Bachelor in Geography

Általános információk

Program leírás

  • Különleges kód: 05.03.02
  • Profil: Földrajzi tervezés és területfejlesztés menedzsment
  • Vizsgák: földrajz, orosz
  • Ha oroszul beszélsz, vagy még nem tanultál belőle, jelentkezz az Alapítványi tanfolyamunkra itt: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Courses-for-Foreign-Citizens/Russia/ PskovSU /

137868_137822_Obrazovat.programmy1.jpgPskov State University","author_url":"","source":""}" />

Pályakezdőként készen áll arra, hogy hatékonyan dolgozzon a területrendezés különböző területein, a regionális folyamatok kutatásában, a regionális előrejelzésben és a területfejlesztésben.

A területen gyakorlati ismereteket szerez: különféle földrajzi módszerek alkalmazása, a különböző eredetű területi folyamatok megértése, valamint a földrajzi szakértelem módszereinek megismerése.

Helyszíni gyakorlat

A képzés folyamán különféle terepgyakorlatokhoz csatlakozik: geológia, meteorológia, geomorfológia, hidrológia, tájtan stb.

A 2. év során hosszú távú terepgyakorlaton megy keresztül Oroszországban vagy a FÁK egyik országában (az előző úti célok között van Karélia, a Kola-félsziget, az Urál, Dél-Ukrajna, Krím stb.)

A geográfusok és az országos szakértők iránti kereslet a Pszkovi régió földrajzi elhelyezkedése és határhelyzete miatt van, mivel a régió Észak- és Kelet-Európa számos országához közel van.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Pskov State University (PskovSU) is one of the 33 key regional universities in Russia located in just an hour ride from the Russian border with Latvia and Estonia (European Union). The university is ... Tovább

Pskov State University (PskovSU) is one of the 33 key regional universities in Russia located in just an hour ride from the Russian border with Latvia and Estonia (European Union). The university is the center of educational, cultural and scientific life of the Pskov region which is a leading strategic center in the field of cooperation with the European Union and the Baltic region countries. Kevesebb