Bachelor in Criminology

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A kriminológia, a jog és a társadalom dinamikus, multidiszciplináris egység. A diplomás és az egyetemi hallgatók erős alapokat teremtenek a kutatás, a módszerek, az elméletek és az igazságszolgáltatási rendszerek, a kriminológia és a bűnpolitika, a biztonság, valamint a jog és a társadalom területén. Olyan ismeretekkel és készségekkel szereznek diplomát, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megértsék a bűnözés és az igazságtalanság okait és következményeit, a büntetőjogi és polgári igazságügyi intézmények válaszait, valamint azt, hogy mi javítja az érintett egyének, közösségek, szervezetek és országok társadalmi körülményeit.

Egyetemi programok

Köszönjük érdeklődését a kriminológia, a jog és a társadalom (CLS) egyetemi programjai iránt a George Mason Egyetemen! Az alábbiakban olvashatja el, hogy miként lehet jelentkezni és milyen különféle forrásokat kell alkalmazni a leendő Mason alapszakos hallgatók számára.

Első lépés: Tekintse át a CLS programinformációkat

A CLS fokozat programkövetelményei, a koncentrációkra, a kiskorúakra és az öregdiákokra vonatkozó információk mind megtalálhatók a fokozat információ oldalán.

Második lépés: Vegyen részt egy felvételi eseményen

Erősen ajánljuk, hogy nevezzék a nevét az Admissions levelezési listára. E-mailben kapsz információt a nyitott házakról a leendő és bejövő hallgatókról és egyéb eseményekről, amelyek hasznosak lennének, amikor felkészülsz a Mason Nationhez való csatlakozásra! A közelgő felvételi eseményen való részvétellel többet megtudhat a felvételi követelményekről, átutalási kreditekről, túrázhat az egyetemről, és kérdéseire válaszolhat a kérés előtt.

Harmadik lépés: Jelentkezz Masonra

Amikor jelentkezik George Mason-hoz, felkérik, hogy jelölje ki a tervezett tanulmányi programot. A kriminológia, a jog és a társadalom kiválasztásával belép az egyetemre a bejelentett fővel, és tanácsot kap az új hallgatói orientáció során fennmaradó követelményeiről.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Tovább

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Kevesebb
Fairfax , Washington + 1 Több Kevesebb