Bachelor in Software Systems Engineering

Általános információk

Program leírás

Tanulja meg alkalmazni számítógépes ismereteit a valós problémák megoldásában. A szoftverrendszer-fejlesztési (SSE) program célja, hogy megadja a sokféle számítógépen és mikroprocesszoron végzett szoftverműveletek elemzéséhez, megtervezéséhez és fejlesztéséhez szükséges ismereteket.

A szoftverrendszermérnöki hallgatók számítási elméleteket alkalmaznak a valós programozási technikákra, elemzik a szoftverkövetelményeket, megtervezik, bevezetik és tesztelik a szoftverrendszereket, tervezik és irányítják a szoftverprojekteket, megoldják a műszaki problémákat, gyakorolják a közös tervezést és a beágyazott rendszerek felépítését.

Minta tanfolyamok

Digitális hálózatok, ipari alkalmazások operációs rendszerei, szoftverfolyamatok kezelése, tudásbázis és információs rendszerek.

Mi az a szoftverrendszer?

A szoftverrendszer mérnökei számítástechnikai ismereteket alkalmaznak a valós problémák megoldására. Mérnöki szakemberekké és vezetõvé válnak a projektek széles körében. A szoftver rendszerek mérnökei szoftver építészek, elemzők, tervezők, tanácsadók és projektmenedzserek.127284_pexels-photo-546819.jpeg Luis Gomes / Pexels

Programunk

A Software Systems Engineering (SSE) program célja, hogy a hallgatók számára ismereteket nyújtson a sokféle számítógépen és mikroprocesszoron működő szoftver elemzéséhez, tervezéséhez és fejlesztéséhez.

Végzős:

 • Alkalmazott Tudományok (BASc.) Szoftver Rendszerek Mérnöki Tanulmánya.
 • A szövetkezeti oktatásban részt vevő hallgatók BASc diplomát szereznek. (Co-op) a szoftveres rendszerek tervezésében.
 • A gyakornoki program hallgatói BASc fokozattal járnak. (Gyakorlat) a szoftver rendszerek tervezésében.

Az SSE programot a Kanadai Mérnöki Akkreditációs Testület teljes mértékben akkreditálta.

Mit tesznek az SSE hallgatók?

Minden mérnöki hallgató részt vesz egy közös alapprogramban, amely az összes mérnök számára szükséges alapvető matematikából és tudományból áll, valamint bevezető tervező tanfolyamokból.

SSE hallgatóink számítási elméleteket alkalmaznak a valós programozási technikákra; elemezze a szoftverkövetelményeket; szoftver rendszerek tervezése, megvalósítása és tesztelése; szoftverprojektek tervezése és irányítása; technikai problémák megoldása; és gyakorolja a közös tervezést és a beágyazott rendszerek építését.

Milyen karrierje lehetett?

A szoftverrendszer-mérnökök általában a következő területeken dolgoznak, vagy a következő munkacímeket viselik:

 • Tervező mérnök
 • Beágyazott rendszerek mérnöke
 • Integrációs mérnök
 • Multimédia mérnök
 • Szoftverfejlesztő
 • Szoftver folyamatmérnök
 • Szoftverprojekt menedzser
 • Szoftverminőségmérnök
 • Szoftverrendszermérnök

Egyetemi SSE laboratóriumok

Szoftvertervező laboratóriumunk korszerű Intel PC-kkel és széles szoftverválasztékkal rendelkezik, amelyek ideálisak egyetemi tanulmányokhoz és projektmunkákhoz. A Technológiai Transzfer Laboratórium támogatja a multimédia és szoftver tervezését és fejlesztését a hallgatók számára, valamint kísérleti és tesztelési lehetőséget kínál az ipari partnerek számára.

A rendelkezésre álló technológia magában foglalja a Sun kiszolgálókat és munkaállomásokat, Intel és AMD mikrokomputereket, Performance Design asztali számítógépeket, Atmel mikrovezérlő fejlesztő táblákat, valamint egy legfrissebb programozási, fejlesztési és grafikai szoftvert.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Tovább

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Kevesebb