Read the Official Description

AACSB Accredited

A University of Central Missouri Közgazdaságtudományi Programja segít megoldani a problémamegoldó készségeket számos valós problémán keresztül.

Készüljön fel egy izgalmas karrierre

A University of Central Missouri közgazdasági programján keresztül olyan tudást és készségeket szerezhet, amire szüksége van a mai gazdaságban. Számos lehetőség nyílik gyakorlati, elkötelezett tanulási tapasztalatokra, beleértve a külföldi tanulmányokat és a gyakornoki lehetőségeket. Együttműködik a kari tagokkal a kutatási projektekben.

Személyre szabott figyelem

A 19-től 1-ig terjedő tanuló-képesség arány azt jelenti, hogy megkapja a megérdemelt személyre szabott figyelmet. Meg fog tanulni tapasztalt oktatók, akik nemzeti szinten elismert tudósok. Ők elkötelezték magukat mentorálással és mindent megtéve, hogy segítsenek neked sikerrel.

UOCM101A

Erőforrások

Hozzáférhet a Forbes pénzügyi központhoz, amely 12 Bloomberg professzionális kiszolgáló terminálját kínálja a legkorszerűbb digitális technológiával.

Akkreditáció

Programjainkat a Szövetség akkreditálja az Advance Collegiate School of Business-hez, hogy tudjátok, hogy olyan fokozatot szerzett, ami számít a való világban.

4422_rsz_d08136756_002.jpg

Tanulói részvétel

Számos lehetőség nyílik arra, hogy részt vegyen és értékes tapasztalatokat szerezzen klubokon és szervezeteken keresztül, köztük a Economics Club és az Omicron Delta Epsilon.

UOCM104a

Szakmai karrier

A diplomája számos izgalmas karriert eredményezhet, például az egészségügyi közgazdász, az árazási elemző, az erdészeti közgazdász.

Program taught in:
Angol
University of Central Missouri

See 25 more programs offered by University of Central Missouri »

Last updated October 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 13, 2019
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
451 USD
Missouri lakosa: 225,65 dollár / hitel óra. Nem rezidens: 451,30 USD / hitel óra. A hitel-órákra vonatkozó díjak nem tartalmazzák a kötelező díjakat, a lakhatást vagy a tankönyveket.
By locations
By date
Start Date
Május 13, 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Május 13, 2019

aug. 2019

jan. 2020