Áttekintés

Az ökológia és a környezet fokozata szilárd tudományos alapú képzést biztosít, amelynek célja az ökoszisztémák működésének megértése, az integritás és a környezeti minőség javítása érdekében. Interdiszciplináris képzést biztosít, amely integrálja a következőket: környezeti kémia; Ökológiai modellezés; Az ökoszisztémák szerkezete és működése; Állat- és növényvilág; Térbeli elemzés; Az ökológiai rendszerek kezelése, megőrzése és helyreállítása; Az ökológiai minőség jellemzése, értékelése, nyomon követése és javítása; Többek között az éghajlatváltozás és a környezeti kérdések társadalmi dimenziói.

Az Évorai Egyetem erős szakterülettel rendelkezik az ökológia, a környezeti tudományok, a földgazdálkodás, a környezetgazdálkodás és a helyreállítás területén, sokéves tapasztalattal és hosszú hagyományokkal az oktatás és kutatás területén az ökológia és a környezet területén. Az Évorai Egyetem a nemzetközi rangsorban különösen rangsorolt.

Ez a kurzus különböző háttérrel rendelkező tanárokat foglal magában, így átfogó megközelítést biztosít a környezetre, a természettudományoktól a humanitárius és a társadalomtudományokig. Az antropogén zavarok különböző szintjeivel rendelkező ökoszisztémák közelsége kiváló feltételeket biztosít a gyakorlati órák és a terepmunka számára.

Az ökológia és a környezet fokozata lehetővé teszi a posztgraduális tanulmányok széles körét (2. és 3. ciklus) az ökológia és a környezet területén azok számára, akik folytatni szeretnék a képzést.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Portugal)

3 további kurzus Universidade de Évora »

Utoljára frissítve Június 6, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
6 félév
Nappali
Price
2,500 EUR
EU-országokból érkező diákok: 871,52 € | Nemzetközi diákok: 2500 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date