Bachelor in Computer Science

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Áttekintés

A 2015-ben beépített Tudományos és Technológiai Központ egy csúcstechnológiájú számítógépes laboratóriumot és egy robotikai laboratóriumot tartalmaz, amelyek támogatják mind azt, amit tanítunk, mind azt, hogyan tanítjuk.

A számítástechnika hallgatói / oktatói kutatási lehetőségei gazdagodtak az érintett oktatókkal, ideértve Xunfei Jiang energiatakarékos ütemezési algoritmusokkal kapcsolatos munkáját és Charlie Peck munkáját a hallgatókkal a helyszíni tudományos projektekben.

Zöld Tudományos Csoportunk megtervezte és felépítette első napelemes töltőállomásunkat. Most a közösségben bárki töltheti készülékeit napenergia segítségével!

Tekintettel Earlham globálisan sokszínű közösségére, a legtöbb hallgatónak nem is kell elmennie az egyetemen, hogy beszélgessen az anyanyelvi beszélõkkel azokon a nyelveken, amelyeket tanulnak.

Főbb

Earlhamnek három új alkalmazott tudományos csoportja van: katasztrófa előkészítése és reagálása, Fabrication Lab (3D tervezés és nyomtatás) és Cluster System Administration.

Társaságaink diplomamunkát végeztek számítástechnikában olyan intézményekben, mint az Indiana University; Kaliforniai Egyetem, Santa Cruz; valamint Közép-Florida, Delaware, Indiana, Maryland, Oregon, Pittsburgh, Toronto és Washington egyetemein.

Az öregdiák olyan nagy technológiai cégeknél talált munkát, mint a Lucent, az Amazon.com, az Oracle, a Sybase, a Microsoft, az MCI / WorldCom és az Ontrack. Mások saját technológiai vállalkozást indítottak.

Nemzetközi beiratkozások

Globális tanulási közösség

Az egyenlőség, az igazságosság, a tisztelet és az együttműködés Quaker értékeiben gyökerező Earlham-oktatás végtelen vágyat idéz elő, hogy másként látja a világot, és változást hozzon létre. Earlham felkészül a főiskolai karrier kihívásaira és döntéseire, valamint a főiskolai utáni életére.

Nemzetközi hallgatóként kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy Earlhambe hozza a világot. Elismerjük és értékelik azokat a különféle perspektívakat, amelyeket magával vihet, és azt, hogy azok miként gazdagíthatják az osztálytermi és az osztálytermi tapasztalatokat.

A nemzetközi hallgatók az Earlham hallgatói körének körülbelül 21% -át teszik ki. Dinamikus campusunkban több mint 200 nemzetközi hallgató, oktató és nyelvi asszisztens foglalkozik, több mint 60 országból.

Örömmel várjuk Önöket egyetemen is!

Szabványosított teszteredmények

Valamennyi nemzetközi jelentkezőtől szabványosított teszteredményeket kell megadni.

Ha az angol nem az elsődleges nyelv, akkor be kell nyújtania egy angol nyelvvizsgavizsga-vizsga anyagot, és teljesítenie kell a szükséges kritériumokat. SAT vagy ACT pontszámot is benyújthat a versenyképességének fokozása érdekében felvételi és ösztöndíj-megfontolások céljából.

Ha az elsődleges nyelv az angol, akkor angol nyelvvizsga helyett benyújthatja a SAT vagy az ACT eredményét.

Jelenleg elfogadott tesztek és a minimálisan szükséges pontszámok:

Teszt Kívánt Ajánlott
SAT - EBRW 400 600
ACT - Olvasás 20 26
TOEFL - összesen 80 92
IELTS - összesen 6.0 7.0
Duolingo - összesen 105 115
GTEC - összesen 1192 1255
ISE - összesen ISE II érdem ISE III Pass

Noha megértjük a szabványosított tesztelés során felmerülő számos kérdést, Earlham jelenlegi regisztrációja a SEVIS-hez megköveteli ezen teszteredmény-követelmények betartását. A SEVIS egy olyan hallgatói és csereinformációs rendszer, amelyet az Állami Minisztérium a Belbiztonsági Minisztérium (más szavakkal a fontos amerikai kormányzati ügynökségek) nevében használ. Ezért a Nemzetközi hallgatói tanácsadóknak teszteredményeket kell használniuk az akadémiai felkészültség és az angol nyelvtudás alátámasztására, amikor I-20 (a hallgató vízum igényléséhez szükséges dokumentumot) készítenek befogadott hallgatóra.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world.

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world. Kevesebb