Bachelor in Dual Engineering

Általános információk

Program leírás

Mérnöki 3-2 Dual Degree Program

Az Amerikai Munkaügyi Minisztérium statisztikája szerint a mérnöki tevékenység az elkövetkezendő évtized egyik legfontosabb foglalkoztatási területének számít. Ha írásban, kommunikációban, matematikában és tudományban készítette fel középiskolai tanulmányait, akkor készen kell álljon arra, hogy bekerüljön a főiskolai szintű tanfolyamokba. Sokat kell tanulnod, de bármit is érdemes megtenni, valami erőfeszítést igényel. A megtérülés a karrier-elégedettségben történik. A mérnöki szakma a felső 15% -ban a 250 munkatípus között szerepel.

Kettős diplomát szerzett az Illinois-i Egyetemen a Urbana-Champaign-ban

Az UIUC mérnöki iskolája az Egyesült Államokban összességében a 6-os helyet foglalja el, az amerikai hírek és világjelentés szerint. A Dual Degree (3-2) program eredményeként a fizika, a kémia vagy a biológia Bachelor of Arts a Greenville College és a Bachelor of Science in Engineering a UIUC.

Kettős diplomát szerzett a washingtoni egyetemen St. Louis-ban

A St. Louis-i Washington Egyetem Mérnöki Iskolája az USA Hírek és Világjelentése szerint a 14. helyen szerepel. Ez a Dual Degree (3-2) program eredményeként a fizika, kémia vagy biológia a Bachelor of Arts a Greenville College és a Bachelor of Science in Engineering a Washington Egyetemen.

A 3/2 program előnyei

 1. A Greenville mérnöki programjának sikeres befejezése, megfelelő GPA-val, a fennmaradó két évig garantálja a legkiválóbb műszaki iskolák felvételét.
 2. Személyes figyelmet kapnak a matematika és a fizika tanfolyamokon, amelyek minden mérnöki program gerincét biztosítják.
 3. Élvezze a sok mérnöki lehetőségnek való kitettséget, mielőtt végleges elkötelezettséget szerez egy adott területen.
 4. Rugalmasan maradhasson karrierlehetőségeiben, kezdve a gyakorlati, széleskörű előtanulási tanfolyamokkal, amelyek előkészítik a sok területet.
 5. Szerezzen két fokot - a bölcsészettudományi fokozat mellett mérnöki diplomát. A munkáltatók széles körű háttérrel rendelkező diplomásokat keresnek, hogy jobban alkalmazkodhassanak állandóan változó társadalmunkhoz.
 6. Töltsön három évet egy olyan egyetemen, ahol a keresztény elveket és értékeket tanítják és gyakorolják.

Nemzetközi diákok

A Greenville Főiskola a Yenching Elite Education mellett a Kínában működő első számú partnerként azon dolgozik, hogy felvegyük a képzett kínai diákokat a mérnöki kettős fokozatú programba. A Yenching Elite Education elsősorban arra összpontosít, hogy hozzáférjen a " Pathways Programok" Pathways amelyek célja, hogy segítsék a kínai diákokat a gimnáziumi végzettség után. Az egyéves Pathway Programot Pathway hallgatók az angol nyelv fejlesztésére és további tanfolyamokra koncentrálnak, hogy felkészítsék őket az iskola négyéves képzési programjára. A Yenching Elite Education együttműködik a felsőfokú diákok érdeklődésével, akik a University of Illinois és a Washington Egyetemen folytatják a műszaki kettős (3: 2) partnerségünket .

Tandíj és költségek

A programon kívüli ösztöndíjakon kívül a Greenville University Műszaki Programja a következőket kínálja:

 • Műszaki Kitüntetések Ösztöndíj
 • Hugh Siefken Ösztöndíj
 • Harry Tomaschke Ösztöndíj
 • Ralph Miller Ösztöndíj

Karrierlehetőségek

 • Doktori / PhD munka
 • Kutatás
 • Építészmérnök
 • Klinikai tudós
 • Mérnöki

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wil ... Tovább

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wilson T. Hogue, used the motto "education for character" to describe the college's purpose. Its mission 120 years later - empowering students for lives of character and service - echoes that purpose. Kevesebb