
 • Öt (5) kredit a Színház Gyakorlatból (TE253 és TE341) legalább egy kredit minden területen, a főépület termelésére és a Gyermekkörútra csak

Általános tanulmányok követési követelményei

Kötelező kurzusok:

 • TE130 Intro a Színháztervezésbe
 • TE241 II
 • TE278 Dance Sampler
 • TE 352 Script írása
 • Kilenc (9) alt = "színházi választás.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Tovább

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Kevesebb