Bachelor in Management

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

 • Ez a Vilnius University legnépszerűbb üzleti menedzsment tanulmányi programja.
 • Tapasztalt oktatók, professzorok és üzleti szakemberek szilárd elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtanak a hallgatóknak, és segítik a munkaerőpiac szakmai képességeinek fejlesztését.
 • Felvetődik a filológia kisebb tanulmányainak lehetősége.
 • A szakmai gyakorlat mind Litvániában, mind egy külföldi országban elvégezhető.
 • Sok diplomás elismert szakember, vezető vagy cégtulajdonos válik.
 • A diplomások iránt nagy a kereslet a munkaerőpiacon, és a felső vezetők kapják a legmagasabb fizetést.

Ez a tanulmányi program olyan üzleti menedzsment szakembereket fejleszt, akik képesek saját vállalkozás létrehozására és irányítására, üzleti vállalkozásokban és az állami szektor szervezeteiben dolgoznak. A hallgatók megtanulják, hogyan kell kidolgozni és kezelni az üzleti és szervezeti stratégiákat, valamint megtanulják az üzleti tárgyalásokat, a HR menedzsmentet, a marketinget, a piackutatást, a könyvelést és a pénzügyeket - ezek a képességek a modern üzleti siker kulcsa. A program alapvető elméleti és gyakorlati üzleti és menedzsment ismereteket, valamint gazdasági ismereteket nyújt az üzleti funkciók és folyamatok végrehajtásáról.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Minden pályázónak rendelkeznie kell középiskolai végzettséggel vagy azzal egyenértékű diplomával:

 • A kiválasztási kritériumok a releváns évfolyamok súlyozott átlagán alapulnak, amelyeket a hallgató a tanulmányi jegyzőkönyvében rögzített;
 • Minden pályázónak igazolnia kell angol nyelvtudását (IELTS 5.5+, iBT TOEFL 65 +) *;
 • A pályázati folyamat leírása a Vilnius University honlapján található. Kövesse a programra való jelentkezés lépéseit.

* A belorusz jelentkezők, akiknek nincs tesztjük, anélkül is jelentkezhetnek, mert nyelvtudásukat egy online interjú során ellenőrzik.

Nemzetközi mobilitás

A hallgatók részt vehetnek az ERASMUS + mobilitási programban, vagy igénybe vehetik a JE kétoldalú együttműködési megállapodásait, amelyek lehetőséget nyújtanak a VU Partneregyetemein folytatott tanulmányokra vagy külföldi szakmai gyakorlatra.

Karrierlehetőségek

 • Üzletfejlesztési Menedzser
 • Értékesítési és marketing menedzser
 • Distribution Manager
 • Beszerzési menedzser
 • Ellátási menedzser

141908_QB3A4097.jpg© Vilnius University

Tanulói bizonylat

Lidziya Lysiankova, belorusz diplomás:

Életem egyik legjobb döntése volt a Vilnius University választani! Nagyon megszerettem az előadásokat és a professzorok megközelítéseit: olyan érdekes volt tanulni, és egy félév után úgy éreztem, hogy valójában jobban tudatosult a koncentrációmban. Sőt, az egyetem munkatársai szuper kedvesek és segítőkészek: készek segíteni Önnek, bármilyen problémával is küzdenek, és mindig csak a legjobbakat kívánják! Nagyon szerettem a tanulmányi csoportom hangulatát: litvánok és nemzetközi hallgatók is voltak a világ minden tájáról, így folyamatosan megismerheti más országokat!

És az biztos, hogy Vilnius csodálatos város, amelyben élhet: otthonná válik, és akkor nem tudja elképzelni az életét anélkül, hogy visszatérne hozzá! Nagyon ajánlom, hogy a VU-n tanuljon: ez egy olyan hely, amely megváltoztatja az életét! :)

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Tovább

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Kevesebb