Bachelor in Computer Science

Általános információk

Program leírás

Készüljön fel a mai vállalatokban szükséges technológiai karrierekre. A Findlay Egyetem Számítástudományi hallgatói objektum-orientált programozási nyelveket, kliens / szerver alkalmazások fejlesztését és adatkommunikációkat tanulnak, hogy ezen folyamatosan növekvő és változó terület élvonalán maradjanak.

Karrierlehetőségek

A Computer Science nagyvállalatainak átlagos kezdő fizetése 67 539 USD.

Innovációs program

Ohio állam elismert minket innovációs programként.

Kiemelt területek

Hat hangsúlyterületünk kiváló alapot nyújt a karrierhez.

Szakmai Tudományok Master Programja

Készüljön fel vezetői szerepre a PSM-vel kapcsolt mesterünkkel az alkalmazott biztonság és az analitika területén.

A hangsúly területei

Programunk biztosítja a hallgatóknak a számítógépes ismeretek szilárd hátterét, összekapcsolva az öt hangsúlypont területével.

Üzleti hangsúly

Csatlakozzon a vállalati világhoz üzleti hangsúlyokkal

A hangsúly az üzleti felkészíti a hallgatókat a karrier a vállalati vagy a kis üzleti környezetben. A diplomások képesek lesznek új rendszereket megtervezni az ügyfél igényeinek kielégítésére, és szükség szerint új számítógépes technológiákat integrálhatnak, hogy növeljék a meglévő számítógépes rendszerek teljesítményét. Ez nélkülözhetetlen bármely szervezet sikeréhez.

A számítógépes tudomány fokozatának a Business Emphasis-val történő teljesítéséhez hét informatikai tanfolyamot kell teljesítenie a számítástechnika alapképzésén kívül.

Számítógépes rendszerek hangsúlya

Hálózati rendszergazda vagy szoftvermérnök karriert keres?

A hangsúly a számítógépes rendszerekben felkészíti a hallgatókat hálózati rendszergazdák vagy szoftvermérnökök karrierjére. A diplomások képesek lesznek szakértelmet szolgáltatni a szervezeti hálózatok tervezésében, megfigyelésében és karbantartásában.

A Computer Science fokozat elvégzéséhez a Computer Systems Emphasis segítségével a számítógépes tudomány alaptanfolyamán túlmenően hat számítógépes rendszer hangsúlyozó kurzust kell teljesítenie.

Adatanalitika hangsúlya

Lépjen be az üzleti világba, ahol a munkahelyek kitöltésre várnak

A Burning Glass Technologies szerint az adat- és analitikai tehetségek pozícióinak száma az Egyesült Államokban 2020-ig 364 000 nyitással növekszik. A munkaadók már küzdenek az adattudományi és elemzői feladatok kitöltésével, és vezetői képességekkel rendelkező alkalmazottakat még nehezebb megtalálni.

A The University of Findlay Számítástudományi Adatelemző Programjában hallgatóink diplomájával az alábbiakkal rendelkeznek:

  • Több programozási nyelv.
  • Ad-hoc lekérdezések végrehajtása
  • Statisztikai megértés és megjelenítés fontossága.
  • SQL ismeretek.
  • Minták keresése az adatokban.
  • Élvonalbeli és nagy igényű üzleti programok, például a Tableau.

Információbiztosítási hangsúly

A mai csúcstechnológiai környezetben az otthonoknak és a vállalkozásoknak folyamatosan ébernek kell lenniük a számítógépes biztonság és az információkezelés területén. A képzett egyének iránti kereslet ezen a területen továbbra is növekszik. Az információbiztosítási hangsúly befejezése a The University of Findlay javíthatja piacképességét a diploma megszerzése után.

Az információbiztosítás hangsúlya a szoftverfejlesztés mellett felkészíti a hallgatókat információbiztonsági elemzők karrierjére. A diplomások képesek lesznek kezelni az információk vagy adatok, valamint az erre a célra használt rendszerek és folyamatok felhasználásával, feldolgozásával, tárolásával és továbbításával kapcsolatos kockázatokat. Ezt a tantervet a Nemzetbiztonsági Rendszerek Bizottsága és a Nemzeti Biztonsági Ügynökség igazolta az országos elitprogramjai között, megfelelve az NSTSSI 4011 Nemzetközi Információs Rendszer Biztonsági Szakértők Képzési Szabványának.

A Computer Science fokozat megszerzéséhez Információbiztosítási Kiemeléssel a számítógépes alaptanfolyamokon kívül nyolc információbiztosítási hangsúlyt kell szerveznie.

Matematika hangsúly

Tudjon meg többet a számítógépek és a matematika kapcsolatáról

A hangsúly a matematikában felkészíti a hallgatókat számítógépes tudósok, matematikai programozók vagy szoftvermérnökök karrierjére. A diplomások feltalálók, teoretikusok és kutatókként szolgálnak majd, akik új számítógépes technológiákat és alkalmazásokat hoznak létre és elhárítanak hibákat. Emellett új programozási nyelveket is megtervezhetnek, virtuális valóság-környezeteket fejleszthetnek, és előmozdíthatják a számítógépes technológiák és az emberiség kapcsolatának ötleteit.

A számítógépes tudomány fokozatának a matematikai hangsúlyokkal történő teljesítéséhez a matematika alapfokú tanfolyamán túlmenően hat matematikai hangsúlyt kell fektetnie.

A web és az adatbázis hangsúlya

Szeretne programozni az interneten?

A webes és adatbázis-hangsúlyok felkészítik a hallgatókat web-programozók, adatbázis-adminisztrátorok vagy szoftvermérnökök karrierjére. A diplomások képesek lesznek létrehozni a mai üzleti weboldalakhoz szükséges háttér-programozást, és biztosítani tudják, hogy az adatok hatékony kezelése és szervezése megfeleljen a mai információs igényeknek.

A számítógépes tudomány fokozatának webes és adatbázis-hangsúlyokkal történő teljesítéséhez hat számítógépes és adatbázis-hangsúlyt igénylő tanfolyamot kell teljesítenie a számítástechnika alaptanfolyamai mellett.

Diákszervezetek

3C számítógép javítás

A hallgatóknak lehetősége van dolgozni és pénzt keresni a 3C Számítógép-javítás szolgáltatásban. A hallgatói vállalkozás megfizethető áron kínál számítógép-javítási és műszaki tanácsadási szolgáltatásokat Findlay lakosságának. A 3C Computer Repairs számos számítógépes javítást biztosít a vírus eltávolításától a kisebb hardvercsereig. Bízunk benne, hogy megoldódik a problémáid.

Számítástechnikai gépek társulása (ACM)

A Findlay a Számítástechnikai Gépek Szövetségének (ACM) hallgatói fejezetét látja el hallgatók számára, akik leendő számítógépes és tudományos szakemberek. A tevékenységek körébe tartozik a rendszeres találkozók, a szakmai tevékenységekben való részvétel és a hallgatók által szponzorált tevékenységek, amelyek elősegítik a számítástechnikát és a technológiát az egyetemen és a szélesebb közösségben.

A Tech és Gaming Club (TAG)

A heti játék estéken kívül az AMU játéktermében a klub tagjai találkoznak, hogy megvitassák az új technológiákat, tervezzék meg eseményeiket és részt vegyenek a helyi szervezetekkel folytatott közösségi szolgálatban. Számos rendezvényt tartanak a campusokon, például üdvözlőhetes tevékenységeket és népszerű játékok versenyét.

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Tovább

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Kevesebb