Bachelor in Environmental Systems Engineering

Általános információk

Program leírás

Aggódik a globális felmelegedés, a savas esők és az ózonkárosodás miatt? Érdekli a hulladékkezelés és a levegőszennyezés elleni küzdelem módjainak kutatása? Az EVSE tanulmánya a rendszerek tervezésének alapelveit alkalmazza olyan környezetvédelmi kérdésekben, mint például a vízgazdálkodás, a légszennyezés, a szállítás, az ipari fejlesztés és a hulladékgazdálkodás. Meg fogja tervezni, megtervezni és kiértékelni a környezeti problémák megoldásait. Ezenkívül földmérési alapelveket fog alkalmazni, kutatásokat végez, műszaki jelentéseket készít és együttműködik a mérnöki csoport többi tagjával.

Minta tanfolyamok

Mérnöki munka, környezetvédelem és társadalom, víz- és szennyvíztechnika, szállítási rendszerek, szilárd és veszélyes hulladékok kezelése, légszennyezés-technika, műszaki hidrológia.

Mi a környezeti rendszerek tervezése?

Környezetvédelmi rendszermérnöki (EVSE) programunk nagyon népszerű a hallgatók körében, és az ipar tiszteletben tartja, elsősorban a környezetvédelmi aggályok és a polgári és ipari környezeti kérdések kezelésére szolgáló rendszerek megközelítésének időben történő kombinációja miatt. A tanulmányi területek közé tartozik a környezetvédelmi rendszer tervezése, valamint a hatás- és kockázatértékelés.127282_photo-1487875961445-47a00398c267.jpg Jason Blackeye / Unsplash

Programunk

A Környezetvédelmi Rendszermérnöki (EVSE) program bemutatja és alkalmazza a rendszerek tervezésének alapelveit a vízkészletekkel, a légszennyezettséggel, a szállítással, az ipari fejlesztéssel és a hulladékgazdálkodással kapcsolatos környezeti kérdésekben.

Végzős:

 • Alkalmazott Tudományok (BASc.) A környezetvédelmi rendszerek tervezésében.
 • A szövetkezeti oktatásban részt vevő hallgatók BASc diplomát szereznek. (Co-op) a környezetvédelmi rendszerek tervezésében.
 • A gyakornoki program hallgatói BASc fokozattal járnak. (Gyakornok) Környezetvédelmi Rendszermérnök.

Az EVSE programot a Kanadai Mérnöki Akkreditációs Testület teljes mértékben akkreditálta.

Mit csinálnak az EVSE hallgatók?

Minden mérnöki hallgató részt vesz egy közös alapprogramban, amely az összes mérnök számára szükséges alapvető matematikából és tudományból áll, valamint bevezető tervező tanfolyamokból.

EVSE hallgatóink megtanulják megtervezni, megtervezni és kezelni a környezeti rendszereket, valamint környezeti hatást, kockázatértékelést és helyreállítási tanulmányokat folytatni.

Milyen karrierje lehetett?

A környezetvédelmi rendszerek mérnökei általában a következő területeken dolgoznak, vagy a következő munkakörökkel rendelkeznek:

 • Légminőségi mérnök
 • Mérnöki projektmenedzser
 • Környezetvédelmi tanácsadó
 • Környezetmérnök
 • Környezeti hatásvizsgálat
 • Geotechnikai mérnök
 • Geo környezeti mérnök
 • Hidraulikus mérnök
 • Öntözőmérnök
 • Bányászmérnök
 • Szennyezés ellenőrzése mérnök
 • Közlekedési mérnök
 • Hulladékgazdálkodási mérnök
 • Vízkészlet-menedzser

Egyetemi hallgató EVSE Labs

Diákjaink az egyes tanfolyamok laboratóriumi szakaszaiban az osztálytermi előadásokból származó tanulságokat alkalmazzák az elmélet gyakorlati szemléltetésére, gyakorlati laboratóriumi tapasztalatok megszerzésére, a szükséges alkalmazott készségek gyakorlására és a mérnöki tervezés gyakorlására.

A folyadékdinamika és hidraulika laboratóriumában a hallgatók megtanulják a folyadékok alapelveit. Az Alkalmazott Bioszisztéma Laboratórium biológiai alkalmazásokat tanít a környezettudomány területén. A Víz és Szennyvíz Laboratóriumot használják a víz- és szennyvíztisztító rendszerek tervezésére és optimalizálására. Geotechnikai Műszaki Laboratóriumunkban elhelyezkednek a geotechnikai vizsgálati és földmérési berendezések. A hallgatók tesztelik, jellemzik és osztályozzák a talajt, és megvizsgálják a talaj tulajdonságait.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Tovább

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Kevesebb