Bachelor in Economics

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Áttekintés

Az Earlham közgazdaságtan bemutatja a hallgatókat a gazdasági elemzés elméleti és empirikus eszközeinek. Diákjaink fejlesztik és fejleszti a független kutatás elvégzéséhez szükséges készségeket.

Karunk helyben és azon túl is részt vesz, hogy tanulmányozzuk a Richmond Blight elimination Program-ját a GLCA együttműködési projektben való együttműködéshez, amely gazdasági, társadalmi-kommunális és külpolitikai kérdésekkel foglalkozik Indiában.

Interdiszciplináris megközelítésünk kibővíti a hallgatók perspektíváit és tapasztalatait. Osztálytársai között Earlham környezetvédelmi, nemzetközi tanulmányok, üzleti és nonprofit menedzsment, valamint béke és globális tanulmányok hallgatói szerepelnek.

Főbb

Tengerentúli utazhat, hogy részt vegyen a londoni programban, amelyet gyakran vezetett a tanszék egyik karának tagja

A közgazdasági nagyvállalkozások további vezető egyetemeken folytatják tanulmányaikat, köztük Brown, Duke, Harvard, Michigan, Minnesota, North Carolina State, Virginia és Yale.

Mások sikeres karriert folytattak a tanácsadás, a bankügylet, a kormányzat, a nonprofit magánszektor és az oktatás területén. Pályakezdőink munkáltatói között szerepel az E-Trade Financial, az USA Népszámlálási Irodája és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet.

Különleges tanulási lehetőségek

Tanáraink rendszeresen vezetnek a Ford / Knight Student-Kar kutatási projektet a hallgatókkal.

Rajaram Krishnan közgazdasági professzor az AsiaNetwork / Freeman Alapítvány ösztöndíjban részesült, hogy kutatásokat végezzen a szingapúri és kínai hallgatókkal.

Diákjaink gyakorlatokat végeztek többek között a bankokban, befektetési vállalkozásokban, a polgármesteri hivatalban és a Nemzetközi Migrációs Irodában.

Tanulmányi terv

Általános oktatási követelmények

A tanszék két tanfolyamot kínál, amelyek megfelelnek az analitikus érvelési követelmény absztrakt érvelési elemének, ECON 101 és 103; és egy tanfolyam, amely teljesíti a sokszínűség iránti követelmények perspektívájának hazai elemét, ECON 345. A tanszék alkalmanként Earlham szemináriumot is kínál.

Közgazdasági főnök

A közgazdaságtanban koncentráló hallgatók legalább 36 kreditben vesznek részt. Minden nagyvállalkozónak a következő tanfolyamokon kell részt vennie, amelyek összesen 24 kredit:

 • ECON 101 Bevezetés a makroökonómiaba
 • ECON 103 Bevezetés a mikroökonómiaba
 • ECON 204 Gazdasági statisztika
 • ECON 301 Közepes makroökonómia
 • ECON 303 közbenső mikroökonómia
 • ECON 305 ökonometria
 • ECON 310 A gazdasági gondolkodás története
 • ECON 488 Senior Capstone

Ezen túlmenően a nagyvállalatoknak további négy felsőbb szintű gazdasági kurzust kell venniük (300 vagy annál nagyobb), összesen 12 kredit összeggel. A 12 választható kredit közül legfeljebb 2 lehet 400-as szintű.

A mennyiségi őrnagy

A hallgatók, akik folytatják a közgazdaságtan kvantitatív szakát, legalább 38 kredit vesznek igénybe. Minden nagyvállalkozónak a következő tanfolyamokon kell részt vennie, amelyek összesen 32 kredit:

 • ECON 101 Bevezetés a makroökonómiaba
 • ECON 103 Bevezetés a mikroökonómiaba
 • ECON 204 Gazdasági statisztika
 • Az ECON 205 közgazdasági matematikai alapjai
 • ECON 308 Mennyiségi köztes makroökonómia
 • ECON 309 kvantitatív közbenső mikroökonómia
 • ECON 305 ökonometria
 • ECON 306 Alkalmazott ökonometria
 • ECON 313 játékelmélet
 • ECON 488 Senior Capstone

Ezen túlmenően a kvantitatív közgazdaságtannak további két felső szintű gazdasági kurzust kell vennie (300 vagy annál nagyobb), összesen hat kredit összeggel.

Annak ellenére, hogy nem szükséges, a kvantitatív közgazdaságtan fő hallgatóit, akik iránti érdeklődés a közgazdaságtan végzős tanulmányainak folytatására ösztönzik, erősen ösztönözzük arra, hogy a matematika osztályon vegyék figyelembe a Calculus A-t, a Calculus B-t, a bizonyítékok bevezetését, többváltozós, lineáris algebrát, differenciálegyenleteket és a matematikai statisztikákat.

