Bachelor in Finance

Általános információk

Program leírás

Rider University Norm Brodsky Üzleti Főiskola korszerű pénzügyi programokat kínál, amelyek célja a különböző karriercélokkal rendelkező hallgatók igényeinek kielégítése. A Finance major egy szilárd elemző alapot, a pénzügyi rendszer működésének széles körét és a valós pénzügyi eszközöket ötvözi.

Büszkék vagyunk arra, hogy egyetemi és posztgraduális programokat biztosítunk, melyeket az AACSB - a Szakkollégiumi Üzleti Iskolák Elősegítésének Szövetsége által akkreditált - biztosít a legmagasabb színvonal fenntartása érdekében. A szigorú tudományos kurzus mellett a „elkötelezett tanulás” is követelmény. Minden programunk hangsúlyozzák legalább egy gyakornoki vagy együttműködési tapasztalatot a diploma megszerzése előtt a Főiskolai Karrierfejlesztési és Sikeres Központ támogatásával.

Programjaink akadémiai hátteret nyújtanak, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy belépjenek egy magas színvonalú üzleti diplomát nyújtó üzleti programba. A posztgraduális szinten a hallgatók folytathatnak MBA-t a pénzügyi koncentrációval és / vagy a Master of Science (MS) -vel a vállalati pénzügyek területén.129549_rider_student_ba-finance.jpg

Nagyon aktív kar

Minden teljes munkaidős oktató Ph.D. fokozatot képvisel, és több szakterületet képvisel a pénzügyek területén, beleértve a Chartered Financial Analyst (CFA) -ot. Professzoraink folyamatosan publikálnak élvonalbeli kutatásokat, hogy naprakészek maradjanak a pénzügyi ágazat fejleményeivel. A részmunkaidőben foglalkoztatott professzorok alapvető csoportját pénzügyi és / vagy CPA tanúsítvánnyal rendelkező végzettséggel látják el - a terület összes szakértője.

Pénzügyi fő követelmények

Főbb követelmények

A pénzügyi szakon való belépéshez a hallgatóknak legalább egy „C” betűre van szükségük a FIN 220 bevezetésében a pénzügyekhez. A pénzügyi fokozat hat tanfolyamból áll (18 kredit). A végzettség elvégzéséhez a hallgatóknak legalább egy „C-” értéket meg kell kapniuk az egyes főbb kurzusokon, legalább a GPA 2,0-nél. Minden pénzügyi szakon a következő három kurzuson kell részt vennie:

  • FIN 307 pénzügyi piacok
  • FIN 309 Köztes vállalati pénzügyek
  • FIN 312 Befektetések

Ezen felül három felső szintű pénzügyi választani (300–400 szintű) kell, kivéve a FIN 491 Pénzügyi gyakorlatot és a FIN 399 Pénzügyi Központot. A rendelkezésre álló pénzügyi koncentrációk szigorúbb követelményeket támasztanak a diploma megszerzéséhez. Minősített pénzügyminisztereknek teljesíteniük kell a három koncentráció közül legalább egyet. A legtöbb támogatásra jogosult hallgatót automatikusan felveszik a magánvagyonkezelés koncentrációjára a született évükben. A vállalati pénzügyekben pályafutást vágyó hallgatók átválthatják programjukat a pénzügyi irányítás koncentrációjára. A támogatható juniorokat / idősebb embereket arra ösztönzik, hogy adják hozzá a Koncentrációt a befektetési elemzéshez. Azok a hallgatók, akik a legnagyobb rugalmasságot kívánják, nem specializációval, választhatják a szokásos pénzügyi fokozatot, amely három kötelező kurzust és bármely három pénzügyi választani lehetőséget kínál. Azok a hallgatók, akik általánosabb diplomát kívánnak, a tanszék elnökének engedélyével lemondhatnak az összefonódásban való részvételről.

Pénzügyi fő követelmények

(18 kredit)

A hallgatóknak meg kell szerezniük a „C” vagy annál magasabb fokozatot a FIN 220 Bevezetés a pénzügyekbe bekerülve a Pénzügyi fő programba.

Kód Cím Credits
Business Core
Lásd az üzleti alapkövetelményeket
Főbb követelmények
FIN 307 Pénzügyi piacok

A hallgatóknak mindegyik főbb kurzuson legalább „C-” fokozatot kell elérniük, a főbb hallgatóknál legalább 2,0 GPA-val. A pénzügyi koncentrációk szigorúbb követelményeket támasztanak alá, amelyek segítenek a fegyelem megfelelő útjának azonosításában.

Gyakornok és szövetkezetek

A „bevált tanulás” a Rider oktatási követelményeinek fontos része, amelyet gyakorlati vagy co-op tapasztalatokkal lehet elérni. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy legalább egy gyakornoki vagy co-op végezzenek a diploma megszerzése előtt. A tapasztalati tanulásra való felkészülésnek az elsőéves évben meg kell kezdenie a karrierfejlesztési és a sikerközpont képviselőivel való találkozást, amely a Norm Brodsky Üzleti Főiskolán található. Segítenek az önéletrajz, hálózatépítés, interjú készségek és egyebek megteremtésében. A legtöbb hallgató az idősebb évét megelőző nyárra szakmai gyakorlatot vagy co-op-ot végez. A támogatható hallgatók választhatják, hogy ilyen tapasztalatot a második évet követő nyáron szerezzenek. Az együttműveletek általában nappali tagozatos szemeszterek, plusz nyári tapasztalatok.

A hallgatók tanfolyamon kredit szerezhetnek szakmai gyakorlat (3 kredit) vagy co-op (6 kredit) elvégzéséért. Az alábbiakban bemutatunk egy olyan céget, amely a múltban nyert Rider Finance nagyvállalatokat nyári szakmai gyakorlatokra: Merrill Lynch, Goldman Sachs, Bloomberg, BlackRock, Dow Jones, JP Morgan Chase, Johnson

Karrier kilátások

A pénzügyipar regionális és globális karriert keres az üzleti életben, az iparban, az állami szolgálatban és a nonprofit szektorban. Pénzügyi diplomások karrierjei között szerepel a portfóliókezelő, pénzügyi elemző, bankár, pénzügyi tanácsadó, vállalati pénzügyi menedzser, hitelanalitikus, pénzügyi tanácsadó és így tovább.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum a ... Tovább

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum and an environment to satisfy their intellectual curiosity. Kevesebb