Bachelor in International Business

Általános információk

Program leírás

A Nemzetközi Üzleti alapképzési program áttekintést nyújt a hallgatók számára a nemzetközi piacok és a határokon átnyúló üzleti tranzakciók különböző aspektusairól. A program fő célja, hogy magas szintű és multidiszciplinárisan képzett, kritikusan gondolkodó szakembereket biztosítson jó analitikai, problémamegoldó és nyelvi készségekkel, készen álljon a rugalmasan működő, gyorsan változó nemzetközi piacokon történő munkavégzésre. A program célja a nemzetközi kapcsolatok gazdasági, társadalmi, kulturális és politikai dimenziójának megértésének fejlesztése, és a hallgatók számára a gazdaság és a kereskedelem, a pénzügy, a menedzsment, a marketing és a statisztika mély, releváns és naprakész ismereteinek biztosítása érdekében. nemzetközi perspektívába helyezve.

Diákprofilok

A program felkészíti a hallgatókat a határokon átnyúló ügyletekkel foglalkozó saját vállalkozásuk elindítására és működtetésére, valamint üzleti szervezetek (beleértve a multinacionális vállalatokat is), állami és nonprofit intézmények operatív, elemző és vezetői pozícióiban történő munkára, különféle országok és iparágak. A diplomások fel vannak szerelve a nemzetközi gazdasági kapcsolatok ismeretével és az alapvető üzleti ismeretekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jól megbirkózzanak a nemzetközi, dinamikus multikulturális üzleti környezet kihívásaival.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Karrier kilátások

 • Operatív és elemző pozíciók a nemzetközi piacokon működő vagy külföldi ügyfelekkel együttműködő vállalkozásokban.
 • Operatív és elemző pozíciók a nemzetközi szervezetekben és intézményekben.
 • Külkereskedelem (export és import) szakember.
 • A vámhivatalok, nagykövetségek és konzulátusok szakembere.
 • A nemzetközi kereskedelem pénzügyi és elszámolási szakember.
 • Nemzetközi logisztikai szakember.
 • Nemzetközi menedzsment szakember.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Menetrend

A beiratkozás 2020. június 1-jétől2020. Augusztus 16-ig tart.

Ezen időpontokon belül a jelöltek kötelesek:

 1. Regisztráljon a beiratkozási rendszerbe.
 2. Fizessen 85 PLN beiratkozási díjat az beiratkozási rendszerben (IRK) feltüntetett egyedi bankszámlára.
 3. Töltse ki az űrlapot adatokkal, töltse le a fényképeket, válassza ki a tanulmányi programot, csatolja a szükséges dokumentumokat.
 4. Miután információt kapott a dokumentum ellenőrzésének pozitív eredményéről - fizessen be tandíjat a tanulmányok első félévéről a Felvételi Bizottság által megjelölt külön számlára.
 5. Az összes dokumentumot fénymásolatokkal és esküt tett lengyel fordításokkal továbbítsa a Felvételi Bizottságnak. A határidő 2020. szeptember 28., 15 óra. Fontos a dokumentumok kézbesítésének dátuma, nem a szállítás időpontja.

Megjegyzés: Az iratokat postán vagy futárszolgálattal kell kézbesíteni.

Ne küldjön dokumentumokat, mielőtt a Munkaerő-felvételi Bizottság döntést hozott a tanulmányi felvételéről.

Tanfolyamvezető

Myszkowska Magdalena, Ph.D.

e-mail: magdalena.myszkowska@ue.wroc.pl

Utoljára frissítve júl. 2020

Az iskoláról

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Tovább

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Kevesebb