A következő irányelvek vonatkoznak mindkét közgazdaságtanra:

 • A hallgatók csak három tanfolyamon vehetnek át kilenc kredit összegüket a nagyok számára.
 • Az ECON 301, ECON 303, ECON 305, ECON 306, ECON 308, ECON 309, ECON 310 és ECON 313 eszközöket Earlham-ben kell tartani - ezekre a kurzusokra nem szabad áthelyezni és helyettesíteni ezeket a kurzusokat. Abban az esetben, ha egy hallgató a fenti tanfolyamok valamelyikét felveszi Senior tanévében, és kudarcot vall, akkor petíciót kérhet az Osztálytól, hogy vegyen egy megfelelő tanfolyamot egy másik főiskolán vagy egyetemen. Ezen hitelek átutalásának azonban a fent említett kilenc hitelkorlátozás alá kell tartoznia.
 • A gazdasági nagyvállalatoknak rezidens évükben kell tartózkodniuk az ECON 486 és az ECON 488 felvételéhez. Csak abban az esetben, ha a hallgató kevesebb, mint négy éven belül folytatja diplomát, harmadik évben elvégezhetik az ECON 486 és az ECON 488 programot, bár mégis meg kell felelniük az összes az előfeltételek?
 • Azok a hallgatók, akik az őszi félévben nem teljesítik az ECON 486-ot, kérvényezhetik a tanszéket, hogy a tavaszi félévben visszanyerjék az ECON 486-ot, és a következő őszi félévben végezzék el Senior Capstone diplomamunkájukat. Az ilyen megállapodás megadására eseti alapon kerül sor. A hallgatók nem nyújthatnak be petíciót, hogy az ECON 486 először vegyenek részt a tavaszi félévben.
 • Az AP vizsgák vagy az IB A közgazdaságtan szintjének kitöltése nem helyettesíti a tanszék bevezető tanfolyamát.
 • A hallgatók hitelt szerezhetnek a főiskolai hallgatók számára az egyetemen kívüli tanulmányi programok során tartott kurzusok számára, ha a kurzusok beleszámítanak a főiskolai képzésbe, ha azokat campuson kínálják. Mivel a campuson kívüli kurzusok igényeik és minősége szempontjából nagyon eltérőek, a tanszéknek meg kell vizsgálnia a kurzusok tervét, miután a hallgatók visszatértek az egyetemen kívüli programból annak megállapításához, hogy a kurzus a közgazdaságtan fő irányába esik-e.

A kiskorú

A közgazdaságtanban kiskorú hallgatóknak legalább 18 kreditet kell beszerezniük. A következő tanfolyamok összesen kilenc kredit szükséges minden gazdasági kiskorútól:

 • ECON 101 Bevezetés a makroökonómiaba
 • ECON 103 Bevezetés a mikroökonómiaba
 • ECON 204 Gazdasági statisztika

Ezen felül a kiskorúaknak kilenc választható kredittel kell járniuk a 200 vagy annál magasabb közgazdasági tanfolyamon. A hallgatók egy tantárgyonként legfeljebb három kredit átvihetik a Kiskorúak felé.

Nemzetközi beiratkozások

Globális tanulási közösség

Az egyenlőség, az igazságosság, a tisztelet és az együttműködés Quaker értékeiben gyökerező Earlham-oktatás végtelen vágyat idéz elő, hogy másként látja a világot, és változást hozzon létre. Earlham felkészül a főiskolai karrier kihívásaira és döntéseire, valamint a főiskolai utáni életére.

Nemzetközi hallgatóként kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy Earlhambe hozza a világot. Elismerjük és értékelik azokat a különféle perspektívakat, amelyeket magával vihet, és azt, hogy azok miként gazdagíthatják az osztálytermi és az osztálytermi tapasztalatokat.

A nemzetközi hallgatók az Earlham hallgatói körének körülbelül 21% -át teszik ki. Dinamikus campusunkban több mint 200 nemzetközi hallgató, oktató és nyelvi asszisztens foglalkozik, több mint 60 országból.

Örömmel várjuk Önöket egyetemen is!

Szabványosított teszteredmények

Valamennyi nemzetközi jelentkezőtől szabványosított teszteredményeket kell megadni.

Ha az angol nem az elsődleges nyelv, akkor be kell nyújtania egy angol nyelvvizsgavizsga-vizsga anyagot, és teljesítenie kell a szükséges kritériumokat. SAT vagy ACT pontszámot is benyújthat a versenyképességének fokozása érdekében felvételi és ösztöndíj-megfontolások céljából.

Ha az elsődleges nyelv az angol, akkor angol nyelvvizsga helyett benyújthatja a SAT vagy az ACT eredményét.

Jelenleg elfogadott tesztek és a minimálisan szükséges pontszámok:

Teszt Kívánt Ajánlott
SAT - EBRW 400 600
ACT - Olvasás 20 26
TOEFL - összesen 80 92
IELTS - összesen 6.0 7.0
Duolingo - összesen 105 115
GTEC - összesen 1192 1255
ISE - összesen ISE II érdem ISE III Pass

Noha megértjük a szabványosított tesztelés során felmerülő számos kérdést, Earlham jelenlegi regisztrációja a SEVIS-hez megköveteli ezen teszteredmény-követelmények betartását. A SEVIS egy olyan hallgatói és csereinformációs rendszer, amelyet az Állami Minisztérium a Belbiztonsági Minisztérium (más szavakkal a fontos amerikai kormányzati ügynökségek) nevében használ. Ezért a Nemzetközi hallgatói tanácsadóknak teszteredményeket kell használniuk az akadémiai felkészültség és az angol nyelvtudás alátámasztására, amikor I-20 (a hallgató vízum igényléséhez szükséges dokumentumot) készítenek befogadott hallgatóra.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world.

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world. Kevesebb