Bachelor in Construction Management

University of Central Missouri

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Construction Management

University of Central Missouri

Az UCM Építésügyi Menedzsment programját gondosan kiegyensúlyozták, hogy a hallgatók a technikai elméletet, a "gyakorlati" tudást, a menedzsmentet és a kommunikációs know-how-t biztosítsák a teljes építési folyamat irányításához.

UOCM101A

Miért válassza az Építéskezelést az UCM-ben?

 • A programot a Technológia, Menedzsment és Alkalmazott Mérnöki Szövetség, valamint az Amerikai Építésügyi Tanácsa akkreditálja.
 • A program nemzetközi elismertségét a Chartered Institute of Building az Egyesült Királyságban.
 • Különféle építőipari ösztöndíjak állnak rendelkezésre a képzett diákok számára.

Mit fogok tanulni?

Az UCM Építésügyi Menedzsment programja felkészíti az egyéneket, hogy lépjenek fel és élvezzenek egy építésvezetési pályát, és összpontosítson a csapatmunka, az írásos és szóbeli kommunikáció, a projektmenedzsment és a területkezelés terén meglévő kompetenciák fejlesztésére.

A tanfolyamok a következők:

 • Tervezés és ütemezés
 • Épületszerkezetek: módszerek és anyagok
 • Építési biztonság
 • Felmérés és elrendezés
 • Költségbecslés

Mit tehetek egy építészmérnöki diplomával?

 • Projekt menedzser
 • Terepi mérnök
 • Becslő
 • Projektvezérlő szakember
 • Kódfelügyelő / minőségellenőrzés

A program eredményei

A diplomával rendelkező Bachelor of Science fokozatot, amelynek egyik fő mérnöki menedzsment fogja használni a tudást és készségeket szerzett a program:

 • Alkalmazzunk szóbeli, írásbeli, grafikai és hallási készségeket, mindegyikük fokozza a viselkedési elveket vagy hozzáállást és a hatékony kommunikációt.
 • Alkalmazza a matematikai, fizikai és építő tudományok tudományos ismeretét az építési gyakorlatot befolyásoló anyagok és erők gazdasági hasznosítására. Az építési menedzsment feladatának elvégzéséhez szükséges különböző technológiai formák megvalósítása, a számítógépes és elektronikus adatfeldolgozás teljes szövegszerkesztő, adatbázisok, táblázatok, alkalmazások és az információs autópálya segítségével.
 • Alkalmazza az építési ágazat alapelveit és filozófiáját, beleértve a szerződések értelmezését, a csapatépítés értékeit és az iparág által létrehozott építési magatartási kódexet az American Institute of Constructors segítségével .
 • Meghatározni a helyszíni tervek elkészítéséhez szükséges építési irányítási elveket, értékelni az értékesítőket és alvállalkozókat, terepi megrendeléseket készíteni, megrendeléseket váltani, alvállalkozói szerződéseket, boltrajzokat, beépített rajzokat, napi naplókat és munkanapokat, építési jelentéseket és előrehaladási kérelmeket .
 • Építési biztonsági szabványok végrehajtása, beleértve az OSHA építési szabványok értelmezésének képességét, biztonsági és egészségügyi eljárásokat hoznak létre a munkahelyen, és elvégzik a veszélyes anyagokat és a folyamatelemzést.
 • Ismertesse az építőanyagok és az építési módszerek tudományát, amint az az építőipar számára kijelölt Építési specifikációs Intézet (CSI) területére vonatkozik, beleértve a terminológiát, a szabványos jelöléseket, a méreteket és a minőségi vizsgálatokat.
 • Végezze el az építési munkák megszerzéséhez és befejezéséhez szükséges becslést, költségelszámolást és ajánlattételi sorrendet. Költséggazdálkodási folyamatok előkészítése és befejezése, ideértve a költségvetés létrehozására való képességet, költségjelentések készítését és kiadások előrejelzését.
 • Végezze el a mennyiség felszállását, értelmezze az építési specifikációt, azonosítsa a megfelelő kódokat, azonosítsa a helyszíni feltételeket, alkalmazza az értéktervezést és részletes projektjavaslatokat készít. A teljes építési projekt ütemtervének elkészítése érdekében dolgozzon ki egy beszerzési ütemtervet, hozzon létre egy projekt kézikönyvet és tervet a tevékenységek logikus sorrendjének és időtartamának bemutatására az előrehaladás és a frissítési ütemtervek nyomon követése érdekében.

UOCM104a

Hogyan vehetek részt az osztályteremben?

Az UCM-nél értékes tanulási tapasztalatot értékelünk, amely magába foglalja a hallgatók részvételét és a szolgáltatás-tanulási projekteket.

A megyei szervezet a következőket tartalmazza:

 • Az építőipari vezetők hallgatói szervezete
A Karunkról

A hallgató a kar aránya az UCM 20-1, amely lehetővé teszi professzorok, hogy megismerjék Önt és személyre szabott figyelmet.

Karunk szakképzett, tapasztalt iparági szakemberek és szoros kapcsolatokat tart fenn az öregdiákokkal és a kapcsolódó szakmai szövetségekkel / iparágakkal.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 7, 2019
Május 13, 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
221 USD
Missouri Lakos: 221,00 USD / hitelóránként. Nem rezidens: 442,00 USD / hitel óra. A hitel-órákra vonatkozó díjak nem tartalmazzák a kötelező díjakat, a lakhatást vagy a tankönyveket.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Kezdet : jan. 7, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Kezdet : Május 13, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022
Dates
jan. 7, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Május 13, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022