Bachelor in International Business

Általános információk

Program leírás

A International Business egy angol nyelvű üzleti oktatási program, amelynek fő hangsúlya 4 szakterület; stratégiai menedzsment, nemzetközi marketing; nemzetközi kereskedelem, kereskedelem és ellátási lánc menedzsment.

Az első évben a hallgatók ugyanazt a programot fejezik be, és a nemzetközi üzleti program összes alanyát tanulmányozzák. Az egyetlen nagy választás, amelyet az 1. évben el kell végeznie, az Ön nyelvválasztása. Számos ajánlatunk van; Francia, német, Indonézia, mandarin, japán, spanyol, orosz vagy holland. Az 1. év után kiválasztja a 4 profil közül az egyiket, amelyben folytathatja tanulmányait:

 • Szervezet és változás
 • értékesítés
 • Kereskedelem (lehetséges ázsiai pálya)
 • Ellátási lánc menedzsment

Bármelyik profilt is választhatja, akkor számíthat arra, hogy csatlakozik egy nemzetközi osztályterembe a világ minden tájáról érkező hallgatókkal. Az első naptól kezdve felkészítik Önt arra, hogy üzleti gondolkodású legyen, interkulturálisan tudatos és vállalkozói hozzáállással bírjon. Tanulmányai befejezése után kap egy nemzetközi üzleti diplomát, amelyet a Rotterdam University of Applied Sciences .

Ez a program a Rotterdami Irodai Rotterdam University of Applied Sciences Rotterdami Üzleti Iskolájának része.

2. év

Tanulmányai második évétől kezdve ideje elkezdeni meghatározni, hogy milyen nemzetközi üzleti szakember akar lenni.

Látja magát a diploma megszerzése után a marketing területén? Szeretné megtanulni, hogyan kell működni olyan interkulturális környezetben, mint például az ázsiai kereskedelem? Ebben az esetben megfontolhatja, hogy tanulmányait a nemzetközi kereskedelemre összpontosítsa. Megtudhatja, hogyan lehet termékeket és szolgáltatásokat eladni a különböző piacokon, és megtanulja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő célközönséget a promócióhoz.

Megtudhatja más kultúrák hatalmas sokszínűségét, és megtanulja kezelni a társadalmi és kulturális különbségeket, hogy üzleti kapcsolatokba lépjen az üzleti partnerekkel világszerte. Megtudhatja azt is, hogyan lehet az új kapcsolatokat könnyen létrehozni, vállalkozó szellemet alakít ki, és megtanulja, hogyan kell gyorsan alkalmazkodni a változó körülményekhez. A nyelvoktatás fontos része a programjának.

Ha mindig is azon töprengett, hogy az Amazon miként tudja szállítani termékeit ilyen rövid idő alatt, akkor fontolóra veheti a középpontban a nemzetközi ellátási lánc menedzsmentjét. Mindent megtanul az áruk és szolgáltatások áramlásának kezelésének módjaitól, az alapanyagoktól kezdve a boltokban található fogyasztási cikkekig.

Bepillantást nyer a hatékony és eredményes ellátási lánc menedzsment működésébe, ha áttekinti a szállítás, a városi disztribúció, a raktározás és a kikötői irányítás bevált gyakorlatait.

A társaság nemzetközi működésének szempontjainak tanulmányozásával olyan tárgyakon keresztül, mint marketing, műveletek, pénzügy, közgazdaságtan és (változás) menedzsment, megtanulja, hogyan kell feltérképezni egy vállalat vagy szervezet érdekeit, és hogyan lehet azokat stratégiai célokba és tervekbe lefordítani.

Ideje, hogy ez megtörténjen

Merüljön mélyebben a konkrét érdeklődési körökbe, és dolgozza fel tanulásait. A harmadik és a negyedik évben elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket szerez, legalább egy félév külföldön. Ez gyakorlat vagy csereprogram lehet a világ egyik partner-egyetemében. A sikeres végső értékelések és a ballagási feladat elvégzése után végzett, ahol bemutatja kutatási képességeit.

gyakorlat

Tegye a gyakorlatba gyakorlatot egy hat hónapos szakmai gyakorlattal egy nemzetközi társaságnál. Maradj Hollandiában, vagy menj külföldre. Keressen egy nagy multinacionális vagy közepes méretű vállalkozást. Ez a te hívásod.

A külföldi szakmai gyakorlat során sokat tanulhat a nemzetközi üzleti szakemberek részéről. De nem csak működik. Tudja meg, hogyan különböznek perspektívái, és kihívást jelent az, ahogyan Ön (és ők) néznek a világra.

Kisebb vagy csere

A kiskorú olyan program, amelyben a jövőbeli karriered szempontjából releváns témára összpontosít. Ez lehet például a digitális marketing, a vállalkozói szellem, a körforgásos gazdaság vagy a sok más lehetőség közül egy.

