Bachelor in Engineering

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Vegyetek mély lélegzetet, összegyűjtsék a papírmunkákat, összegyűjtsék referenciáikat, és alkalmazzák az egyetemet a Mason online jelentkezési folyamatán keresztül. Miután elfogadták a Mason-ot, kiválaszthat egy jelentést a Volgenau School of Engineering-ben.

A Mason sok előnyei

Közel vagyunk a legfejlettebb tudományos és mérnöki kutatásokhoz a nemzetben, ami azt jelenti, hogy csodálatos lehetőségeket kaphat a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére külföldi tanulmányok, gyakornokok és kutatási projektek révén. Mint Virginia legnagyobb állami kutatóintézete, Mason megadja neked azokat a forrásokat és támogatást, amire szükséged van egy hálás karrierbe. Négy év mulatságos lesz.

Fogsz:

  • Legyen ott az akció: Fairfaxban, Arlingtonban és Manassasban található campusaink kapcsolatot biztosítanak a Volgenau hallgatóinak a szövetségi kormányhoz és a Dulles technológiai folyosó és a Loudoun megye adatközpontjaiban működő vállalatokhoz. Ez a közelség mindkét irányban működik. A hallgatók jobb hozzáférést kapnak a szakmai gyakorlatokhoz és pozíciókhoz, míg a területmérnöki, az információbiztonsági és a technológiai vállalatok a szükséges szakképzett munkaerőért keresnek fel bennünket. A szövetségi ügynökségek és szervezetek Washington DC-ben, támogatva a kormányzati technológiát és biztonsági infrastruktúrát, a szövetségi vállalkozók először Masont keresik. Nem sok egyetem kap hívást a CIA-tól, amelyben meghatározott fokozat felajánlását kérik; tesszük.
  • Élj STEM hallgatótársaid között: A bejövő Volgenau diákok csatlakozhatnak az Engineering and Computing First Year Living Learning Community-hoz, amely oktatást, karrier-központú kirándulásokat és vendégelőadókat biztosít. A Volgenaunak 25 hallgatói szervezete van, Masonnak pedig sokkal több. Csatlakozzon, találjon barátokat és alakítson egyetemi családot.
  • Legyen része egy globális közösségnek: Mason az egyik legkülönbözőbb egyetemek egyike. A különböző emberek megismerése segít abban, hogy a világot másképp láthassa. Ez az új perspektíva növelheti kreativitását és javíthatja a kritikus gondolkodású készségeket, olyan tulajdonságokat, amelyek nagyra értékelik a munkás világot. Plusz, nagyon jó baráti társaság lesz.
  • Tegye meg az első lépéseket a karrierjében: Öregdiákjaink olyan helyeken karriereznek, mint az Apple, a NASA, a Google, a Northrop Grumman és a Belbiztonsági Minisztérium. Karunk kormányzati, technológiai és mérnöki vállalatokkal dolgozik, és részt vesz a DC-ben megrendezett nemzetközi konferenciákon. Ezek a kapcsolatok azt jelentik, hogy nem kell keményen keresnie a szakmai és hálózati lehetőségeket.
  • Szerezd meg a legnagyobb durranást: A Mason diplomások több mint 80 százalékának az érettségi után hat hónapon belül van munkája, és a Kiplinger Personal Finance magazin a Mason-t az ország felsőoktatási intézményének 100 legjobb értéke közé sorolta. A virginiai Állami Felsőoktatási Tanács Mason-t helyezte a virginiai iskolák listájának élére a legutóbbi diplomások legmagasabb átlagos kezdő fizetéséért.
  • Szerezd meg a szükséges pénzügyi támogatást: a Volgenau ösztöndíjakat ítél oda olyan szervezeteken keresztül, mint az Armed Forces Kommunikációs és Elektronikai Szövetség és az Észak-Virginia Technológiai Tanács Alapítvány. Azt is ajánljuk, hogy hogyan kérhetnénk pályázatot olyan csoportoktól és szervezetektől, mint a Női Mérnökök Társasága, a Virginia Közlekedési Minisztérium és a Fekete Mérnökök Országos Társasága.

Akár fel akarod hódítani a Patriotokat a győzelemre, vagy részt venni a következő Robotics World Cupban, akkor büszkélkedhetsz arra, hogy részese lehetsz a Mason Nationnak.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Tovább

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Kevesebb
Fairfax , Washington + 1 Több Kevesebb