Bachelor in Games & Apps Development

Általános információk

Program leírás

136368_pexels-photo-3850263.jpeg

Leírás

 • Projekt alapú tanulás (PBL) - Minden félév egyetlen, reális projekten alapul. A végzettség végére a hallgatók már hat terméket fejlesztettek ki (játék vagy alkalmazás), amelyek a portfólió fő elemei, amelyeket az ipar számára bemutatnak.
 • Egyértelmű hangsúly a fejlesztésre - A videojátékok és a webes / mobil alkalmazások különféle aspektusainak kombinálása a szoftverfejlesztéssel és a szoftverfejlesztéssel.
 • Több tudományágat átfogó csoportok - A félévig tartó projektek egy részét olyan csapatok hajtják végre, amelyek más B.Sc. hallgatóit is beillesztik, javítva a létrehozott termékek minőségét és a hallgatók készségeit a multidiszciplináris csapatmunkában.
 • Több nyelv - A hallgatók több, egyre összetettebb programozási nyelv (pl. Feldolgozás, JavaScript, C # és C) felhasználásával fejlesztik ki projektjeiket.
 • Több technológia - A hallgatók tapasztalatokat szereznek több technológiával, beleértve játékmotorokat, mobil és webes fejlesztési kereteket, 3D-t, játékkonzolokat, számítógépeket stb. technológiákat.
 • Rendezvényekben való részvétel és piaci integráció - A hallgatókat felkérjük, hogy vegyenek részt a területtel kapcsolatos több rendezvényen, beleértve beszélgetéseket, műhelymunkat, hallgatói projektbemutatókat és játékpróbákat.
 • A program teljes egészében angol nyelven oktatódik, és magában foglal egy kötelező nemzetközi mobilitási szemesztert a felső nemzetközi egyetemeken, amely a hallgatók számára globális perspektívát kínál, amely nélkülözhetetlen ezen a szakterületen.

Nemzetközi tapasztalat

A hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy félévben részt vegyenek a következő neves nemzetközi iskolák egyikében:

136366_logos18.png

Valós üzleti tapasztalatok

Ez a játékok és alkalmazások fejlesztésében részt vevő BA az alábbi vállalatokkal működik partnerként:

136367_logos19.png

Karrierlehetőségek

 • Digitális játékok programozója
 • Multimédia és mobil alkalmazások programozója
 • Interaktív rendszerek és mesterséges intelligencia
 • Játékok közösségi hálózatok és cégek számára

Ütemezés / Időtartam

Reggel / 6 szemeszter

Egyetem

Santos - Lisszabon

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the ... Tovább

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the best of the best, in their personal lives or in their future professional integration. IADE today is a reference in teaching Creativity. It is also one of the best Design schools in Europe and a pioneer in Marketing, Advertising, and Photography. Kevesebb