Bachelor in Management Human Factor

Általános információk

2 locations available

Program leírás

értékpapír


közbülső/>

Elemző Egyetem Emberi Erőforrás Menedzsment (3 év)


vég/>

Bachelor in Management Emberi tényező (4 év)

Tananyag által jóváhagyott miniszteri állásfoglalás 227/14 Megjegyzés ME NO-2017-025.452.896-APN-DNGU # ME

Módozat. Karrier Grade

EAN nem korlátozott a belépés, bár a kérelmezőnek meg kell felelnie a következő felvételi követelmények:

 • Interjú nevelési tanácsadó.
 • Szakmai segítséget incumbencies beszélni az igazgató a verseny.
 • Hozzájárulás az intézményi bemutatása a kancellár.
 • Részvétel bejárat tanfolyam: Bevezetés a Management Science
 • Amellett, hogy a dokumentációs követelmények meghatározott szabályok


megfontolások/>

Corporate Human Factor Management kell érzékenység diagnosztizálására szervezeti kultúra és klíma; képességét, hogy megértsék az intézményi politika az emberi tőke, a képességekkel, potenciál és igények változása; képessége, hogy intézkedéseket, amelyek erősítik a részvétele és elkötelezettsége az emberi tényező, hogy a növekedés a szervezet.

EAN olyan tananyagot nyújt a szakemberek és diplomások Kezelése emberi tényező által legitimált egy Tanácsadó elkötelezett vállalatok intézményi projekt. A tanárok széles körű képzettséggel és tapasztalattal rendelkező képzett kezelő tanítási stratégiákat, hogy támogassák a képességek megszerzését. Gyakorlati tanulóképzésről életbe elemzésével valós esetek társított vállalatok EAN, felfedve a problémák kezelésére keretében az alanyok.

pre ateneos szakemberek cégek és megbeszélések szakértői Management Sciences gyakorlatokat végeznek.


Címének hatálya/>


Címének hatálya: EGYETEMI ELEMZŐ HUMÁNPOLIT/>

 • Értelmezése és alkalmazása a munkaerő, a hagyományos és a belső jogi normák kapcsolatos munkajogi, társadalombiztosítási és a munkakörülmények és a környezet, mint a közigazgatási előírások kezeléséhez szükséges emberi erőforrások szervezetekkel.
 • Végre regisztrációk és a jogi igazgatási áramkörök kapcsolódik a felvételi és a fizetés közalkalmazotti fizetést az alkalmazottak.
 • Gestional generál adatokból származó információk kezelésével kapcsolatban, a tervezés és az emberi erőforrások fejlesztése.
 • Igények meghatározásában, design, koordinálja és értékeli a képzési programok az emberi erőforrások.
 • Végezze munkaköri leírások és a szakmai profilokat.
 • Belsőleg vagy külsőleg tanácsot szervezetek helymeghatározás és átrendezését az emberi erőforrások szerint a szükséges készségek az üzleti célok elérésének.
 • Tervezz és kezelése megfelelő díjazás rendszerek és további előnyöket a szervezeti stratégia, az emberi erőforrás-fejlesztés és az üzleti.
 • Részt vesznek a fejlesztési karriertervezés szervezetekben.
 • Konfliktusok megelőzését és megoldását az egyéni és csoportos munkaügyi kapcsolatokat a szervezeti környezetben.


Címének hatálya: diplomás gazdálkodás az emberi faktor/>

 • Választás, szervezi és irányítja az emberi erőforrások szervezetek, különböző típusú tevékenység és méret, és beépíti festményeit vezetés vagy a munkatársak.
 • Részt szemszögéből az emberi erőforrás az új vállalkozások, mind a feldolgozóipar és a szolgáltatások részeként azonos vagy tagja az említett szervezet vagy független tanácsadóként.
 • Útmutató a meglévő cégek a növekedés irányába, azok kialakítása, hogy új üzleti lehetőségeket a stratégiai elkötelezettség az emberi tényező, mivel tagja az említett szervezetek vagy független tanácsadóként.


tanulmányi terv/>

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Tovább

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Kevesebb
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Több Kevesebb