Bachelor in Cybersecurity

Általános információk

Program leírás

Miért fontos a kiberbiztonság terén?

A kiberbiztonsági főnökként a diákok olyan készségeket és technikákat tanulnak, amelyek felkészítik őket a karrierjükre vagy a posztgraduális tanulmányokra. A számítógépes biztonság védi az infrastruktúrát, rendszereket, eszközöket, hálózatokat, információkat és alkalmazásokat a támadásoktól, károktól, veszteségektől vagy jogosulatlan hozzáféréstől a megfelelő technológiák, gyakorlatok és technikák révén. A program elsősorban az általános informatikai ismeretekre összpontosít, valamint a biztonságos számítógépes rendszerek létrehozására, fejlesztésére és telepítésére.

A diplomások képesek lesznek a számítógépes biztonsággal kapcsolatos készségekkel és szakértelemmel, beleértve a számítógépes infrastruktúrák számítógépes támadások megelőzését és felderítését egy szervezeten belül. A diákok széles körű ismeretekkel rendelkeznek a számítógépes rendszerekről, beleértve a hardvert, a hálózatokat, az operációs rendszereket, az információbiztosítást és a programozást. A hallgatók a számítógépes biztonságpolitikával és annak végrehajtásával kapcsolatos ismeretekkel is rendelkeznek, valamint a társadalomtudományok megfelelő ismerete a számítógépes sebezhetőség eszköze.

A hallgatók megtanulják elemezni egy komplex számítástechnikai problémát, és alkalmazni fogják a számítástechnika és más releváns tudományágak elveit, hogy azonosítsák a megoldásokat, és megtanulják megtervezni, megvalósítani és értékelni a számítástechnikai rendszereket egy sor követelménynek, beleértve a biztonsági követelményeket is. A diákok megtanulják dolgozni csapatban, hatékonyan kommunikálni, és alkalmazni a jogi és etikai elveket, hogy tájékozott ítéletek egy számítástechnikai kontextusban. A diplomások képesek lesznek alkalmazni a biztonsági elveket és gyakorlatokat a rendszer környezetére, hardverére, szoftvereire és emberi vonatkozásaira, valamint elemezni és értékelni a rendszereket a működés fenntartása tekintetében a kockázatok és veszélyek jelenlétében.

Karrierlehetőségek

Számítástechnikai rendszerek, bankok és pénzügyek, online kiskereskedelem, kórházak, közlekedés, tudományos és orvosi laboratóriumok, gyártás, egyetemek, repülőgépgyártás, gyártás és gyógyszergyártó cégek a nagyszámú iparágban keresnek. Bármely számítógépet használó vállalat veszélyben van a számítógépes támadásokban. A 18% -os munkaerő-növekedést az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma előrejelzi, és a Forbes magazin a közeljövőben több mint egymillió betöltetlen állást kínál a kiberbiztonság terén. A cyberbiztonsági piac várhatóan 2015-ben a 75 milliárd dollárról 2020-ra 170 milliárd dollárra nő. A cyberbiztonsági állásajánlatok 75% -kal nőttek az elmúlt öt évben.

Szakmai alapú tanulási tapasztalatok

A Számítógéptudományi és Információs Rendszerek Iskola évente egy professzionális tanácsadói csoportot szervez, amely több mint 40 különböző iparági szakembert foglal magába, hogy áttekinthesse az északnyugati számítógépes tantervet. A szakemberek frissítik az új technológiákat, és biztosítják, hogy a Northwest jelenlegi tantervei a trendekkel összhangban vannak.

A 2011-ben alapított MINK WIC (Missouri, Iowa, Nebraska, Kansas Women in Computing) lehetővé teszi a nőknek, hogy megvitassák szerepüket a számítástechnikában és a technológiai területeken, és megosszák tapasztalataikat és stratégiáikat a siker érdekében. Az utóbbi években több mint 240 diák, pedagógus és a régió szakemberei gyűltek össze, hogy megosszák szenvedélyüket a számítástechnika és a technológia területén.

Diákszervezetek

A Számítástechnikai Szövetség elősegíti a számítógépek és alkalmazások érdekeit, valamint kommunikációs eszközöket biztosít a magánszemélyek számára a számítógépek iránt.

A Számítástechnikai Gépezet Egyesülete - a nők (ACM-W) ünnepli, tájékoztatja és támogatja a számítástechnikában dolgozó nőket, és együttműködik a számítógépes tudósok, oktatók, munkáltatók és döntéshozók közösségével a nők munka- és tanulókörnyezetének javítása érdekében.

Szakmai

Bár a szakmai gyakorlat nem szükséges az üzleti technológia fő, ők erősen arra ösztönzik, hogy gyakorlati, valós tapasztalatok.

Külföldön tanulni

Külföldi tanulási lehetőség a diákok számára, hogy gyakorlati nemzetközi tapasztalatokat alkalmazzanak tudományos fejlődésükre. A kar tagjai rövid távú tanulmányi programokat nyújtanak, amelyek előkészítik a diákokat a program előtt, alatt és után. Kétféle külföldi tanulmányi program áll rendelkezésre: a kar és a hagyományos külföldi tanulmányok.

A hagyományos program egy féléves, nyári vagy egyéves program, amelyet az északnyugati nemzetközi partnerintézetek tanítanak.

Az északnyugati különbség

Az 1905-ben alapított Northwest egy hagyományos campus, több mint 7.200 egyetemi és posztgraduális hallgatóval. A közepén mindenhol Maryville két óra van Omaha, Nebraska és Kansas City, Missouri és
2 ½ óra Des Moines, Iowa.

  • A tankönyvek és a laptop bérleti programok a hallgatókat csaknem $ 7,300-t takarítják meg négy év alatt.
  • Az USA Hírek és Világjelentés negyedik alkalommal, négy év alatt a legmagasabb, mérsékelten szelektív regionális egyetemként sorolták be a "25 legjobb egyetemeken".
  • A Bearcat előnye az államon kívüli hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy az államban tandíjhoz jusson, ami több mint 6000 dollárt tud megtakarítani. Az átlagos államigazgatási hallgatóknak fizetett 5 477 dolláros állami támogatással és 8,286 dollárral a külföldi diákok számára az északnyugati színvonalas oktatást kínál megfizethető áron.
  • Északnyugaton az American Dream Grant a tandíj 100% -át és a Pell-felmérhető diákok díját fedezi.
  • A diákszervezetek , a szakmai gyakorlatok és a szakmai alapú tanulási tapasztalatok biztosítják a diákok számára, hogy karrierlehetővé váljanak, az első nap.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Tovább

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Kevesebb