Ha mélyrehatóan foglalkozik a szakma egy meghatározott aspektusával, vagy kibővíti látókörét a saját foglalkozásával szomszédos terepek vizsgálatával, jelentősen javíthatja a munkaerő-piaci esélyeit a diploma megszerzése után.

A Nemzetközi Üzleti programban választhat, hogy kiskorúját a Rotterdami Hogeschool-ban végezteti-e, vagy elterjeszti a szárnyát, és részt vehet egy csereprogramban az egyik partnerintézményünkben szerte a világon.

Érettségi megbízás

A Nemzetközi Üzleti fokozat végzettséggel zárul, amely összekapcsolja az összes képzést és a gyakorlati tapasztalatot.

A gyakorlati kutatási készségeit próbára teszik az érettségi feladat során. Innovatív megoldásokkal kell felállítania, amelyek segítik a választott vállalatot egy valódi menedzsment kihívás megoldásában.

Ez lehet Brazília marketing belépési stratégiája, amelynek középpontjában a digitális, egy kínai induló vállalkozás logisztikai terve vagy a németországi vállalat fenntarthatósági menedzsmentjének fejlesztése állhat.

Felvételi követelmények

A Rotterdam Business School International Business alapképzési programjába való belépésnek meg kell felelnie a következő követelményeknek:

 • Nemzetközi üzleti (4 éves program)

Holland középfokú oklevél

A holland középfokú végzettséggel rendelkező pályázók: HAVO, MBO 4 vagy VWO diploma

Uniós és nem uniós állampolgárságú kérelmezők holland diploma nélkül

Azok a hallgatók, akiknek a középiskolai végzettségével egyenértékű a holland HAVO, MBO 4 vagy VWO oklevél, jogosultak a Bachelor programokra.

A következő követelményeknek kell megfelelnie:

 • A végleges regisztrációhoz meg kell küldeni az oklevél eredeti hiteles fénymásolatát * és egy végleges átiratát postai úton. Vagy megmutathatja személyesen az eredeti oklevelet és átiratát augusztus 31-ig **. Hiteles fordításokra (esküvői fordító által) van szükség, ha nem holland, angol, francia vagy német nyelven.
 • Angol teszt szint (ellenőrizze a nyelvi követelményeket a bal oldali menüben).
 • Adja át a felvételi interjút az egyik toborzónkkal.
 • A kínai pályázóknak szintén be kell nyújtaniuk a Nuffic-igazolást.

* Az eredeti hitelesített fénymásolat az eredeti oklevél fénymásolata. Ezt a példányt az iskola vagy az intézet bélyegzi és aláírja, amely az oklevelet kiállította.

** Ha augusztus 31-e előtt nem kapja meg oklevelet, nyújtsa be az iskolájának a következő információkat tartalmazó nyilatkozatot:

 • A te személyes adataid; keresztnevek, vezetéknév, születési idő és hely.
 • Az iskola neve és helye.
 • A megszerzett kurzus / oklevél neve.
 • Azon tantárgyak neve, ahol a döntőbe került.
 • Az érettségzés dátuma.
 • A diploma megszerzésének vagy kiadásának dátuma.

Angol nyelvi követelmények

Angol követelmények (elfogadjuk):

 • IELTS Academic 6.0;
 • TOEFL iBT 80;
 • Cambridge FCE: B fokozatú skála 173-175 | C osztályú skála 169-172

Az angol szintű követelmények alóli mentességet jelentik azok a jelentkezők, akiknek a korábbi oktatásának közepe angol nyelven zajlott, és néhány EU középfokú oklevél volt.

Kérjük, küldje el a szükséges jelentkezési dokumentumokat a felvételi csapatnak. Tanulmányait és angol szintjét felülvizsgálják, és ha eleget tettek a főiskolai program követelményeinek, akkor felveszik a kapcsolatot egy felvételi interjúval.

Az EU-n kívüli és nem uniós kérelmezőknek, akik Hollandiában laknak, szintén be kell nyújtaniuk:

 • GBA űrlap (cím regisztráció Hollandiában)
 • Érvényes tartózkodási engedély

---

Találkozz velünk

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Rotterdam University of Applied Sciences has more than 36,000 students and more than 3,500 employees. There are a wide variety of programs to choose from across all educational sectors, with the excep ... Tovább

Rotterdam University of Applied Sciences has more than 36,000 students and more than 3,500 employees. There are a wide variety of programs to choose from across all educational sectors, with the exception of the agrarian sector. Our education is closely connected to developments in the metropolitan region of Rotterdam. Kevesebb
Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam , Rotterdam + 13 Több Kevesebb