Bachelor in Management Information Systems

Általános információk

Program leírás

A menedzsment információs rendszerek fő célja, hogy felkészítse a hallgatókat a kortárs szervezetek vezetői és felelősségi pozícióira.

A szak magas színvonalú tudományos, technikai és szakmai ismereteket nyújt a hallgatóknak az információs rendszerek terén folytatott karrierjük folytatásához. Felkészíti a hallgatókat az információs rendszerek technikai és analitikai képességeivel és kompetenciáival. A hallgató az etikai kérdéseket ötvözi az üzleti döntéshozatalban. Ezenkívül végezzen olyan kutatást, amely hozzájárul az információs rendszerek szakmájához. Valamint az üzleti közösséggel való hatékony kölcsönhatás elősegítése érdekében. A MIS-szakon a hallgatónak lehetősége nyílik kiskorúak kiválasztására a Gazdasági és Gazdasági Főiskola által kínált üzleti fegyelmekben.

Ez a program Katar felé halad annak érdekében, hogy elérje a 2030-as jövőkép céljait. A program férfiak és nők számára érhető el.

Skyline of Doha, Qatar during blue hour

Belépés

A felvételi követelmények a pályázattípustól függően változnak (új, átszállási, látogató vagy nem diplomás jelentkezők). Kérjük, forduljon hozzánk további információért a felvételi követelményekről.

Tanulási eredmények

A program erős technikai és képességeket, kutatási kompetenciákat és hatékony kommunikációs készségeket fejleszt. A MIS program befejezése után a hallgatók képesek lesznek:

  • Mutassa be az információs rendszerek kritikus tervezésének, elemzésének és tervezésének képességét
  • Adatok meghatározása, kezelése és felhasználása üzleti döntések meghozatalához.
  • Az üzleti döntéshozatal etikai dimenzióinak beépítése
  • Határozza meg és értékelje a releváns információs rendszer erőforrásait, és kezelje azok összhangját az üzleti szervezetek stratégiáival
  • Alkalmazza a globális perspektívát az információs rendszerekkel kapcsolatos döntések meghozatalakor

Rólunk

A Gazdasági és Gazdasági Főiskola azt a küldetést vállalja, hogy minőségi oktatással, kutatással és közösségi szolgáltatással minőségi oktatást és ismereteket nyújt az üzleti élet területén. A Főiskola által kínált programok és képzések reagálnak a tudás és az üzleti környezet változásaira.

A főiskolát 1985-ben hozták létre, hogy magas színvonalú, alkalmazott üzleti oktatást nyújtson kollegiális, intellektuálisan ösztönző és támogató tanulási és munkakörnyezetben. Az egyetemi reformtervtől vezérelve, az innovatív tantervek és a folyamatos fejlesztés mellett elkötelezetten a főiskola igyekszik olyan egyetemi és posztgraduális üzleti programokat kínálni, amelyek összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, elősegítik a kritikus gondolkodást, és bevonják a hallgatókat az aktív és együttműködő tanulásba.

Karrierfejlesztési Központ

A Karrierfejlesztő Központ tanácsadási, képzési és szakmai fejlődési szolgáltatásokat nyújt, és segít felkészíteni a hallgatókat arra, hogy bekapcsolódjanak és versenyezzenek a legjobb karrierlehetőségekért. Szakterülete a QU hallgatók számára a QU. Továbbá; a Központ szponzorálásban, szakmai gyakorlatban és teljes munkaidőben nyújt segítséget a hallgatóknak, és számos karrierrel kapcsolatos erőforrást, programot és tevékenységet biztosít.

A Qatar University Karrierfejlesztő Központja lesz a régió Karrier Szolgáltatásainak etalonja, és létrehozza a Katar Nemzeti Vízió 2030 jövőbeli vezetőit azáltal, hogy segíti hallgatóinkat és öregdiákjainkat karrier-álmaik megvalósításában.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb