Bachelor in Management Információs Rendszer

Általános információk

Program leírás

A menedzsment információs rendszerek célja, hogy felkészítse a hallgatókat vezetői és felelősségi pozíciókra a kortárs szervezetekben.

A diákok magas színvonalú tudományos, műszaki és szakmai ismereteket nyújtanak a hallgatók számára az információs rendszerek karrierjének folytatására. Felkészíti a hallgatókat az információs rendszerek technikai és elemzési képességeire és kompetenciájára. A hallgató kombinálja az etikai kérdéseket az üzleti döntéshozatalban. Ezenkívül végezzen kutatást, amely hozzájárul az információs rendszerek szakmájához. Ugyanakkor az üzleti közösséggel folytatott hatékony interakció előmozdítása érdekében. A MIS szakon történő továbbképzés lehetőséget ad a hallgató számára, hogy kiskorúakat válasszon bármely üzleti tudományágban, amelyet az Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskola kínál.

Ez a program Katar felé halad annak érdekében, hogy elérje a 2030-as jövőkép céljait. A program férfiak és nők számára érhető el.

Belépés

A felvételi követelmények a jelentkezési típustól függően változnak (új, átutalásos, felvételi vagy nem fokozatbeli jelentkezők). Kérjük, vegye fel velünk a további információkat a felvételi követelményekről.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb