Bachelor in Engineering Technology (BSc)

University of Central Missouri

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Engineering Technology (BSc)

University of Central Missouri

Az UCM Engineering Technology programja jelenleg ABET akkreditált az összes opciós területen (Elektronika, Mechanika, Ipari és Civil). Ez egy egyedülálló program, amely ötvözi a mérnöki elmélet tanulását és az elméletek gyakorlati alkalmazását. A program hallgatói képesek megérteni az elméleteket és elvégezni a komplex számításokat, valamint alkalmazni a laboratóriumi gyakorlatokon, a helyszíni tapasztalatokon és a design / build versenyeken tanult módszereket. Ha gyakorlati tanuló vagy, és megtanulod tanulni a dolgok elkészítésének és tervezésének módjáról, ez az Ön méltósága!

UOCM101A


A Engineering Technology négy lehetőség közül választhat:

 • 1. lehetőség: Elektronikai technika (EET)
  Az Electronics Engineering Technology (EET) szakos hallgatók általában olyan pozíciókat mutatnak be, amelyek az elektronikus eszközök és rendszerek tervezésével, alkalmazásával, tesztelésével és hibaelhárításával foglalkoznak. Néhány példa lehet egy robot szerelvénysor vagy egy tesztelő részleg menedzsere egy áramköröket gyártó vállalatnál. A programban részt vevő diplomások a technikusok szintjén indulhatnak, de nagyon gyorsan felfelé mennek felügyeleti vagy irányítási pozíciókba.
 • 2. lehetőség: gépészeti technika (MET)
  A Gépészmérnöki Technológia (MET) végzősök jellemzően olyan pozíciókat mutatnak be, amelyek foglalkoznak a tervezéssel, az alkalmazással és a kutatással
 • 3. lehetőség: Ipari Mérnöki Technológia (IET)
  Az ipari technológiai (IET) szakos hallgatók általában olyan pozíciókat foglalnak magukban, amelyek lean termeléssel, projektmenedzsmenttel, létesítménygazdálkodással és minőségellenőrzéssel foglalkoznak. Néhány példa lehet az automatizált gyártósorok tervezése és / vagy módosítása, hogy hatékonyabbá tegyék őket, vagy egy termelési részleg vagy létesítmény vezetője. Az IET diplomások tudják, hogyan készülnek a termékek, és hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy hatékonyabbá tegyék őket a jobb minőségűek. A program végzős hallgatói rendszerint felügyeleti vagy vezetői pozíciókban indulnak, és továbbra is feljebb lépnek egy vállalatnál.
 • Opció 4- Civil Engineering Technology (CET)
  A Civil Engineering Technology (CET) végzősök általában olyan pozíciókat foglalnak magukban, amelyek polgári építési projektek, például erőművek, autópályák, hidak, repülőterek, vízi utak és kereskedelmi épületek tervezésével és / vagy igazgatásával foglalkoznak. Néhány példa lehet egy mérnökkel való együttműködésre, egy új labdarúgó stadion megtervezésére vagy egy új erőmű építésére. A program végzős hallgatói általában az építőipari munka vagy a CADD-üzemeltetők és a projektvezető mérnöke közötti kapcsolattartásként működnek. Szakképzettségüknek és tudásuknak köszönhetően a CET diplomások sokféle feladatot látnak el a nagy kereskedelmi vagy civil projektek tervezésével és igazgatásával kapcsolatos feladatok elvégzésében.


A program végzősei évente 45 000 dollárról - 65 000 dollárra tehetnek szert, a vállalkozás helyétől és méretétől függően. A diplomások is nagy a kereslet, és általában több munkát kínálnak érettségi után.

A mérnöki tudományok diplomások sokféle menedzsment pozícióval rendelkeznek. A munkakörök közé tartoznak a létesítménymérnökök, a minőségi mérnök, a gyártásmérnök, a tervezőmérnök, a termelési menedzser, a növénykezelő, a mérnöki technológus stb. A jelenleg dolgozó diplomások egy része a Honeywell, a fekete

A Engineering Technology program nagyszerű karrierlehetőségekkel rendelkező diplomások számára kínál jövedelmező fizetéseket, izgalmas és teljesítő munkával kombinálva.


Technológiai szakmák

Az UCM Egészségügyi, Tudományos és Technológiai Főiskolán belüli Technológiai Internship program széles skáláját kínálja a diákoknak, hogy értékes munkatapasztalatot szerezzenek a diploma megszerzése előtt. A gyakorlatok kiváló módot nyújtanak az értékes munkatapasztalatok megszerzésére és a tudományos világ és a munka világ közötti szakadék áthidalására.

UOCM102

ösztöndíjak

Az UCM Diákpénzügyi Szolgáltatások Hivatala évente közel 7 millió dollárt kínál érdemalapú ösztöndíjakban azoknak a hallgatóknak, akik egy speciális tanulmányi területen bizonyítják az akadémiai kiválóságot, vezetést, különleges tehetségeket vagy potenciált. Az iroda elsődleges feladata, hogy segítsen a diákoknak és családtagjaiknak azonosítani és alkalmazni a megfelelő pénzügyi forrásokat, hogy segítsék az oktatási és a megélhetési költségek megtérítésében az UCM

Foglalkoztatás és elhelyezkedés

A mérnöki szakemberek az UCM egyik leginkább alkalmazható végzettje. Nem szokatlan, hogy a mérnöki diplomások 2-3 állásajánlatot kapnak érettségi után. Ráadásul a Engineering Technologist fizetése is nagyon jövedelmező. A munkahelytől, a vállalat méretétől és az egyéntől függően a fizetések 45.000 és 65.000 dollár között mozognak. A munkakörök ugyanolyan sokszínűek, mint a rendelkezésre álló Engineering Technology munkák.

A közös munkakörök egy része:

 • Mérnöki technológus
 • Minőségi mérnök
 • gyártómérnök
 • Építészmérnök
 • Gyártásvezető
 • Műszaki menedzser
 • Létesítmények mérnök
 • Üzemvezető
 • Controls Engineer

A mérnöki diplomások a nagyméretű és a kisvállalatok számára is dolgoznak

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 7, 2019
Május 13, 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
221 USD
Missouri Lakos: 221,00 USD / hitelóránként. Nem rezidens: 442,00 USD / hitel óra. A hitel-órákra vonatkozó díjak nem tartalmazzák a kötelező díjakat, a lakhatást vagy a tankönyveket.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Kezdet : jan. 7, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Kezdet : Május 13, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022
Dates
jan. 7, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Május 13, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022